Mamici din Constanta(29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Sinzi si noi iti tinem pumnii, sa se faca David bine.
Pe unde va ,,mai petreceti,, timpul liber?
Noiam inceput sa mergem din nou la pitici cu tricicletele.

O zi frumoasa.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, multa sanatate lui David!

Crixia si eu ma gandeam la tine, cum e inapoi la munca ?

Lizuca, daspre ce cresa e vorba? Eu stiu una in Inel II (la care a fost sora mea - pe vremea aia era cam prapadita si am amintiri cam urate) si mai era una la Groapa, dar s-a desfiintat. Tu ziceai de o cresa renovata? Ce program au? Ce activitati fac? Din cate stiu la cresa nu exista educatoare ci asistente.

Galarina, felicitari pt. dintisor!

Bb 23, Giana ma bucur sa mai aud de voi!

Ione, daca ajung sa vad vreo gradinita, te tin la curent.

Pupici!
Cornelia (32 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Uf, Sinzi ce suparare! Tocmai acum cand s-a facut frumos afara si poate si David zburda...Sa stii ca diagnosticul de bronsiolita asmatiforma i l-au pus si Andutei acum vreo 3 ani cand haraia in piept. Dar diagnosticul asta se pune dupa cel putin 6 puseuri pe an. Doar la frecventa asta se poate afirma cu siguranta ca are bronsiolita astmatiforma. Cel putin asa ne-a spus dr. Vasiliu -pneumolog la Pol.Tbc din Tomis 3. Si in general tratamentele neduse pana la capat duc la recidive si apoi la cronicizarea bolii.Daca nu esti multumita de dr. din pol. 2 vorbesc cu dr.Vasiliu sa te primeasca fara trimitere. Ma anunti daca te hotarasti. Sanatate multa si sa speram ca este doar un episod singular.Doamne-ajuta!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

pozele noastre!
CE NU POTI CONTROLA,EVITA...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Eu nu stiu prea multe despre doctorii pediatrii,asa ca nu prea sunt de ajutor.Poate la anu' am sa ma "lovesc" si eu de ei,dar sper ca nu vor fi probleme cu puiul.In orice caz,sper sa se rezolve problemele bb-ilor vostrii dragi.

Burtica mea creste si ma simt minunat.Ma uit in fiecare seara in oglinda si sunt tare mandra de ea.Din fericire am o sarcina usoara.Nici nu prea simt vre-o schimbare in afara de greutate.
Bine-nteles mai am mici bureri de burica la miscari bruste si am observat ca seara cand ma bag in pat am dificultati in a ma intoarce de pe o parte pe alta.Ma doare mijlocul,dar mai de graba soldurile.E o durere ascutita,doar la miscare.Cred ca o fii normal si nu-mi fac griji.
In rest toate bune si frumoase pana acum si sper ca asa va fi pana la sfarsit.

Pupici la toate burticile si mamicile din Constanta

Giana17s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tania, am auzit de Vasiliu ca ar fi foarte bun, singura pb ar fi ca in tomis 3 e aglomeratie de obicei si nu are cabinet (parca asa am inteles) si imi e frica ca plecam de acolo din sala de asteptare cu mai multe boli decat avem.
Pana una alta am fost la dr Calin, o tipa draguta, de treaba asa ni s-a parut, eu am "alergie" la salile de asteptare, as da oricat sa scap de ele, caci am impresia ca zboara pe acolo tot felul de bolesnite care mai de care mai contagioase si imi e o frica pt David sa nu mosteneasca ceva de pe acolo.
Asa, dr ne-a spus ca a iesit din criza, ca e bine, plamanii sunt bine, e bine ca si-a revenit asa repede (noi in sala de asteptare, pentru ca era plina, i-am spus asistentei ca am venit cu copilul si ca e in criza...(ups am mintit un pic sa "ne bagam in fata", m-am simtit prost dar mai bine decat sa stam acolo) cred ca s-a prin asistenta, ca David era in verva dar agitat (dr ne-a explicat ca agiatatia se trage si de la o slaba oxigenare) si am intrat imediat...
Oricum nu am stat mult, luni vom merge din nou sa ne faca teste dupa ce terminam si tratamentul.
DAvid e bine, nu prea mananca (dar nu e o noutate) e foarte vioi, trancaneste toata ziua, si tuseste foarte rar, rupe acum...
Am iesit si pe afara cu el, nu in colectivitate, doar plimbat cu caruciorul prin zona...
A! Si ca sa fie ulciorul plin, l-au sunat pe Radu ca pleaca peste 10 zile, cand noi ne asteptams a plece la sf lui mai....ce sa mai facem...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi, bine ca ati reusit sa intrati..chiar si cu o minciunica! asteptam vesti bune si pupam piratu'!
Tania voi ce faceti? cum a fost cu Anduta?
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Servus!
Am fost si noi afara si am venit cu nasucul rosu(s-a lasat un picut rece acum).Toata ziua a fost soare si frumos, insa pe seara cam frigulet.
Am fost cu Anduta marti la cardiologie pt. ca de ceva vreme se vaita de dureri de inima. Am fost cu ea la dr.Caraban-cardiolog pediatru si ne-a spus ca are suflu sistolic si o aritmie. Se pare ca este de tip functional si ca va disparea odata cu varsta. Am fost cam dezamagita de medicamentele date. Adica mai mult de moldaminul prescris(6 fiole timp de 6 saptamani)Apoi propanolol, Ca+d2, Fier plus si cam atat!
Am discutat cu costin sa cerem parerea si unui alt dr. Sa vedem ce ne spune. Nici nu stiu cum o sa facem, daca nu corespund diagnosticele... Moldamin i-a mai fost recomandat Andutei cand racea fff des si facea rosu in gat , dar n-am vrut sa-i facem. Eu stiu ca este un fel de intaritor imunitar. S-ar putea sa ma insel, ca nu stiu exact. N-am avut timp sa intru pe net sa vad ce-i cu aritmia aceea.
Sanzi, ce vesti ne dai?
Tatiana, bine ati revenit sanatosi!Cat sta Cosmin in tara?
Biuta cum s-a comportat in lipsa ta?
Am cunoscut-o pe Adinutza, car edin fericire sta in cartier cu mine. In fiecare zi ne-am facut program de iesit cu bebelele.E asa bine sa te intalnesti cu cineva cunoscut afara! Imi pare nespus de bine ca suntem ...compatibile. Ne intelegem de minune! Nu-i asa Adina???
Vichi, nu mai dai nici un semn de viata! ce-i cu tine?? Vezi ca ne-m propus(eu si Adina) sa venim intr-o zi pe la tine! In vizita prin cartier!Cu ocazia asta mai exersez un pic condusul.
Mi-e somn, gata!
Pupici tuturor!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

pozele noastre!
CE NU POTI CONTROLA,EVITA...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragutelor!
Tania....e ok tratamentul...mai ales daca aritmia este functionala si dispareo data cu virsta....nu ar trebui sa ii dea mai multe medicamente. pupi si sanatate!
noi fugim afara ca grasu meu e marait, s-a trezit cu noaptea in cap....la 6.30. asa ca revenim later.
multi pupici tuturor si o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Anuntam al doilea dintisor! (cu o zi de maraieli in schimb).

Roxana, la voi nici un semn de dintisori?

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Salutare, mamici! Am citit despre doctori, vreau sa va intreb si eu ceva: avem in Constanta un medic dermatolog pediatru? Daca da, unde?
Lui Mihaita ii ies frecvent pe fata niste pete rosii, iesite in relief. Medicul lui ne-a dat Pivalat de flumetazon sa-l ung pe fata, dar apar din nou.
Galarina, felicitari pentru dintisori!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput