Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Anca, pai ce zici, ne inrudim?

Moama de cand am inceput postu, parca nu mai am vlaga in mine, ziua mai e cum mai e, dar seara deja la 11 mi se inchid ochii , eu care ma culcam la 2.
Si nu mai zic, ca mi-e foame permanent ca am taiat painea si cartofii din meniumacar cu ocazia asta sa mai dau si eu din celulita jos.

Acum savurez 2 prune si imi vajaie capu de foame.......iar sotu a facut un peste la cuptor de-m lasa gura apa

Emily tu cum te simti? ca mama e terminata de la cura aia de varza....dai chitita rau sa dea cele 7 kg jos...

Adlemi ma bucur ca sunteti binechiar ma gandeam ceo fi cu voi...Albastrelului

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by ane2
Moama de cand am inceput postu, parca nu mai am vlaga in mine, ziua mai e cum mai e, dar seara deja la 11 mi se inchid ochii , eu care ma culcam la 2.
Si nu mai zic, ca mi-e foame permanent ca am taiat painea si cartofii din meniumacar cu ocazia asta sa mai dau si eu din celulita jos.

Acum savurez 2 prune si imi vajaie capu de foame.......iar sotu a facut un peste la cuptor de-m lasa gura apa

Anita
si Rachella -17.o1.2004

Daca vrei sa nu ai probleme, iti recomand sa (re)incepi sa mananci paine, o felie / masa si cu ceva langa – putin, dar sa fie. Senzatiile pe care le descrii nu sunt normale intr-o cura de slabire eficienta (cura eficienta = acea cura pe care o poti tine suficient timp pentru ca sa slabesti, avand o viata normala si evitand probleme de sanatate !).

In plus, rolul postului nu este sa faca oamenii sa boleasca in pat, ci sa fie cu mintea limpede pentru a se gandi mai mult ca de obicei, la cele sacre, adica la Divinitate...

Daca vei continua ca pana acum, nu o sa faci altceva decat o sa suferi si cred ca nu aceasta este intentia ta.
Stii, una este sa slabesti dand jos cateva kilograme si alta este sa-ti slabesti organismul, adica sa-l faci sa sufere (ceea ce el saracul iti arata prin aceste stari de oboseala pe care le ai !)

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ane da, asa intentionez, trebuie...voi face intii cursul de limba franceza full time vreo 6 luni dupa care voi incerca sa-mi echivalez studiile cu ceva cursuri la colegiu.Sper sa pot sa mi le rezolv pe toate ca vreau apoi sa-i fac Ilincai un fratior si nu as vrea sa treaca prea multi ani.

Cam astea sunt planurile mele pentru viitorul apropiat, sper cu ajutorul lui Dumnezeu macar pe jumate sa le pot rezolva.Tu ce planuri de viitor ai?fetele, voi ce planuri mai aveti?ceva burtici, ceva concedii superbe?

pupici la mamici si bebici!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna seara fetelor!Astazi am profitat si noi de soare si dupa ce l-am luat pe Robert de la scoala ne-am plimbat vreo doua ore.As fi vrut eu sa mai iesim dar dupa-amiaza am avut cursuri asa ca am venit tarziu acasa.In rest munca si iar munca si nazbatii.Una peste alta a fost o zi reusita in care am reusit sa fac tot ce mi-am propus si sa ma bucur de copiii mei si de tot ce am.Hmmmm,primavara isi face efectul! pt voi si noapte buna!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ieri am reusit sa ne vedem cu o colega de facultate si familia ei(noi nu ne vazuseram de vre-un an si jumatate?) . Sebi s-a rusinat la inceput, dar dupa ce s-a obisnuit acolo, a inceput sa faca prostioare (sa se agate de ceea ce era pe masa, sa rontaie fursecuri, sa le traga de maneci pe gazde, sa umble la calculatorul lor, sa se catere peste tot, sa arunce cu jucariile fetitei- care are 4 ani, etc). Per total, ne-am simtit f bine toti (dar mai ales copiii) si probabil ca vom incerca sa ne intalnim din nou in weekend.

Noi ne-am luat un sistem audio micut (2 boxe si un subwoofer) si l-am pus la calculator. Sebi este f incantat de butoane si luminite + ca am pus imprimanta jos, in birou, si acum este la indemana lui......!!!

Va urez multa sanatate si spor la treaba!
Hai ca fug si eu la bucatarie, ca acus se trezeste printisorul si nu mai reusesc sa rezolv nimic!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Aha..... deci pe noi nu ne invitati la plimbare!

Se pare ca vremea se va raci (lapovita si ploaie). Naspa!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata fetele...
Vad ca se fac deja proiecte pentru viitor, incuscriri etc etc...Bubu nu bazaie inca c-ar vrea fete
Monica sanatate multa Bubului tau...

Noi pe-afara mai mult, la joaca, cu diverse treburi si tot asa.Ieri atat s-a putut juca Phillip ca mi-a adormit pe tricicleta in fund.Si de-abia de-abia am ajuns acasa cu el in brate si impingand la trici.Am pus si cateva pozici daca vreti sa il vedeti.

Phillip stie a urca singurel pe scari.Cam stau cu frica sa nu alunece dar vad ca se descurca.Incearca sa le si coboare dar aici e mai greu..totusi...Si m-a inebunit spunandu-mi "mama papa , mama papa".
Zi frumoasa si sanatate!

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Anita, de ce nu?
Rachella zici ca-l place pe Matei, Matei si el ...

azi am fost cu Matei de minuta la magazin si a fost fooooarte cuminte. a ris la vinzatoare, a studiat ciocolatele, si alte chestii frumos colorate, a scos si a pus la loc etichetele, a facut turul complet si apoi a iesit fain frumos civilizat. mi-a crescut inima cit o varza cind am vazut ce dragutz a fost.

noi dupa ce ieri am fost la padure cu fetele la prinz, aseara am fost in copou cu Toma si cu nasii lui Matei. a fost super, s-au alergat baietii si-au facut pofta de somn. cind am ajuns acasa papa si nani la viteza

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
computerele sint inutile, ele iti dau numai raspunsuri - Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

ca de multa vreme nu v-am mai scris!!!

Multa sanatate la bebeii si mamicile bolnavioare!

Noi suntem bine acum ca am avut si noi gripa toti de la un cap la altul..
La serviciu la noi e o nebunie curata, seful nostru din Italia sta mai mult pe capul nostru si avem foarte mult de lucru. Ajung tarziu acasa si bine-nteles mica mea ma asteapta ca sa ne jucam. Iar eu pic de oboseala. Dar ma revigoreaza joaca cu ea. E cea mai placuta relaxare, daca se poate spune asa, dupa o zi nebuna de munca.
Puica mea alearga de colo colo, e zbanghie rau. Se cocoata pe pat si incepe sa alerge in pat, de fapt canapea, si tare mi-e frica sa nu cada. Am gasit-o in picioare pe un fotoliu de la mama de acasa, fotoliu care e pe hol si unde are gresie. Va puteti inchipui ce teama am tras.
Sunt necajita ca nu i-a dat inca nici un dintisor!!!! Are gingiutele super umflate si o chinuie rau de tot. Spune-ti-mi si mie ce pot face si daca e normal asa ceva sa nu aiba dinti pana la varsta asta.
I-am eliminat laptele praf si ii dau lapte la punga! Si bea de rupe!!!! Cineva mi-a zis ca nu e bine sa-i dau atata lapte, adica aproape un litru pe zi. Ca cica ar anemia-o! Voi ce stiti? Ce ma sfatuiti?
Va pupicesc pe toate si pe toti bebeii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ane, tu esti o draguta, dar nu pot sa accept. Stiu foarte bine cum e traba cu cantaritul bagajelor, ca n-ai voie mai mult de 20 de kg, si fiecare juma' de kil in plus e o corvoada. Deci in nici un caz nu am de gand sa abuzez de asta. In cel mai rau caz, daca n-oi gasi si n-oi gasi pe aici (inca mai trage oarece sperante), am sa te rog sa mi-l pui pachet si iti trimit banii+cost transport inainte. Dar inca mai trag sperante ca or aduce si aici (poate inca nu si-au dat seama ca s-a terminat iarna!).
In alta ordine de idei Rachella e tare frumoasa! Sa-ti traiasca ghidoasca!
Dar eu am ce am cu buli. Pai bine mai Anca, fi-tu trimite cadouri fie-mii, ii suceste mintile, si apoi se-nsoara cu alta? Rachella, hai? Noroc ca v-am prins! Ce sa mai zic ca face ochi dulci vanzatoarelor...sub privirea ta aprobatoare...
Roxana - abia astept sa ne vedem in we. Baga planul pe 2006, nu mai sta pe ganduri! Eu nu pot sa-l aplic inca (am cezariana, asa ca mai astept vreo 3 luni!)
Layla - cobe ce esti - oferim o invitatie speciala pentru intalnirea din we
Adlemi - noi tot cu tricicarutul vom veni! Nu ne triciclim inca!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput