nimeni nu merita nimic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

da...cred ca asta fac..imi plang de mila...oricum, m-am inscris intr-un ong pentru copii abandonati si in plasament ca sa vad si eu cu adevarat problemele vietii..nu ceea ce am eu..o sa fie bine..sunt sigura...va multumesc mult pentru sprijin..imi este greu acum dar stiu ca acei copii ma vor ajuta..

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sper din tot sufletul sa te fi inscris in program si din dragoste pentru copii, nu doar ca sa-ti ocupi mintea si timpul
copiii abandonati sufera mult mai mult decit ceilalti oameni atunci cind sint parasiti de cei pe care ajung sa-i iubeasca

cit despre dezamagirea ta ... va trece si, asa cum ai intuit singura, intr-o buna zi vei ride de amintirea acestor zile. iar aceasta deceptie te va face sa apreciezi mai mult un om cald si bun, pe care sa te poti baza, atunci cind il vei intilni

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
computerele sint inutile, ele iti dau numai raspunsuri - Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by Rosey

anamaria,
eu cred ca problema ta principala este ca iti place sa cersesti atentie. o faci din plin aici pe forum si sunt sigura ca o faci si in viata reala.
sugestia mea ar fi sa incerci sa si mai OFERI, nu doar sa ceri. si vei vedea ca lucrurile se vor schimba in mod uimitor, dar incepand cu tine.
si sunt de acord cu Alyssa ca un psiholog te-ar putea ajuta sa te "centrezi", sa iti definesti prioritatile. si in primul rand, sa nu iti mai plangi de mila. ca nu rezolvi nimic cu asta.

cred ca ana traieste o viatza plina de contraste....pe ALA il tot alinta..surprinde...uluieshte cu dragostea ei...PE EL IL DOARE in plex..cand are nevoie de el ...EL NU POATE nu o asculta NU E LANGA EA si asta mi se pare de neiertat........si desi vede continua sa il iubeasca....LA EA NU SE gandeste....sau daca o face o face doar cand are probleme GRAVE.
oare de cand l a cunoscut pe ASTA a putut sa zambeasca NELEGAT de el? oare isi poate concepe viatza fara EL?
sunt convinsa ca raspunsul la ambele intrebari este NU.

si in acelasi timp cred ca traieste MAI MULT FARA EL...dar se imbata cu apa rece CA El e langa ea.

ceva bun insa s a intamplat ONG e primul semn ca ana vrea sa se schimbe, sa socializeze, sa il lase pe pushtiul cu aere de barbat si sa inceapa sa se defineasca pe ea.
NIMIC dar nimic nu e mai important ca TINE ana...NIMENI SI nimic nu te va ajuta sa treci peste greutati TU TREBUIE SA AI PUTEREA.
Barbatul ti va fi un sprijin <CAND E SUFICIENT DE COPT CA SA INTZEELAGA SACRIFICILE, ZBATERILE SI DOVEZILE TALE DE IUBIRE....>dar cand TU traiesti PENTRU EL SI CU GANDUL DOAR LA CUM SA FACI sa fie fericit cand NU STA CU TINE SAU cum sa faci sa il surprizi de 14 feb..si el te trateaza cu flit eu zic ca e cazul sa IL LASI..si sa o faci pana nu ajunge BOALA LUNGA MOARTE SIGURA...

CRED SI DE DATA asta ca noi am scris si ana a citit si peste ceva zile ne va spune m am impacat sunt happy..e de datoria omului din exterior sa incerce sa o trezeasca pe ana..oricum daca prefera stea in letargie..sa ierte sa sufere...sa SUFEREEEEE ADICA SA SE KINUIE SINGURA NU POATE NIMENI SA O OBLIGE SA FIE FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Ba da ,draga,TU,meriti ce-i mai bun!Ia fii un pic egoista ,sa vezi ce bine e!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Ana Maria treci tu si peste asta, sunt sigura.Esti o fata frumusica, da-mi voie sa-ti spun asa ca intre fete ca Flo al tau nici nu ti se potriveste.Meriti tu un baiat mai frumos...

In alta ordine de idei, tu ar trebui sa te concentrezi mai mult pe invatzat, scoala, am inteles ca esti inca la liceu.Deci prima data termina liceul, invatza,concentreaza-ti eforturile in sensul asta, nu iti consuma toata energia cu Flo, si apoi mai vezi daca ceva sau cine merita ceva pe lumea asta sau nu.

Oricum vei trece tu cu bine si peste asta.Curaj si fii fata desteapta, frumoasa esti slava domnului.
a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ana Maria, tu esti aproape de virsta lui fiu-meu asa ca o sa-ti raspund ca si cum ai fi fiica-mea. Tu esti de abia acum la inceputul vietii, al relatiilor cu sexul opus si e normal sa simti ceea ce simti si sa treci dintr-o extrema in alta. Te sfatuiesc sa crezi in iubire si sa ma crezi pe cuvint ca exista pe lume oameni care iti vor merita dragostea si care te vor iubi inapoi. Poate nu ii vei gasi chair acum in viitorul apropiat dar intotdeauna trebuie sa fii optimista si sa crezi in oameni. Apoi, (fi-meu si-ar da ochii peste cap la faza asta) concentreaza-te mai mult asupra scolii si a viitorului tau profesional si consuma-te mai putin din cauza vietii sentimentale. Inconjoara-te de prieteni si petrece timp impreuna cu ei. Intiativa ta sa ajuti copii e demna de lauda. Te va imbogati sufleteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by slakje

Ana Maria treci tu si peste asta, sunt sigura.Esti o fata frumusica, da-mi voie sa-ti spun asa ca intre fete ca Flo al tau nici nu ti se potriveste.Meriti tu un baiat mai frumos...

In alta ordine de idei, tu ar trebui sa te concentrezi mai mult pe invatzat, scoala, am inteles ca esti inca la liceu.Deci prima data termina liceul, invatza,concentreaza-ti eforturile in sensul asta, nu iti consuma toata energia cu Flo, si apoi mai vezi daca ceva sau cine merita ceva pe lumea asta sau nu.

Oricum vei trece tu cu bine si peste asta.Curaj si fii fata desteapta, frumoasa esti slava domnului.
a.

sunt cristina sora anei...in primul rand as vrea sa va spun ca ana a terminat liceul, este anul I la facultate. acum trece printr-o perioada groaznica in care are nevoie de tot sprijinul din lume.
azi a incercat sa se impace ce prietenul ei, a fost la el acasa si ea avand unele pb de sanatate i s-a facut foarte rau...si marele domn nici macar nu s-a uitat la ea..a plecat in alta camera si a lasat-o pe jos...multumesc lui dzeu ca a avut puterea sa vina acasa ca sa o putem duce la spital...
acum nu stiu ce sa mai fac, ce sa-i mai spun..pentru ca stim cu totii ca dragostea este oarba...si ea inca traieste cu speranta ca va fi bine cu ei doi..chiar si dupa ce s-a intamplat de dimineata...

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Ana, citesc de multa vreme mesajele tale, desi nu ti-am raspuns niciodata. Inteleg ca sunt suisuri si coborasuri intr-o relatie, insa tu prea des treci de la o extrema la alta.
Daca ce spune Cristina (sora ta) e adevarat, ca Flo a plecat de langa tine atunci cand aveai nevoie de el (a se citi "cand ti s-a facut rau"), atunci ar trebui sa te gandesti serios daca mai ai vreun motiv sa-ti doresti sa fii cu el. A ajuta un om in astfel de momente e un gest de omenie pe care-l faci chiar si celui mai inversunat dusman (nu-mi place sa folosesc acest cuvant - dusman, dar il scriu tocmai ca sa punctez mai bine ideea). Cu atat mai mult ajuti persoana pe care o iubesti. Si nu-ti mai arde nici de faptul ca v-ati certat acum 5 secunde.
De multe ori ma abtin sa dau sfaturi (desi ma mananca limba ) pentru ca e posibil sa nu inteleg bine lucrurile si sa-l amarasc si mai mult pe cel din fata mea. Doar daca mi se cere in mod expres parerea, mi-o spun. Dar, in cazul tau, am considerat ca e bine sa scriu ce cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Draga Ana... revin cu un alt mesaj desi doream sa nu mai intervin.. poate sunt dura dar tu de zicala:"dragoste cu sila nu se poate", nu ai auzit??
Tu nu ai mandrie? Nu ai orgoliu? Esti carpa unui om care isi sterge bocancii pe sufletul tau???? NU Inseamna NU, nu inseamna poate ,nu inseamna "sa mai vedem.."
Ana trezeste'te!!!!Nu faci decat sa ii dai satisfactie.. si motiv de amuzament in gasca de prieteni...tu nu vezi ca isi bate joc de tine????

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

cum am spus intr un mesaj anterior ne recim gura degeaba..ana se duce si se riaga de .....pe el in doare in plex...anei i se face rau pe el il doare in plex..ana continua sa spere in iubiri CA LA CARTE..cu un......NEOM...si unuia strain pe care il vad ca lesina ii dau un pahar de apa...d apai in cazul unei fiintze atat de cunoscute...cred ca asta nu merita nici sa se mai uite la el...

habar nu am ce sa mai spun dar cred ca zbaterea noastra de a o convinge din afara se loveste de hotararea ei de a NU VREA sa ii fie bine.

noi ii scriam anei ce credem ca e mai bine pt ea...ea actzioneaza ca si cum nu am exista....TRIST SI INUTIL SA MAI SPUNEM PARERI..

offtopic AM o colega de fac care nu a venit in sesiunea de rest din toamna ca a parasit o un idiot...si acum a pierdut sesiunea din iarna FARA SA IA NICI UN EXAMEN pt ca acelasi idiot sau altul a lasat o...E tot timpul belalie, e bolnava de inima, ii e rau si nu e in stare de nimic..

OARE UN NEMERNIC CARE DISTRUGE VIATZA UNEI FEMEI MERITA SA I SE SCORDE V UN PIC DE ATENTZIE..? CU SIGURANTZA nu.

oare o femeie merita sa se imbolnaveasca si sa isi piarda ekilibrul pt un idiot...KIT CA ALA A FOST PRIMA IUBIRE...? CERT NU.......

e lumea plina de barbatzi...ADICA DE OAMENI ADEVARATZI NU DE ANIMALE CARE TE LASA SA MORI FARA SA LE PESE.

acum imi e mai usor sa vb ..am trecut peste etapa:

am rupt si eu poza unui tip la care tzineam pt ca nu vroia sa ma vada
m am enervat si eu cand prieten a adus o pe una acasa la mine
am plans si eu dupa marele el care de fapt e un idiot care nu stie sa aiba grija de el si ma barfeste pe mine

dar acum stiu ca e cazul sa invatz si am aplicat kestia asta din oct cand Dumnezeu m a ajutat sa trec peste o incercare grea, care m a marcat si m a ajutat sa imi stabilesc prioritatzie....deci momentan am grija sa imi pun temelia stabila pt o cariera, sa ma bucur de libertate, de acest timp pe care nu am sa il mai traiesc niciodata, sa zambesc atunci cand vad lumina, florile si ce e frumos ...si stiu ca asa FARA PREA MULT EFORT or sa vina anumite lucruri de la sine ...iubeala si etc..

am grija de sufletul meu kit ca nu ajung la biserica...seara reusesc sa ma rog si asta ma reechilireaza

dimineatza zambesc fara motiv, si incep o noua viatza pe cat se poate fara balastul zilelor trecute

mai am inca multe de facut in ceea ce priveste delasarea mea vis a vis de mine..in ceea ce priveste omul, femeia...

mai am treburi efective....acte....drumuri...si muulltttee care imi incarca agenda si deci nu am timp sa MI L IROSESC PT DIVERSI IDIOTZI.

PS SPER CA SE intzelege ceva din ce am spus..:D
sper ca alte fiintze vor aplica macar un pic din ce incerc sa exprim..NUMAI CE MERITA aplicat...

Mergi la inceput