Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
Am uitat sa va zic ca azi i-am dat la Raul cremvusti din piept de pui cu Almette si o lingurita de smantana...mama ce a mai mancat...cand a terminat se uita tare trist la farfurie, ar mai fi vrut dar ciuciu ca s-asa a bagat destul in el
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Mariana, Clau e un dragut in ceea ce privesc schimbarile mele, ca har Domnului a avut parte de multe schimbari Oricat de rau mi-ar sta niciodata nu zice adevarul...el zice ca pentru el nu conteaza, dar vad si eu ca arat ca o curva, scuze, dar asa ma simt imi vine sa ma tund chiala Astept sa vina maine Ioana, prietena si nasa noastra si daca ea rade de mine e calr ca arat ca dracu Ea e singura care e cinstita cu mine
Martie Aprilie 2004
mariana tache spune:
Clau, fa-ti o poza de aproape, pune-o pe DC si iti voi spune si eu adevarul despre cum cred eu ca iti sta. Promit!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Elenooo, asa deci, nu ne mai iubesti...frumos!!! Vad ca la scandinavi te lauzi cu BouBou si la noi nimic...no nu-i bai, io m-am suparat Mai treci tu pe ulita mea!!!
Martie Aprilie 2004
alona spune:
Clau, ce figura esti! Asa face si Clau al meu cu mine, nu zice niciodata ca imi sta rau , intotdeauna e bine.Felicitari lui Raul cel umblaret!
Si eu i-am dat de vreo 2 ori cremvursti la Thea si i-au placut, dar i-am dat putin ,cam un sfert dintr-unul.
Mariana, felicitari si lui Stefan pentru mers.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Clau, fa-ti o poza de aproape, pune-o pe DC si iti voi spune si eu adevarul despre cum cred eu ca iti sta. Promit!
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
N-am aparat digital si oricum nu ma fac singura de ras...ca maine sigur imi trag alta culoare M-am scos
Martie Aprilie 2004
mariana tache spune:
Eu o sa o tai sa fac .
Ne auzim mai tarziu!
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Clau, inca nu am plecat. Asa ca te mai intreb ceva: OK, nu iti place; dar ce faci? te chelesti?
Dar cu concursul de la Antena1 cum a ramas? Nu ati luat aparatul?
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
LA MULTI ANI
DAVID
Sa cresti mare, sanatos si cu noroc la fete!!!
Martie Aprilie 2004
mariana tache spune:
Anca, multam fain de felicitari!
Gata, chiar ca ma duc la.
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!