Despre gradinarit (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by iulia grosman

Gredinaritzelor
Spuneti-mi si mie ce diferente este intre rhododentron si begonie?Ca eu aproape am inebunit cind m-am tot contrazis cu floraresul de la care am vrut sa cumpar rhodobegonia asta.........(greseli intentzionate:))Pai eu cred ca nu sunt neamuri aceste doua plante! Rhododentronul este frate cu azaleea, daca vrei o asemanare . Begonia nu este din familia lor. Am vazut ca Mik, ti-a exemplificat prin poze, asa ca te lamuresti tu. Oricum ambele sunt plante deosebite, frumoase si ingrijite bine stiu sa-si rasplateasca stapanii cu flori frumoase.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Dar pe unde or fii celelate gradinarese?? Ocupate!?
LA mine dupa 3-4 zile de vara efectiv, azi noapte a plouat si s-a facut un frig de ala de -ti trebuie geaca pe tine.Oricum in zilele alea caduroase, mi-au iesit toate lalelele, zambilele si narcisele care au deja boboci de floare. M-am apucat si eu de facut curatenie prin gradina si am strans uscaciunile ramase din toamna. Acum parca si floricelele care au iesit sunt mai vizibile.
Un trandafir mi-a murit si sunt suparata pentru ca era unul deosebit de frumos, era rosu aprins cu striatii albe pe patale. Imi pare tare rau pentru el, dar nu mai am ce-i face, decat sa-l schimb cu altul. Si eu care asteptam anul acesta sa infloreasca mai bine, pentru ca se zice ca in primul an de la plantare trandafirii nu infloresc decat o data.
Acum vreau sa seman pe afara diferite floricele, sa vad ce o sa iasa. Saptamana viitoare voi pune caltunasii!
Celamtisul, da si el semne de viata si creste frumos pe zi ce trece. Si de la el astept anul acesta mai multe flori, pentru ca l-am pus anul trecut si nu mi-a inflorit foarte tare.
Mi-am cumparat o azalee, intr-un ghiveci. Are florile albe si pe margini sunt cu roz. Este o nebunuie, este toata inflorita si deja i-am pregatit al vas si pamant sa o mut cand termina de inflorit.
Cam atat de la mine!
Sper la treaba!

Mergi la inceput
Mergi la inceput