Bebelusi de mai-iunie 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

al meu nu este umbrela (desi asta am vrut la inceput); este un Graco-CitiSport, in realitate este mai mic decat pare in poze (o sa ii fac poze lui Sebastian si o sa-l vedeti).Initial am vrut sa-i iau unul umbrela de la Hauck, dar nu am gasit in magazine; probabil ca vor fi la BabyExpo luna viitoare - eu nu am mai avut rabdare.Eu l-am cumparat de la Selgros, am dat 3,6 mil. lei (in alte magazine l-am vazut la aproape 5 mil--o diferenta destul de mare).
Apropo de BabyExpo, ce ziceti ne intalnim acolo (15.16.17 aprilie)?

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

si noi am trecut la caruciorul de vara! ieri am luat unul neonato, sport, foarte bun. le-am testat pe toate, si chicco, si graco, dar asta mi se pare bun pt trotuarele bucurestene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

ai dreptate, cred ca pentru strazile noastre sunt potrivite cele cu roti mari (care se umfla) - am vazut asa ceva carucioarele cu 3 roti (gen http://reclamamascata.ro/product/details/309). Sa stii ca si al meu - desi la prima vedere nu pare- este destul de "sportiv" pentru strazile din Bucuresti

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Ana Maria!
La multi ani Alina!
La multi ani Dominic!

Am venit si noi de la plimbare, am stat cateva ore pe afara, e asa de cald si frumos, ca nu-mi venea sa mai intru in casa.

Am si eu o intrebare pentru fetele din Ro care nu au reinceput serviciul anul trecut si care si-au luat fisele fiscale de la servici: cate luni aveti trecute pe fisa si daca v-a spus cineva ca trebuie sa faceti declaratie de venit global?

Cristina are 4 dintisori, nu mai stiu daca am mai spus si merge din ce in ce mai bine si mai repede, dar tinuta de manuta. Ma gandeam ca o sa avem nevoie de un ham si nu stiu de care sa ii iau, ca am primit unul, dar nu prea e bun ca are prinderea cu arici si se desface cam usor. Aveti idei?

E mica terorista, adica in fiecare seara il alearga cu premergatorul pe bietul Rocco (catelul nostru), care nu stie pe unde sa se mai ascunda de ea, ca ii da peste labute. Sunt asa de haiosi. Iar afara cum vede un catel, cum incepe sa tipe de bucurie de se sperie saracii catei si fug.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetele
vreau sa spun numai atat:uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....venim in romania eu si Dennis pentru 2 saptamani.O sa mergem si la vara cu tati cu tot, dar atunci mregem cu mashina.....sunt super fericita, de ai mei parinti ce sa mai spun...
am multe de pregatit caci m-am hotarat acum 2 zile si Dennis nici pasaport nu avea, dar totul se rezolva rapid....acum chiar citeam ce scriau fetele inainte de carutzul umbrela caci chiar azi ma duc sa iau unul insa ma tot uit la modele si preturi si e greu sa ma hotarasc.Prima oara m-am uitat la cele de la Graco insa mi se par mari, si nu se fac umbrela ci se pliaza, si mai sunt unele englezeshti se numesc McLaren si intradevar acelea se fac ubrela, se pot purta pe umar, ai si cos de cumparaturi dedesubt si au si parasol.Deci, Mc Laren ne luam!

Altfel Dennisucu e iar racit eu la fel, de 2 luni o tinem numai asha insa acuma stam numai in casa pana plecam sa ne facem bine.Are 4 dintisori acum, 2 sus si 2 jos, sta singurel in picioare cateva secunde si se ridica peste tot...iar eu stau in spatele lui ca sa nu faca cucuie...ce sa mai stiti si voi, de acuma avem copilashi mari!

din pacate eu intru f rar pe aici odata pe luna din lipsa de timp caci tot timpul stau dupa Dennis.Cateodata ma gandesc oare ce or mai scrie fetele insa e greu sa ajung la calculator...va pupic pe toate si pe ai vostri copii!

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Pd eu am pentru Sebi un ham Chicco si sunt foarte multumita!!! E foarte sigur - se prinde ca centurile de siguranta la spate si sunt super rezistente!!!

Azi am mers cu el in parc si l-am tinut in ham cca 40 minute! era innebunit sa exploreze ce era prin jur - banci...tufe...hartii de pe jos - mai ales din astea!!! Ma dureau mainile de cat am tras de hamuri nu alta!! plus ca spre sfarsit l-am lasat pe el sa impinga la carut si era innebunit de faptul asta!!! Si ce spuneti ca nu mai vroia in carut dupa aia desi abia mai statea in picioare de obosit ce era! Acum doarme dus!

Eu am carut GeoBy nu cantareste decat 3,5 kile si e super usor de manuit! Are si centuri de siguranta solide! Nu se face umbreluta dar se pliaza foarte usor si are un maner de care sa il iei cape un diplomat! L-am luat de la Europa cu 250 lei! Eu il am de ceva vreme ca nu mai incapea Sebi in cel de la BabyCare! Eu sunt foarte mutumita de el!

Gabitza ma bucur pentru tine ca vii in tara la parinti! Calatorie placuta si usoara! Si sunt sigura ca va veti simti super bine acasica in ro.!

Anacami curaj iubita pentru schimbare! O viata avem! De ce sa ramanem cu intrebari! Go for it! Acum mi-a venit sa-mi las parul lung! vreau parul pana la umeri roscat si cu suvite blonde - mov si un verde pal!

Carmen sa fii atenta totusi ce carut iei, iubita! Ca tre sa fie un pic de solid in el ca asa se smucesc si se invart in ele de numa! pupa pe Iusitn

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Buna dragelor,

Am o nouate sa va spun foarte mare si imbucuratoare pentru mine. Patrick a dormit toata noaptea din capat in coada, de la 9.40 pina la 6.30,. M-am tot trezit de citeva ori sa vad daca vrea papica...nimic, dormea fiu-meu, la un moment dat n-am mai putut dormi, se pare ca mai greu a fost sa-l invat sa doarma el separat decit sa dorm eu singura.
Cauza...n-o stiu, dar presupun ca poate fi - perna, pe care i-am pus-o prima data in patuc cu el sau - mincarea cu cereale, lapte caldut si untisor de la cina...vedem noi ce face la noapte si va mai povestesc. Nu pot sa va redau bucuria pe care o traiesc...in sfirsit voi putea si eu dormi ca un om normal.
Da...si altceva, ma plimb cu el prin casa tinindu-l de o singura manuta, merge si el alaturi de mine bucuros ca face ce fac si eu. Uitasem sa va spun ca in ultimul timp e foarte suparat pe viata ca nu poate merge cu atita usurinta cum o facem noi...e un scump.

Diana, am tot ezitat sa-ti trimit PM, apoi s-a reglat chestiutza, iti multumesc pentru felul in care esti draguta cu noi si ne suporti intrebarile. Sa-ti traiasca Vladut multi ani, sa fie sanatos si sa-ti aduca mii de bucurii iar tu sa fii fericita si mindra de el, de nepotii si stranepotii pe care ti-i va aduce!
Si acum o intrebare, cum crezi e bine sa-i pun perna in patuc,nu-i deformeaza coloana vertebrala? Pina acum nu i-am pus pentru ca am inteles ca e periculos, creste riscul SMP,ce crezi? Doarme totusi, foarte bine asa iar mie cred ca-mi lipseste foarte mult somnul de altadata.
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de astazi!

http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Am lipsit de acasa zilele astea, dupa cum v-am spus. De cand am venit nu am avut timp sa net, Ana este un copil rasfatat si doreste toata atentia, iar cand doarme nu stiu ce teraba sa fac mai intai. E adevarat ca stam si cate 5 ore pe afara… Intelegeti sigur…Incep acest mesaj la ora 18:56, sa vedem cand in postez. Scriu in word, ca sa fiu sigura…

Nicoletat, asa si Ana. Sa vezi balamuc ca se va schimba ora si or sa se scoale si mai devreme. Si eu sunt tareee obosita. Sa va traiasca verisorul!

Nally, si noi suntem la fel. Crezi ca a stat vistavoaica singura intr-o camera la mama cat am ost acolo? Nuuuu, plangea cum paraseam camera. Asa ca m-am dus cu ea prin magazine zilele astea, intram cu ea in brate sa prospectez piatza si apoi, dupa ce dormea ma probam. Asta e, mamici de copii dependenti! Noroc cu zilele astea calde ca mi-a mai crescut moralul. Sunt sigura ca vei gasi cele mai bune solutii pentu petrecerea de motz! Esti dragutza blonda!

Paloma, mishto programul Cristinei de seara! Nu stiu sa iti raspund la intrebarea cu fisele fiscale, ca s-a ocupat firma de tot.

Grate, zici ca a intrat teroristul in actiune? Bravos! Asa va trebuie ! Wow, ce bine mananca Patrik! Plus san? Pei a mea nici jumate nu cred ca mananca. Felicitari pentru somnicul luuung!

Dana, ma bate gandul sa o duc si eu pe Ana la mare pt aerosol, am inteles ca e f bine pt. raceli repetate.

Anacami, si nasa mea are cancer (melanom malign) si era stadiul 4 cand i-au descoperit (acum 1 an, avea 27 de ani). Acum e bine dupa tratamente si dupa ce i-a extirpat tot in locul respectiv. Nu vreau sa zic doar ca sa te incurajez, dar am inteles ca acest cancer la ovare are cele mai putine sanse sa revina si se recupereaza usor. Multa sanatate! Nasa mea a facut chimioterapie, ia un suc de Aloe de la For Life, si tratamente de la Laurentiu Fulga. A exclus din alimentatie grasimi, dulciuri, fainoase (complet), carne de porc. In fiecare zi bea un suc de cruditati (ii cer reteta daca vrei, cu sfecla, telina….). Trimite-mi PM in cazul in care nu am timp de forum sa iti dau prioritate.

Bun venit Tilli si Riana!

Anka si Madisor, va multumesc din suflet pentru gestul pe care l-ati facut pentru Tudorica !

Bertha, fix la fel e si Ana cu tzitzi! Dar imi e si drag de ea…

Irinel, sa inteleg ca de acum o sa ne vizitezi mai des?

Vanessa, imi pare rau pentru suferinta prin care treci. “Babacii” devin incapatanati ca niste copii mici de la o vreme. Multa sanatate!

Madisor, v-ar interesa un restaurant in Dr. Taberei? Fratele meu tb sa se casatoreasca pe 8 Octombrie si a dat avans 200euro. Azi au inmormantat-o pe bunica viitoarei lui sotii si s-ar putea sa amane nunta. Cauta pe cineva sa cedeze rezervarea ca sa nu piarda banii. Sa vedem ce se hotarasc.Daca sunteti interesati…

Irinusha, pupa mama vorbaretul Ploiestean! Abia astept sa veniti la vara!

Mona, incearca sa iei legatura cu un mediator pe PM.

Nally, felicitari pentru primii pasi ai lui Sebi. La multi ani fericiti iti doresc si tie!!!

Mai am 3 pagini…de recuperat…e ora 19:50…

Iulia, si eu vreau sa il ajutam in continuare pe Tudorica. Nu stiu exact cum. Poate se deschide pe DC un subiect sa se stranga fonduri pentru el. Chiar nu mai am alta idee…

Multumim pentru urari!

La multi ani tuturor sarbatoritilor din zilele trecute!

Gabitza, ce bine ca veniti in Romania, cred ca abia astepti!

Este ora 20:10 si am terminat de scris. Aproape 2 pagini de word!!! Acum sa postez, sper ca v-am raspuns tuturor. Va pupam!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Anacami, buna idee cea cu intalnire la Baby Expo. Ne bagam?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamica_de_mai spune:

Poftiti aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45448" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2004 (39)

Mamica a 31 de printese si 40 cavaleri

Mergi la inceput