Buna ziua!
Ma numesc Lidia, am 29 de ani. Am ramas insarcinata pentru prima data insa in luna a 4 am fost depistata cu toxoplasmoza (IgM pozitiv si IgG=1.683 - analize facute la Instit. Cantacuzino). A trebuit sa fac intrerupere de sarcina, am urmat un tratament cu biseptol 4/zi si klacid 1/zi timp de 3 serii (21 zile tratament, 14 pauza). Acum IgM negativ si IgG=1.300. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca aceste valori sunt bune si pot ramane acum insarcinata fara sa stau cu teama in suflet pentru aparitia unor malformatii la fat.
Va multumesc anticipat si va doresc multa, multa sanatate si succese in activitate!
daca ai urmat tratament si IgM-ul s-a negativat inseamna ca infectia a trecut si nu mai exista risc pentru fat.
Dar cel mai bine este sa intrebi medicul care ti-a prescris tratamentul sau ginecologul.
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 9 luni
Parerea mea este ca nu ai nici o contraindicatie pentru a fi insarcinata.
Asa ca am sa-ti spun doar atat:
FIE CA VIATA VOASTRA SA FIE BINECUVANTATA CU PRUNCI SANATOSI, CUMINTI SI DESTEPTI, FRUMOSI, INTELEPTI SI NOROCOSI !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Buna Diana!
Iti multumesc pentru raspuns. Daca ma crezi am luat legatura cu 16 medici din toata tara. Parerile sunt impartite. Speram sa intalnesc aici si sa-mi raspunda femei care au trecut prin aceeasi situatie ca si mine. Iti multumesc oricum si iti doresc multa sanatate si tot ce e mai bun si mai frumos pe lume.
Buna Darael!
Si tie iti multumesc mult pentru raspuns si pentru...hai sa-i spun maxima. Iti doresc numai bine!