Ecografiile

Ecografiile | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Ecografiile afecteaza in vreun fel bebelusul ?
Eu am facut o eco saptamana asta si ptr ca mi-a spus ca nu e tocmai ok,mi-a dat utrogestan si sa o repet peste o saptamana; intre timp m-am programat la CMU , am zis sa fac una buna si ptr ca m-a programat tocmai joia viitoare si nu mai am rabdare, azi ma mai duc si la Medsana.
Asa ca, doar intr-o saptamana voi face 4 eco; e prea mult ?
Influenteaza cu ceva sarcina ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna Miruna28,
Nu cred ca e bine sa faci 4 ecografii intr-o saptamana. Fa cum ti-a zis medicul care ti-a facut prima eco si apoi vezi tu. Cred ca trebuie sa iti intrebi si ginecologul care te are sub observatie sau medicul de familie.
Ai grija de tine si de micut.
catalina

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am vazut multe femei pe forum care fac eco la fiecare programare la doctor, nu vad in acest caz de ce ar fi periculos.Mai sunt si femei care vor sa isi vada bebe-ii cat mai des asa ca fac eco mai tot timpul.Oricum intreaba doctorul.Si parerile acestora sunt impartite dar te vei simti mai bine :)

Adriana si Aidan 23sapt+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Patru intr-o saptamana e cam mult, dar doua poti sa faci fara griji, chiar si in aceeasi zi. Oricum toti medicii sunt de acord ca e absolut sigur sa faci ecografii si nu am gasit nicaieri o limitare a acestora. Dar stii cum e, mai bine suflii si in iaurt. Du-te la Medsana, au aparat foarte bun si e bine sa ai o a doua opinie. Succes!

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Multumesc, am facut numai doua pana la urma deoarece la a doua mi-a zis ca totul e ok..5 sapt in evolutie.

Mergi la inceput