Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
Shobo spune:
noi tocmai ne-am intors de la plimbare... n-a mai batut asa vintul si l-am scos pe afara 20 min. a adormit ff bine afara in carutz insa cind sa-l pun in patutz inapoi in casa... mai dormi daca vrea! ... ori am gresity eu si l-am manevrat prea repede din carutz la dezbracat si in patutz... ca s-a trezit si a inceput sa plinga... pare ca-l doare burta acum si nu vrea sa mai adoarma... si n-a trecut decit o ora de la ultima masa... il mai las un pic si-i dau iar sa pape... si daca pina la 8 nu adoarme ii vom face baia la 8, papat pina la 9 si sper sa doarma bine dupa! oricum e a 2-a iesire afara si nu inteleg de ce se trezeste si nu doarme la intoarcerea in casa?????
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
adita spune:
Shobo, nu-ti face griji, asa sunt unii copii. ai mei cei mari tot asa faceau: cum ii scoteam afara adormeau instantaneu si la fel de instantaneu se trezeau cand intram in scara blocului. asta mic vad ca nu e asa, adoarme afara si mai doarme si acasa o ora-doua dupa aia. dar eu nu-l pun in patut. ii deschei hainele si il las in carucior si doarme foarte bine
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Shobo spune:
aha, am priceput, multumesc adita.
in seara asta la baitza i-am bagat din greseala apa in urechi... erau pavilioanele pline de apa cind sa-l stergem... offf ca ne bucuram asa tare de el ca nu plinge deloc la baitza si-l manevram super calm si la limpezire pe cap am reusit sa-i bagam apa in urechi. cit de grav este? sau nu e? de fapt ce pericol este daca ii intra apa in urechi? voi cum procedati la baie ca sa evitati asta?
si voi dupa baie ii ungeti cu ulei pe tot corpul? eu folosesc ulei de masline fiert dupa baita si-i dau peste tot. in cursul zilei il sterg cu un servetel (iau grosul) si apoi fuga cu el la chiuveta si-l spalam dupa care il ung cu crema de galbenele doar inghinal si la popou.
sper ca e de ajuns.
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
crinuta spune:
Gabiu, Rayan nu mai are febra. Nu stiu de ce a avut acea stare subfebrila.
Acum incerc sa ii fac acel masaj de stimulare la picior, insa printul meu pedaleaza toata ziua, incat e foarte greu sa il schimb si imbrac, daramite sa ii fac masaj.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Shobo, nu este nici un fel de pericol daca intra apa in urechi.
Eu il spal pe Rayan in urechi la fiecare baie si apoi il sterg cu servetele moi. Nu exista nici un pericol, insa sa il stergi bine dupa.
Crinuta si Rayan
adita spune:
Galaxy, am incercat sa vad pozele, dar in afara de o muzica foarte placuta si un ecran negru, altceva nu am gasit
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
oana cretu spune:
Gabi, merci pr informatia cu Vigantol, esti o scumpa.
Gabi si Leta, tati nu a trimis inca pachetul, ca am avut placuta surpriza sa primesc niste banuti de la doua fete de pe forum de aici banuti si i-am luat doua cutii mari. Si daca am vazut asta, am zis sa lase pe sfarsitul saptamanii viitoare, sau inceputul saptamanii de dupa, cu ocazia asta poate mai poate vreuna din voi sa-i dea tatalui. Va sunt recunoscatoare, desi, la ce simt eu, este putin spus.
Spre fericirea mea, dupa trei zile de "lucru" cu el sa incerc sa-l dezobisnuiesc de prostul obicei de a manca din ora in ora cate jumate de cantitate, am reusit sa ajung cu el la 2 1/2 - 3 ore biberonul intreg. De vreo trei ori a plans zdravan, in rest a mers cu vrajeala, adica vorbarie multa, cantat, iesit afara...Sper sa se obisnuiasca asa definitiv, ca stomacul lui sa aiba timp sa digere, si sa aiba un program cat de cat normal.
Va pup!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
galaxy spune:
Adita, imi pare rau ca nu ai putut vedea. Dureaza putin mai mult pana face "buffering" la toate pozele. Melodia o incarca mai rapid.
va pup,
io, tati si Robert(22.01.2005)
http://www.gallaxy.tk
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
adana spune:
Buna dimineatza.
Pe cit ma plingeam zilele trecute ca Sebastian plinge toata ziua din cauza colicilor si nu doarme..ei bine ieri a recuperat...a dormit mai toata ziua si toata noaptea..asa ca sint foarte fericita
Azi dimineatza cind a venit tati de la servici am tinut toti 3 raport si conferintza si apoi am mai dormit un pic.Acum isi baga sau incearca sa-si bage amindoi pumnishorii in gura si sa-i suga.AZi noapte m-am trezit ca el isi sugea pumnishorii mai ceva ca pe acadele.
Am observat ca daca ma pride de deget incearca sa duca degetul meu la guritza..alta minune..
Cam atit de la noi..
DUminica placuta tuturor,fara colici si plinsete..
ALina Maria concediu placut..
La noi la ora asta e un soare orbitor si -17 gradeasa ca si azi vom sta in casa
Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos