Salutare,
Sotul meu vrea sa le faca parintilor lui o conectare la internet. Problema e ca ei au o priza la telefon de tip vechi, din anii '60. Unde gasesc o firma care sa schimbe priza, sa puna una noua, ca sa le putem face conexie la Internet.
Si voi ce provideri folositi, care sint cei mai buni ? Ei stau in Drumul Taberei, linga Piata Moghioros.
Multumesc mult,
quote:
Originally posted by danna2002
noi cand am avut internet via romtelecom i am chemat pe cei de la telefoane si ne au schimbat priza veche de telefon cu una care avea 2 iesiri.
deci un telefon la 931 intrebi unde sa suni pentru ca sa ti se trimita o echipa acasa care sa iti schimbe vechea priza cu una noua care sa permita accesarea internetului
intrebi daca trebuie sa cumperi ceva priza noa, sau ceva, si gata.
sfat :
solutzia de conectare via telefon e destul de costisitoare si cam de proasta calitate, cel mai bine ar fi sa se intereseze daca nu cumva prin zona exista o retzea de cartier...adica v un pusti sau vreo firma care sa ofere servicii internet...si asa ar putea sa scape ceva mai ieftin.....<daca apeleaza la serviciile oferite de persoane fizice care poseda servere de internet acasa si care impart banda>
provideri....:
www.astral.ro
www.euroweb.ro
www.rdsnet.ro
mai sunt si altzii dar cred ca o privire atenta aruncata pe bloc sau in scara blocului o sa tzi aduca in fata ochilor cateva cabluri care duc intr un balcon sau spre o usa ...si deci..acolo sta un <<posesor de internet>> care pe o suma de bani in general 300 400 000 ...in cel mai rau caz 500 000 pe luna ofera internet nelimitat..