OXIURII SI SARCINA!!!

OXIURII SI SARCINA!!! | Autor: Giana

Link direct la acest mesaj

Sunt 16+ si am oxiuri!!! Inainte de a ramane insarcinata cu cateva luni m-am mai confruntat cu aceasta problema si am facut un tratament in urma caruia am scapat(credeam).Dar se pare ca nu a fost asa.Am inceput sa am toate simtomele si cred ca este o infestare masiva avand in vedere ca se vad cu ociul liber in "scaun"

Va rog sa ma ajutati! Poate asta afecta sarcina?Ii poate face rau??? Si CUM SE POT TRATA in cazul asta???

Va multumesc mult!

Giana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu influenteaza sarcina in mod direct cum fac toxoplasmoza sau rubeola doar ca te slabesc pe tine (produc alergii, anemie, elibereaza toxine, scad absorbtia substantelor nutritive). Tratamentul trebuie sa fie ales astfel incat sa nu influenteze sarcina si doar sub supraveghere medicala.
Din ce am gasit Vermigalul ar putea fi o obtiune.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc mult,Diana! Nu stiu ce sa mai fac sa scap de ei.Am facut tratament,l-am repetat dupa 10 zile,am fiert lenjeria...tot ce am putut.Despre igiena ce sa mai zic...am devenit obsedata.Dar degeaba.
Am inteles de la un medic ca 90% din populatie are paraziti dar nu toti simt sau nu se trateaza.Oare sunt eu prea sensibila?

Giana

Mergi la inceput