Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
Ela76 spune:
LA MULTI ANI, DARIA!
Sa cresti mare si sanatoasa, restul ai de la mami si de la tati!
La multi ani, Daniela pt inca o luna implinita! Kulta, sa va traiasca!
Veve - vai, bietul crocodilut, ce fatzuca avea, sper sa fi fost doar o inatmplare si sa nu fie alergic la nimic. Multumim de aprecieri Si tin sa-ti spun ca azi au anuntat 13-14 grade in Bucuresti (desi vad ca soarele s-a cam ascuns)
Nally - admirat pui frumos! Sa va traiasca si sa va bucurati de el! Pai mai scrie si pe la noi din cand in cand
Nedda - of, o sa fie greu fara bunica la voi, stiu cum e si cand vine numai cateva zile - ca duminica a plecat si mama
Codritu - ma bucur ca voinicelul isi revine! Mucilagiul de orez e foarte eficient, intr-adevar.
Lavi - ce "cadou" frumos ii face Hanna lui Robby! Mai sa ne starneasca invidii, gelozii... Nostima faza cu "limba lu' mami sau limba lu' tati"
Mariana - ma gandesc ce filme si poze o sa faceti cu noua camera, poti sa te gandesti sa-i faci un catalog lui Stefan!
Malina - succes cu apartamentul! Vad ca preturile se apropie de nivelul Bucurestiului (nu vorbim de zonele centrale)
Micky - sa ne mai tii la curent cu ce gasesti interesant pt "marea adunare" din aprilie. Si sper sa primesti raspunsuri concrete, nu ca cel pe care ni l-ai reprodus
... ma duc sa ma apuc de treburi! Totusi, Laura, nu dai o cafeluta de ziua Dariei?
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela, ba da , ba da...n-am chef deloc de munca ( si ar trebui sa am daca mai vreau sa-mi pastrez locul de munca) toti colegii imi spun ca am o fata de parca as fi indragostita !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
spic de grau spune:
DARIA
Sa fi sanatoasa, voioasa, fericita, sa ai parte numai de bucurii, sa ai spor in toate..Si sa ti se indeplineasca toate visele!
Laura sa va traiasca printesa! Salutari taticului!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Mickyyy spune:
La multi ani DARIA!! .
Veve, sanatate si pupici lu' croko! Noi am introdus si albusul de ou si laptele de vaca 9deocamdata combinat cu formula) si n-a avut nici o reactie alergica pana acum fata mea.
Si noi ne laudam cu dintisori noi, problema e ca nu stiu cati inca, are toata gingiuta de sus umflata, 2 cred ca au spart-o deja de ieri dimineata iar al treilea cred ca e pe drum (dimineata mi s-a parut ca a iesit si el, dar n-am reusit sa vad foarte bine). Oricum pana la sfarsitul saptamanii probabil vor iesi toti cei 4 de sus.
Claudelu, mi-a picat conexiunea ieri seara, ma vaitam eu ca am probleme cu netul de cand am intrat...iar la 5 minute dupa a picat de tot. Oricum de multe ori eu uit calculatorul deschis seara, cu YM cu tot deschise si ma iau cu treburile, asa ca e posibil sa fiu online dar sa nu mai fiu de secole prin preajma calculatorului.
Hai ca am 3 dosare de analizat pe birou plus o tona de alte treburi, nu stiu cand si daca mai reusesc sa intru pe forum azi.
Legat de petreceri, sa le luam pe rand:
- ziua Malinei o voi face probabil pe 2 aprilie la Harry Kids Club, vreau sa merg si sa vad cum arata locul pe acolo si probabil in 2-3 zile voi sti sigur. Invitatia la ziua ei ramane valabila, insa am rugamintea sa-mi spuneti (preferabil pana la sfarsitul saptamanii)daca veniti ca sa stiu pentru cate persoane fac rezervarea.
- legat de petrecera comuna, am incercat sa adunam cat mai multe oferte (tot dezbat problema cu oana pe YM), avem 3 deocamdata, Arlechino, Harry Kids Club si am mai primit una in dimineata asta. Inca mai astept sa vad ce si cum. Probabil oana o sa posteze listuta cu fetele care vin pentru ca ea le stie mai bine ca mine. Noi ne-am gandit sa o organizam duminica, 10 aprilie, pentru ca sambata e posibil sa fie mai multi sarbatoriti (moturi, turte si altele de genul) si nu vream sa pierdem pe nimeni din vedere. Tot in cateva zile o sa va spunem exact ce si cum va fi si cu petrecerea comuna.
Gata...atat pentru azi...am fugit la ale mele, pupici si mai vorbim
Mickyyy (27 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
LA MULTI ANI
DARIA * 1 ANISOR
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA,SA AI O COPILARIE FERICITA SI O VIATA IMPLINITA!!!
LAURA, o viata lunga si fericita alaturi ea iti dorim.
Catalina, ROBERT si CATALIN
LauraFlo spune:
Sunteti niste dulcete !
N-am cuvinte...asa ca ce-mi doresc eu mie, puiului si familiei mele va doresc si voua !
Multumim din suflet !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
Draga mea HANNA, iti multumesc pentru surpriza draguta de ziua mea, si eu de-aici de departe itzi trimit un pupic dulce si un zimbet doar pentru tine!
(ne scuzati ca facem declaratii aici pe Forum)
georgescu oana spune:
La Multi Ani Daria mica sa cresti mare si frumoasa iar mami sa fie mereu indragostita de tine!!
La multi ani Andrei sa cresti voinicel!
La multi ani Robert Sebastian Daniela sa fiti frumosi si sanatosi.
Nedda poze cu vacanta te rugam ,netii pe jar aici,capul sus te descurci tu si fara ajutor,acum ai fata mare
Diana numi-a venit sa cred ce mare e Maria,pai Alex e bebe pe langa ea,iar pe desupra mai si o frmoasa si am mai vazut o fata frumusica pe aici era Hanna parca si mai era si fetita Iamonei ,mai ce club select aici,numai frumuseti !
Diana am oftat tare dupa masinuta ta ,sa o stapanesti sanatoasa!
Mariana mi-a placut mult poza aceea artistica,super,ai ochi buni ,ce mai.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
katalina spune:
Laura, ar trebui sa-ti dea sefu' liber azi, doar o data face DARIA 1 anisor!
georgescu oana spune:
Veve sanatate multa lui Croko saracutul ce suparat era in poza ,da-i un pupic de la Alex te rog si s vezi ce repede se face bine!
Codritu ai folosit Smecta pana la urma sai i-a trecut cu dieta ?Sanatate multa si pentru voi.
Luminita poze de la aniversare ai pus in albumul comun?
Acum sa trecem la listuta cu fetele care vin la petrecre
Cosmy
Adina Iulia
Irismetal
Ruprich
Mirinda
Diana
Ela
Roxana
Eu
Mickyyy
si s-ar putea sa mai vina