Intrebari

Intrebari | Autor: denisa73

Link direct la acest mesaj

Am o gramada de intrebari pe care m-i le pun,va rog sa ma ajutati si pe mine poate ma mai lamuresc si eu.
1.Cand uterul se mareste,trompele se ridica si ele sus spre stomac?
2.Ovarele raman pe acelasi loc?
3.Cand ai scos apendicele,bble isi face acolo un mic locusor,in ce poate sa loveasca dand dureri mari?
4.Unde se scurge lichidul amniotic cand se schimba la 24 de ore?
5.Placenta de ce se prinde de endometru sau de uter?
6.BBele daca se intoarce cu capul in jos de la 5 luni,se mai poate intoarce inapoi?
7.Care sunt semnele ca se deschide colul si ca se apropie nasterea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Io iti rasp la 6 si 7.
6. Stiu ca bebele se poate intoarce oricind, chiar si in ultima sapt inainte de nastere. Mai stiu ca poate fi si ajutat sa se intoarca, de ex daca se apropie nasterea si el nu e pozitionat cum trebuie, sint unii doctori care incearca sa il intoarca manual.
7. Dupa cite stiu eu se poate vedea numai vizual cind incepe sa se deschida.

Cipcipcip si bebe in burta 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La 4: Lichidul amniotic se intoarce in sangele tau si de acolo reziduurile de la bb se elimina prin urina. In timpul sarcinii ai volum mult mai mare de sange.

La 6 - da, bebele mai face tumbe in luna a 5-a. De printr-a 8-a, daca e pozitionat bine, sunt sanse mari sa ramana la fel.

La 7- exentual eliminarea dopului gelatinos, contractii. In rest examenul medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

1.2. Nu prea stiu, dar banui ca sufera si ele niste modificari de pozitie din moment ce uterul isi modifica volumul si centrul de greutate.

3. In nici un caz! zona in care s-a facut taietura este de mult vindecata si n-ai treaba cu ea! poate bb loveste in ficat, in rinichi sau altceva ce ai, nu in ceva ce nu ai!

5. Din cate stiu eu, de endometru, se si elimina cu acesta, iar apoi lohiile reprezinta curatarea completa a endometrului care din cazua hormonilor secretati in timpul sarcinii este foarte ingrosat.

Nastere usoara!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 20 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput