Teste de sarcina la.....hipermarket !?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Aici multe supermarketuri au si farmacie asa ca inca n-am vazut teste la raft.

Eu am vazut la Edeka , dar de un singur fel. In schimb, la farmacie ai de unde alege.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Exista si aici teste de sarcina (Clearblue) la hipermarket, la raftul cu medicamente, vitamine, prezervative sau...lubrifianti vaginali. Mi se pare ok. Doar exista de mult si alte produse intime "la raft" si nu se mai mira nimeni. Eu mi-am luat tampoane de ex. de sute de ori in Ro (deh ) de la supermarket si n-a tresarit nimeni.
Faza cu mamica, ala micu si guma mi se pare chiar caraghioasa, putea sa-i explice doar ca aia nu este guma de mestecat si cu asta basta, nu sa se piarda in explicatii care sa dea apa la moara "binevoitorilor" de la coada. Copilul respectiv ar fi putut la fel de bine sa zbiere si dupa tigari.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu nu am nimerit nici o casierita care sa se uite personal(sau sa se vada ce gandeste) la produsele noastre si sincera sa fiu nu-mi pasa de mutrele ei(daca ar fi). E lipsa ei de profesionalism daca face asa.

Sa va povestesc o scena la care am asistat cand eram studenta in supermarketul frecventat majoritar de studenti:era seara, coada si tipul de la casa pe langa altele avea o cutie de durex. Astia cu supermarketul erau afaceristi mari si trecusera pretul la bucata sub cutie. Acuma omul s-a enervat ca evident tanti a batut pretul cutiei. Si incepe sa o ia pe casierita la intrebari, care urla dupa colega din spate, careia ii explica ce produs are, care-i codul si o intreaba cat costa. Asa pret de vreo 5 minute...Nu-mi amintesc sa fi ras cineva, doar ne enervasem ca dureaza prea mult.

Si am observat si eu oamenii care se zgaiesc in cosul tau ca la balci. Chestie pe care nu o pricep nici sa ma bati. Ca toate produsele alea sunt si pe raft. Mie imi atrag atentia numai cosurile batraneilor cu o sticla de ulei, o punga de zahar si variatiuni pe aceasta tema. E trist rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Clover
Mie imi atrag atentia numai cosurile batraneilor cu o sticla de ulei, o punga de zahar si variatiuni pe aceasta tema. E trist rau.

sunt de accord.. saracii batranei .. cand o venit si la ei "vestul"?? ca pe peste tot se vad influente vestice numai la ei nu ..

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Eu, cand merg la supermarket, mai pun in cos si o cutie de prezervative sau un lubrifiant. Si nu mi se pare nimic extraordinar. Sunt lucruri pe care toti le folosim si de aia sunt puse la raft, sa le cumparam. E drept, romanii sunt mai curiosi decat altii, dar ce-mi pasa mie ca-l roade pe ala din spate curiozitatea despre ce fac eu cu prezervativele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Salve!
Mda,ce să zic,dragă Mishu poate nu ai fost tu atentă până acum....
Eu mi-am luat un astfel de test încă de acum 4 ani de la un așa de mare și de " profil " magazin de nici nu aveam loc toată familia înăuntru când cumpăram ceva....O dugheană la parterul blocului vecin!
Testul Barza respectiv nu numai că a fost foarte bun,dar mi-a adus și cea mai mare bucurie din viața mea(mi-a confirmat că după 10 ani de așteptare voi avea în sfârșit un bb).
Motiv pentru care îți închipui că nu am avut(și nici nu am) vreo reclamație pe tema că exista pe "acel" raft și nu pe unul de farmacie!
Să înțeleg că în ruptul capului TU nu ai cumăra așa decît ceva decât de la farmacie?
Poate la voi nu-i coadă la farmacie.....
La noi stau de multe ori la o coadă mai mare la farmacie decât la un magazin,deci sunt poate mai mulți oameni în preajmă în acest din urmă caz.
Oricum,nu mă deranjează nici într-un caz nici în celălalt....
Soțul meu însă îmi face deastea,în ruptul capului nu mi-ar cumpăra vreodată vată,tampoane nici atât.După ce am născut și-mi trebuia la spital așa ceva,plătea unei asistente din pediatrie să-mi cumpere vată!Cică îi este rușine.......

Acum,apropo de cele spuse mai sus cu privire la privitul altora în coșul tău,ce să zic ,nu subscriu întru totul! Poate sunt și oameni foarte curioși,dar știți,eu de multe ori când fac cumpărături mă surprind uitându-mă în alte coșuri pentru că ,ori îmi sare în ochi ceva ce trebuia să iau și eu și nu am luat,ori pur și simplu poate îți atrag atenția anumite obiecte (mie în general îmi atrag privirile produsele electrocasnice ,florile și jucăriile)!

In tot cazul,eu vă urez ca,indiferent de unde,cum și ce fel de cumpărături faceți să aveți întotdeauna cu ce! Vă pupic,
ailuI,mămică de pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Unul din locurile mele preferate de cumparaturi aici este un supermarket care desi pe de o parte este considerat farmacie, pe de alta parte are toate produsele care iti trebuie zi de zi in casa. Si gasesc asa: tot ce ai putea folosi in bucatarie, in baie, servetele, detergenti, bureti hartie igienica etc, apoi cosmetice si make-up-uri de firma, apoi alimente ca paine, branzeturi, lapte, conserve, baze de mancaruri adica ce folosim des. Pe langa asta tin si mancare de pisici, fertilizante pentru plante de apartament bauturi alcoolice. Separat e un raion maricel numai de medicamente iar alte chestii sanitare tampoane, pampersi , prezervative, termometre, lapte praf, teste mai stiu eu ce sunt si ele in rafturile lor. Mie mi se pare interesant magazinul si bine tintit pe ce cauta o gospodina pentru casa, deci femeie, deci poate mama Si e si ieftin.

Odata in Romania acu vreo 3 ani am iesit la cumparaturi la marketul de alaturi dimineata tare chiar la deschidere ca vroiam ceva pentru masa, si am cumparat niste chestii foarte variate, daca tot am ajuns acolo. Paine, ceva lactate, vin, vopsea de par si prezervative
Ghiciti ce fata a facut vanzatoarea Dar pe mine tare m-a amuzat

Mergi la inceput