Fetita mea mi-a dat o lectie...

Fetita mea mi-a dat o lectie... | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Sa va spun si voua ce bilet am gasit azi pe pat in camera fetei mele de 8 ani dupa ce ea a plecat la scoala. Citez:

Sunt inca copil iar tu esti numai la calculator, te rog mama mai am inca nevoie de tine, trei luni te poti ocupa mai mult de mine pana se naste bebelusul. Cand se va naste voi intelege ca ii trebuie mai multa atentie dar dintre mine si calculator mie imi trebuie mai multa atentie.

Alexandra

Asta a fost, am adaugat doar niste semne de punctuatie. Inchipuiti-va ce vinovata m-am simtit, mai ales ca are mare dreptate. Nu am stiut ca ea-mi simte lipsa, nu mi-a spus niciodata nimic.
Imi asum critica si imi voi revizui atitudinea.

O puteti vedea pe domnisoara "matura" la pagina pt copii in prima zi de scoala.

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Ha,ha,ha Dana !
Am facut o burta de ris,zau asa!!!
Am vazut-o pe isteata de Alexandra in poza,e tot "fecioara" ca si Darian al meu!
Merci,acuma stiu la ce ma pot astepta,in 3-4 ani cind o sa stie sa scrie,copilul !!!
Pina atunci sper sa nu mai fiu asa de "dependenta de internet",ca altfel am pus-o!!!
Auzi tu spui "minte de copil" da uite ca copii sint mai destepti ca noi si ne dau "lectii de buna purtare" !
BRAVOS ALEXANDRA !!!
&&&

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

mititica de ea ! da, noi, adultii, trebuie sa avem mare grija, uneori trecem cu vederea unele aspecte la care ei sunt foarte sensibili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papy spune:

ce bine ca Sarah nu are decat 5 luni...dar in schimb taticul ei mai i-mi spune si mie din astea cu
ce dragutica e alexandra...Sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

E o scumpica, mititica de ea. Tocmai din aceleasi cauze, mi-am facut program la calculator, dimineata devreme, de pe la sase pana pe la vreo opt, cand mai doarme Andra. In timpul zilei suntem doar impreuna la calculator: joculete, muzicuta, filme pt. copii etc. Sigur ca ma tenteaza si as sta toata ziua dar... Nu se poate.

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Mai fetelor, mie nu mi se pare de ras , va dati seama ce era in inimioara fetei daca a juns sa scrie un asa biletel??!!
Draga Dana, fetita ta e o dragalasa si o gingasa- ce frumos a ales sa-ti comunice lipsa de afectiune! Iubeste-o multttttttt!

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Da, draga Dana, aici chiar ai calcat pe bec ! Ce dulce e fetita ta si cata diplomatie are sa-ti comunice neplacerile anume in asa mod. Alt copil cred ca ar face niste istericale de toate zilele!!!
Acorda-i mai multa atentie ... cat inca ai timp si iubeste-o mult de tot !

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Nici mie nu mi-a venit sa rad.
Alexandra-Maria este o un sufletel minunat si sensibil care merita toata atentia si dragostea. Este dulcica si frumusica foc.
Sa-ti traiasca si sa aiba parte de toata fericirea pe care o merita.

Va pup cu drag,
Floare de colt

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjura splendoarea lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Mie chiar mi-a venit sa pling .. Alexandra e un copil inteligent si plin de gingasie. Are nevoie de multa dragoste si atentie. Cred ca daca ar putea sa scrie sau macar sa vorbeasca si Anna (fetita mea, care are 8 luni jumate) ar face ceva de genul asta, caci si eu stau cam mult la calculator (nu neaparat pe net). Cred ca trebuie sa acordam mai multa atentie copiilor nostri si sa ne bucuram ca avem posibilitatea sa stam cu ei acasa..
Numai bine! Cit mai mult timp pentru copilasii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberiup spune:

Eu sa fi fost in locul fetitei pulverizam calculatorul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Scumpa de ea.....chiar ca merita sa iti revizuiesti atitudinea. Pentru asa un copil merita sa renunti la orice, daramite la un compiuter amarit.
Sa iti traiaska si sa iti aduca multe bukurii!

danat

Mergi la inceput