Protejati-ne pozele!

Protejati-ne pozele! | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

Dragii nostri administratori,
Va rog sa anulati optiunea prin care se pot printa si trimite pozele noastre din album la diverse persoane:(
Oricine se poate inscrie ca membru si prelua pozele ....
Altfel, toata lumea o sa si le stearga....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

NU Stiu daca se pot proteja pozele in v un fel ..nici site urile de fotografie nu au protectzie la poze...adica oricine kit ca nu este membru al site ului poate <<sa coboare>> de pe site pe calc personal orice poza si sa faca ce vrea cu ea.

anularea obtziunii <<va rog sa anulati optiunea prin care se pot printa si trimite pozele noastre din album la diverse persoane:(>> nu rezolva problema pozelor...se pot salva ....din mouse..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Exista o posibilitate ...oarecum de a proteja salvarea voluntara a unei poze, dar eu nu inteleg la ce ar folosi? Ce anume sa protejeze DC vis a vis de poze?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

daca exista posibilitatea de protectzie a pozelor se va folosi?

fetele spun despre poze lor cu bb-ei urmatoarele:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44726

sau:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cand deschid albumul poza are mai multe optiuni,printre care si aceea de a o trimite prin mail la oricine vrei.Se mai pot si printa:((
As dori sa se anuleze optiunile astea.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am inteles. Vom vedea ce se poate face in acest sens. Pe de alta parte garantii 100% nu exista. Probabil se va incerca anularea functiilor de salvare printare si email.
In acelasi timp cred ca ar fi bine sa reflectati cei care doriti asupra unui aspect simplu:
Atata vreme cat optati pentru publicarea in mediu internet al pozelor rezulta ca optiunea luata este una publica. Continutul imaginii (pozelor) va apartine. Eu personal (strict personal) nu vad nimic nociv in afisarea pozelor (eu am chiar un site personal de tip home page unde sunt o gramada de poze) si daca cineva doreste sa le salveze nu are decat sa o faca. Daca nu imi convine le sterg sau exista posibilitatea accesului privat.
In fine am retinut ideea vom vedea ce se poate face in acest sens.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Sabinutza, nu cred ca se poate ce vrei tu, tehnic vorbind...sunt optiuni care vin odata cu browserul tau (IExplorer etc.)Poti sa iti protejezi pozele de la a fi afisate pe alte siteuri prin adaugarea unui watermark. Un scris pe poza intr-un loc din care sa nu poata fi eliminat ushor prin editarea pozei. Dak vrei, este un exemplu in albumul meu, am adaugat o poza noua cu javrutza mea si mama lui. Scrisul e strategic, sa nu poti taia rezonabil ceva important.
Nu este o solutie perfecta, dar: in cazul in care pozele tale apar pe alt site le identifici ushor si poti reclama acest lucru.
In ceea ce priveste imprimarea - asta nu poate fi prevenit nicicum. S-a mai discutat despre printscreen. Indiferent cate "piedici" ar pune adminii, optiunea asta tot exista.
Ashadar: semnatura "pe poza" e singura cat de cat eficienta.
Imi pare rau tare Sabina de fricile voastre, dar asta este internetul - spatiu public...exista varianta de a-ti face un album pe yahoo, privat , care sa functioneze pe baza de invitatie. Si asha vor vedea pozele doar persoanele pe care le vrei tu.
Stiu ca in sufletul vostru mandria de mama se lupta cu dorinta de intimitate...Eu cred totusi ca prea multa panica strica. Un album privat si pozele watermarkate ar trebui sa impace cele doua sentimente....
Pupici speciali pentru Sofia

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

annie, si cum se poate trece acea "semnatura" pe poze? E un program special sau....?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Sugestie: un watermark desprecopii.com ar fi o idee buna (cred ca se poate face automat la upload pt ca am vazut ca au la site-urile de matrimoniale, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Cred ca se poate si automat, dar ma gandeam la un watermark special, ca responsabilitatea e in fond a noastra, nu a DC. Se poate face cu orice program de desen (adobe, corel, cred ca si paintul din windows are optiune de scris text numa ca e nasol de folosit).

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput