Bebelusi de mai-iunie 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Nally, am vazut pozele!! Iti sta foarte bine vopsita blonda. Sa nu te mai aud ca nu-ti place. Te intinereste. Pt tine probabil a fost socant la inceput ca aveai parul destul de inchis la culoare. dar esti super faina!!!Si ce frumos e Sebastian. Ce bucalat e!! Un dulce.

Iulia, sa-ti traisca micul fotomodel!!! Sa va aduca numai bucurii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, incep prin a-i ura lui Nally la multi ani, ca la mesajul anterior am uitat total! Scuze! Cred ca ai primit cel mai frumos cadou, l-ai stropit cu lacrimi, dar au fost de fericire si asta e cel mai important! Milta sanatate tie si familiei tale!

Va multumesc din suflet pt. incurajarile voastre!
Clau, Darius a facut dimineata 38,4, i-am dat Nurofen si i-am pus supozitor, i-a mai scazut, dar nu de tot. Dupa pranz am fost la medic, am scris mai devreme, n-am fost prea multumita, dr. lui nu-i in oras, m-a dus soacra-mea la altcineva (dansa lucreaza la pediatrie). Dr. respectiva e bine cotata, dar a vorbit mai mult cu soacra-mea, ca doar era in domeniu! Soacra-mea a venit mai devreme de la serviciu si mi-a zis ca ar fi o viroza, au multe cazuri si in spital. Ca tratament i-a dat Tylenol Plus, Nurofen si Augmentin (asta numai daca si tuseste). Chestia e ca, desi multi copii merg bine cu Tylenol, lui nu i-a scazut deloc febra! Dupa somnul de dpa-masa avea 38,8! Iar Nurofen, supozitor, iar i-a scazut la 37,6, pt ca la 9 sa aiba 38,9. M-am speriat si am inceput Augmentinul, ma gandesc ca toate celelalte combat febra, dar nu inlatura cauza!

Si eu sunt impotriva medicamentelor (i-am mai dat antibiotic la 6.5 luni pt o tuse urata si uneori Nurofen pt. dintisori), dar sosetele cu otet nu cred ca sunt eficiente pt. ca are mainile, picioarele, obrajorii reci, ii ard numai fruntea, burtica si spatele, ceea ce mi se pare ciudat!

Hai, ca v-am plictisit destul, va mai scriu si maine despre "caloriferul" mamii!

Vanessa, noi avem tarc si la inceput nu statea in el deloc! Ne venea sa ne dam pumni, am si scris pe forum ca am dat banii degeaba! Initial l-am pus in sufragerie, ca efectiv in dormitor nu mai avea loc. Il mai puneam dimineata, dar statea numai in picioare si plangea! Dupa un timp, ne-am decis sa renuntam la patut, ca era prea mic, daca statea in picioare nu-i ajungea la piept si mi-era frica sa nu cada peste el. Am adus tarcul in dormitor si...surpriza...e chiar bine in el! Acum sa nu-ti inchipui ca sta toata ziua sau ca se joaca! Sta in picioare si-i da ocol, de ma ameteste! Da' eu sunt multumita, ca acolo e in siguranta si invata mult mai bine sa mearga!

Irinusha, mi-a placut remorca la nebunie, da' se pare ca si lui Cris, ca statea asa cumintel! Bravo!

Va las, nu ca n-as avea timp, ca noaptea-i lunga si febra mare, dar m-am intins destul!
Va puam!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Scurt de tot, ca pic de somn.

Berta, ma gandesc ca se refera la febra de trei zile sau rozeola infantum. E o boala virala, care da febra chiar ridicata (40) si dupa aprox 3 zile, febra dispare si apar niste bubute care tin vreo 1-2 zile. E inofensiva, cu exceptia febrei care daca este mare poate da convulsii. Musai sa i-o scazi cu antitermice si ce sfaturi ti-au mai dat fetele.
Antibiotic chiar nu-i nevoie. Sau daca nu-i asta atunci e o banala rinofaringita virala, dar totusi ar mai trebui sa-i curga nasul si sa tuseasca un pic.

Vanessa, bine zici tu cu perdeaua, nu prea il las nici eu desi ii garnisa prinsa in holzsuruburi, eventual poate rupe carligele de plastic, iar perdeaua e usoara, chiar daca pica nu-i nici un bai.

Carmen, am o curiozitate, cum il adormi pe Iustin acum fara tzitzi? Pupici lui Iustin!

Maria, m-am uitat peste poze, Alex e un scump! Ma intrebam eu cum a umblat dupa tot felul in parc si m-am lamurit. Cu hamul! Pupici si multa sanatate sotului!
Vad ca si Alex are pasiune pentru sticlele de apa, si Vladut e fascinat de ele!

Irinusha, asa-i cu mersul in 4 labe. De cand merge in patru labe paseste foarte bine tinut de manute, dar nu prea mult ca se plictiseste si se trage sa ajunga iar cu tractiune integrala... Faina remorca, am vazut si la noi una si mi-a placut.

Nally, frumos cadou de ziua ta! Ti-am vazut pozele si iti sta bine trebe sa te obisnuiesti doar cu schimbarea!

Dana, multumesc de aprecieri. Mi-e drag puiul meu si-l vad cel mai frumos din lume!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Fac eu ce fac si iar ajung sa va scriu la ora asta...
Bertha, din pacate ai dreptate in ceea ce il priveste pe Tudor. Sanatate micutzului.
Laura, eu cu Anca ne vom duce din nou la Tudor maine, pe la pranz.
Irinusha, si Clara se chinuie sa ne tot spuna cate ceva... Da' nu am intzeles din gangureala ei decat: "pa, mama, tata", un vag "gata" si foarte neclar "ata" probabil asta. Deci vocabularul baiatului dvs. este mult mai ...la obiect si dezvoltat! Ne-ai "imbolnavit" cu remorca aia, supeeer eee! O s-o arat si sotzului, poate cine stie...
Maria, tare haios ochiosul tau. Sa itzit traiasca frumosul si sa fie sanatos!
Nally, intai si intai tare bine itzi sta blonda. Sebastian e un frumos si un voinic si jmatate. Sa itzi traiasca! Da', mai era ceva care mi-a facut o pofta acum in post... Ce era, soro, cu pestii aia, ca tareee bine mai aratau?!

Gata, nu mai pot de somn si maine pe langa ce stitzi ca fac mai am o groaza de treaba plus un test la geografie.

Va pup!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Irinusha, am vazut remorca. E tare faina. Si mie mi-ar place una. Dar prima data trebuie sa-mi iau eu bicicleta.

Madisor, bafta la test

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Multumim mult pentru urari si cuvintele frumoase.

Legat de Tudorica, Madutza, oferta mea de ajutor ramane valabila, numai sa ne hotaram ce putem face.

Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele iata ca tot noaptea intru sa scriu cate ceva, desi am maldarul de rufe de calcat :-)

Irinusha, Dana, ca sa va raspund la intrebare, desi pe la noi se mai anunta zapada, pe strada mea e primavara :-))

Irinusha, mi se pare mie sau Crisuletul a cam facut buculite? Chiar e super remorca da eu nu prea merg bine pe bicicleta, sunt antitalent, insa ideea e extraordinara. O primavara insorita, plina de plimbari cu Crisulet...

Bertha, nu cred sa am timp sa ajung pe la craiovence, da o sa incerc macar sa imi bag nasul putin. Nu-mi ajunge timpul... Sanatate lui Darius! Mai are febra?

Carmen, si pe mine m-ar interesa cum il mai adormi acum pe Justin si cum mai doarme noaptea.

Diana, te-ai apucat de invatat? Eu nu stiu cum reusesti tu sa faci treburile si sa ne raspunzi la toate. Pupici, esti o dulcica.

Monet, pupici pe burtica!

Anacami, tinem pumnii sa fie totul bine!

Vanessa, nu am cuvinte, imi imaginez ce greu trebuie sa iti fie.

Maria cred ca am uitat sa va felicit pentru casuta voastra. Sa aveti parte de liniste, iubire si intelegere in ea si Alexutul sa creasca sanatos si inconjurat de iubirea parintilor lui.

Danaa, ai idee, pentru SIN se aplica dupa ce se obtine certificatul de nastere canadian?

Nally, se pare ca s-a votat favorabil blondul tau, vezi ca nu te-am pacalit? Hai lasa ca sotiorul te tachineaza da ii e si lui drag sa aiba o perioada o blonduta...

Va pup, ca ma lasa memoria, nu mai stiu ce si cui voiam sa zic.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

sunt tare pe fuga
Diana, sa nu crezi ca, galeria noastra era prinsa in pioneze. si cand a reusit de a smuls-o, a smuls-o cu o bucata de perete (tencuiala sau ce o fii ca nu a cazut caramida pe noi dar tot am dat o ora cu aspiratorul).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Vanessa: ce baiat puternic ai tu!!!! Eu din cauza asta nu tin perdele de loc, am numa' jaluzele din alea verticale si inca nu le-a descoperit...

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani Ana Maria, Dominic, Alina!

Dragele mele, revin cu stiri proaspete! Slava Domnului, Darius s-a trezit mai bine, a avut dimineata doar 37.2. A dormit f. linistit, mult mai cuminte decat de obicei, s-a trezit doar de 2 ori, mititelul. Eu sunt f. obosita si nu stiu daca prind ceva somn azi ca tati vine dupa 6, poate cand o dormi el dupa pranz. Nu conteaza, recuperez in we, sa fie el bine, ca uit de somn cand ii vad zambetul ala larg, ca la stomatolog!

[red]Dana [red/], iti multumesc mult, i-am dat tot ce am avut, inclusiv feno ca avea aseara aproape 39. Sper sa nu revina febra mare, cum am spus, l-am cercetat bine nu are altceva pielea curata curata, nasucul desfundat, nu tuseste, doar obrajorii sunt rosii, chiar daca sunt reci.

Va multumesc mult tuturor! Daca am timp, va mai informez mai tarziu!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos

Mergi la inceput