Aspirante optimiste (125)
Aspirantele optimiste care vor trece in curand la gravidutze:
Adar (Andreea),Victoria (Veronica),Gabela (Gabriela), Pepsica (Antonia), Bety (Beatrice),Pia (Oprina), Tumpi (Ionela ),Codri (Codruta),Oana B (Oana Teodora),BurlacuP (Paula),MirelaV (Mirela),Alinuche (Alina),Beatrix (Melania),Cornelia1172 (Cornelia), Valentinag (Valentina Georgeta], Adelais (Maria-Alice), Madyn (Nicoleta Magdalena),Lulu77 (Alina Mariana), Mariaa (Maria),Gabid (Gabriela),Karula (Raluca),Ellena (Elena Lacramioara), Stef ,Salmida (Adia Florentina),Ioana1971 (Ioana),Speranta (Angelica),Robert si Alina (Robert si Alina),Ilie si Suzana (Ilie si Suzana),MadalinaM (Nina),simona ,narcis [Narcisa],Dorina ,Remy (Camela),Mihaela & Cristi (Mihaela si Cristi),Mirela & Danut (Mirela si Danut),Laura 72819,Lili (Liliana),Aura ,OtiliaLia ( Otilia),Furnicutza ( Doina Tina),Buflea ,romaniaau (Florina),Lucia Munteanu (Manuela Lucia),Ilenya (Ileana),Camisv (Camelia),flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina),Ankka13 (Anca),Tzuc (Ecaterina), gogosar (Natalia Anca),erix ,giugiuca,steliana04 (Steliana),martha78 (Mihaela),Tinabeve (Valentina), deca (Carmen),eva alicia,alina constantin (Alina Ioana),dinah (Elena),Anca Wish (Anca),Chi (Cristina),claudia123 (Claudia,asi (Stanca),annaa (Ana Aurica),ardit ( Afrodita),Alexa Ioana(Roxana),Felicia (Felicia), nounou(Florina),RUXMAX (Ruxandra),GeorgianI( Georgiana),TERBITZA(Florina),dandana (Daniela),RO ANA (Liliana),Ellina( Elena),LindaG (Linda),danap ( Daniela), musete ( Laura- Lucia),Denisam (Denisa-Maria),acina (Anca),heleny (Heleny-Elena),Gabriela Elena,Relya ( Mirela),poliana,mishi (Mihaela),Floran (Florina),Nanae (Iuliana),costiniuc ( Ana Maria),Ileana,oanamagda (Oana Magdalena), adimercedes (Adriana),madalina.badescu (Madalina),Cristinna,Lumit (Luminita-Violeta),Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina),Vale (Valerica), nicol78(Elena-Nicoleta),Mirona (Mirona),pusichet,Costi,Fanta [(Stefana),inapopescu (ina),zisaCami (Elena-Camelia),elli (Manuela), Sarrahh (Maria),Danubia (Danubia),viorela hoff (Viorela Hoff),Sorina7 (Sorina),Alé,dariana (Aurora Cristina),roxit,andra10 (Andra),Delia21 (Delia),Silvia_Pui (Claudia-Silvia),Liana30,R.R. (Rodica),Salomea (Elena),Jonica (Ioana),Marunzika (Ana Maria),liadi (Diana Lia),Maki (Otilia Eva),asteryaro (Elena Cristina),Misi (Simona Daniela),Ariadna33 (Carmen),Natalia26 (Raluca Elena),betty13ro (Beatrice Irinel),Tmihaela,thea_m(Teodora),luiza1318(Elisabeta),piciulici,dedi (Adela),ela2004 (Ionela),pupina bulina,GildaT (Eleonora),shylili (Florentina Luciana),lachione (Mihaela Laura),emoison,medeea76,cenusareasa (Lidia),puiusu (Oana),Hitomi(Simona),andan,bibyrox (Rozalia),maria alexia (Maria),mcbeal (Monica),laurici75,kim,camypro (Camelia),gabiu (Gabriela),Anku,Aysha2(Gabriela),danangie (Daniela Angela), Tzuni (Ella - Mihaela),Alisia (Alina),luli( Mirela),lauion, floarea de colt,carmen e( Carmen ),tania-z,pupesita ( Mihaela ), Pmihaela, cicuta (Luminita si Rodica),Lauricipani( Laura),
-dutze
andrruzza (Costinela), Infofun(Gabriela), Coral(Coralia), Geta Sava, mstroie (Mariana), Androix (Andreea), cornelia (Cornelia), babygirl (Adina), monu (Monica-Iuliana), Ruxel (Ruxandra Laura), Maruta, Merry Marry, Mercedes (Mercedes), andreea.a, Medeea76, totha, cipi, elenutza, mariamunteanu (Maria Raluca), Sheherezada (Florentina), Aurasa (Aurelia Marinica), Monica-Elena (Monica Elena), geaninaelena(Geanina Elena), laura_s (Laura), Lory2004 (Loredana –Elena), Mika1 (Mihaela), Anis (Alina), Irda,Andan, nique15(Ioana), tpaula (Paula), fabya (Rodica), Denisa 73, Ioana75 (Ioana), nicole74, lulu75 (Luminita-Loredana), Tia (Florina), Flavia Hurducas, lucia_cs (Lucia), RalucaN (Raluca), natydea (Raluca Andreea), Diafera (Aurora Elena), Lucia_B (Lucia), Tonnia (Antonia),Mirela Anca ,anya (alina), Hildegard, Roxee( Raluca)
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Laurici, ce rau imi pare pentru tine. Io simteam ca de data asta avea sa fie bine. Offffff
Saru'mana ca ma incurajati, fetele. Si io cred ca azi n-o sa vina, dar burtica mea ma anunta ca vine in curand.
Va pup pe toate. Week-end placut.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
ela2004 spune:
Buna fetele mele dragi...
Sa stiti ca azi am intrat si eu pe net (de foarte mult timp nu mai intrasem)..si am reusit cat de cat sa citesc tot ce ati scris de cand nu mai intrasem eu...si vreau sa va spun ca eu incep sa o iubesc pe Laurici care m-a facut sa ma bucur extraordinar de fericita cand am aflat ca e insarcinata...si apoi sa ma simt atat de trista cand am citit mai incolo ca nu mai este bebe...
Imi pare sincer rau...si sunt sigura Laurici ca tu esti o invingatoare si ca vei reusi...imi vine sa te rosesc de pupici...si pot doar sa-ti dau o
..
Felicitari celorlalte fete care au plecat la
si sa va dea Dumnezeu sanatate si putere.
Eu sunt in ziua 28 si am stari de venirea CM-ului si simteam nevoia sa va citesc..si sa va scriu un pic...Daca nu raman acum, de-abia prin august o sa mai fiu iar o "very" obtimista, pentru ca sotul meu pleaca iar..Dar asta e...o sa facem noi atunci
.
Va
pe toate...si in special pe Laurici.
lauricipani spune:
Ahhhh, fete dragutze toate! Inca nu am plans dar cred ca o sa ma ia cat de cat damblaua!!!
tumpi, multzumesc mult, sper sa fie bine mai departe si diagnosticul corect ca sa nu mai trec prin asa ceva. Doamne ajuta. Sar'na mult pentru floricica uite si de la mine una

(adica trei)
Nu ai povestit cum a fost la
barbatesc!!!
Si te rog mult sa ma treci pe listutza cu aspirante iar!!!!!!
Flori, Sorina, Aysha, Aca Wish, si toate celelalte, multzumesc!!!
Daca stau sa ma gandesc bine nici nu mai am timp sa ma gandesc la mine ca Duminica plec cu sotzul la operatie! Bleachhhhh, m-am saturat de doctori!
pup fete frumoase care mi-au ridicat moralul!!!
p.s. azi era sa o bat pe una la spital! stiti fetelor cate erau acolo sa faca avort la cerere. Inclusiv una in luna 4. E ceva de groaza cate femei fac curetaje la cerere. PACAT!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
deca spune:
Laurici, imi pare rau![]()

Carmen
PS: Anca W... Doamne ajuta, mai stii de unde sare iepurele, tin pumnii!
Carmen
lauricipani spune:
ela 2004, multzumesc din suflet, esti tare dragutza. Si eu va iubesc pe toate, tare suntetzi dragi.
Sper ca visul tau sa se implineasca cat mai curand si...chiar daca este in August sigur va fi o asteptare placuta.
Pup si succes!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
Ancule, vezi ca io nu te-am incurajat!!!IO TI-AM FACUT GALERIE!!!

-Theodore Roosevelt
laurici
AYSHA 2 spune:
Laurici,sorry ca te pisez ! dar insist : cum depistam deficitul de corp galben? Poate avem si noi si nu stim...
tumpi spune:
Laura la
a fost super, baietii de la Flamingo Boys pe an ce trece ma impresioneaza, au o coregrafie extraordinara, lasand la o parte fizicul lor, se vede ca
, au
cei de la Stigma, dar nu prea au fost bagati in seama, ca deh fetele ii asteptau pe baieti muschiulosi.
.
Surpriza serii ca sa zic asa a fost insasi Corneliu Pasat, liderul lor,care e un tip super .
Cine se uita la de 3 x femeie poate il stie pe Riki, un tip bine(nu ca restu nu ar fi) blondut, are tipu un successss.
Ce sa va mai spun, a fost frumos, cateva ore de deconectare de la stresul zilnic.
Va pupic
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
asteryaro spune:
Laurici, as fi vrut sa mai vii pe la noi DOAR in vizita...
Cuvintele sunt de prisos.
Mergem mai departe.
Sanatate sotului. Si tie.
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
Ioana75 spune:
Laurici, pari tari rau
. Sa te tratezi bine-bine 3 luni, si apoi siguuuuur o sa fie bine
. Multa bafta sotului cu operatia!
Pentru toate aspirantele, un
si o
.
Ioana