pagina personala!!!
va rog din suflet, faceti ceva ca sa putem edita pagina personala, deja m-am crizat, am auzit ca circula poze cu copii pe net, pliiiiiiiiiiz!
va rog din tot sufletul!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Raspunsuri
marius spune:
Dar care este problema? Ce anume te agita in asa hal?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Veve spune:
Gandacica,pozele nu se pot scoate dar se pot inlocui!Pune si tu o fotografie oarecare in loc (o floare,un copac,un gandac) si-ai rezolvat problema!
Irina,veve & croko
pozici
craciunitza spune:
quote:
Initial creeata de gandacelu
va rog din suflet, faceti ceva ca sa putem edita pagina personala, deja m-am crizat, am auzit ca circula poze cu copii pe net, pliiiiiiiiiiz!
va rog din tot sufletul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu, fa asa:
1. Apasa limk-ul "Album foto" din meniul din stanga;
2. Uita-te deasupra literelor afisate ca scrie cu rosu "Editeaza albumul tau" si apasa acolo;
3. Esti la tine in poze, da? Apasa pe orice poza vrei s-o stergi si iti va aparea si optiune "Sterge acest fisier", bifeaza si trimite modificarea;
4. Gata!
Nu certati copiii cand viseaza!
marius spune:
quote:
Originally posted by craciunitzaquote:
Initial creeata de gandacelu
va rog din tot sufletul!
gandacelu, fa asa:
1. Apasa limk-ul "Album foto" din meniul din stanga;
2. Uita-te deasupra literelor afisate ca scrie cu rosu "Editeaza albumul tau" si apasa acolo;
3. Esti la tine in poze, da? Apasa pe orice poza vrei s-o stergi si iti va aparea si optiune "Sterge acest fisier", bifeaza si trimite modificarea;
4. Gata!
Nu certati copiii cand viseaza!
Asta este optiunea standard de stergere, sa inteleg ca nu functioneaza?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi_edi spune:
Cred ca gindacelu se refera la "paginuta la despre copii" (nu la album) care intr-adevar nu se lasa editata... Am incercat si eu, nu se schimba nimic, nici textul nici poza. Nu am reusit sa sterg poza, am incercat sa o inlocuiesc, cum zice Veve, nici asa nu merge...
Veve spune:
quote:
Originally posted by adi_edi
Cred ca gindacelu se refera la "paginuta la despre copii" (nu la album) care intr-adevar nu se lasa editata... Am incercat si eu, nu se schimba nimic, nici textul nici poza. Nu am reusit sa sterg poza, am incercat sa o inlocuiesc, cum zice Veve, nici asa nu merge...
Daca vrei neaparat s-o schimbi,trimite-mi parola pe e-mail si ti-o schimb eu.
Irina,veve & croko
pozici
gandacelu spune:
da, de pagina personala e vorba...
nu merge editata deloc...
veve, daca reuseti la adi, sa mi-o schimbi si mie sau sa ma inveti CUM!
elyanne spune:
Eu am reusit sa schimb poza din pagina personala...
Am dat Browese poza din calculator si apoi Upload.
A mers... chiar asta-seara am schimbat poza. Acum vreo 2 ore.
Eliana si Elena (23.10.2004)
Veve spune:
Gandacico,teoretic tre' sa mearga asa cu povesteste Eliana!Practic...vezi tu!Daca nu si nu,astept parola!
Irina,veve & croko
pozici