Vise ; ce-am visat si ce-am ajuns
Raspunsuri - Pagina 4
iulia grosman spune:
Ce subiect dragut!!!!!!
eu am visat sa fiu invatatoare,creatoare de modele,vecina mea era sigura de talentul meu ca aveam cele mai frumoase haine la papusi facute de minuta mea si stiam sa cos la masina de la 7 ani(intre prietenele mele eram record mondial)apoi pictorita,arhitecta ca deja pe la 10 ani imi facusem plan cum arata casa mea proiectata in maxima perfectiune cu rinduri de ceapa si leagan cum vazusem in Dallas,(ceapa o vazusem la tara la bunici),iar acum sint asist. stomatolog.Insa am pe fiu-miu care imi mosteneste talentul din plin si o sa ajunga sigur designer ori arhitect.toate mutarile din casa ne sfatuim amindoi si e f. talentat in aranjamente.Acu visez sa-mi deschid un mic restaurant dar pina-mi gasesc finantatori e doar un vis.....
DianaVig spune:
Eu am vrut sa ma fac profa de engleza iar dupa aia actrita, am si dat la IATC de vreo 2 ori dar n-am intrat. Pana la urma am facut management dar n-am profesat. M-am specializat in calculatoare si am lucrat in domeniu iar acum sunt office manager in P adica un fel de secretara sefa. Mi-ar place mult sa fac un curs de decoratori sau design, cine stie poate intr-o zi cum mai zicea si altcineva.
tnicoleta spune:
Eu prin clasa a V-a vroiam sa ma fac apicultor, mi-a trecut. Pe urma am vrut sa ma fac proiectanta ca mama mea, ca imi placea desenul tehnic. Dar dupa ce am terminat liceul m-a luat tata cu el pe la tipografii, mi-am bagat nasul prin calculatoare, si iute asa am ajuns tehnoredactor.
tnicoleta
bebi spune:
Mie mi-au placut banii de cand eram mica. Cati mai multi, atat mai bine. Si vroiam sa ma fac vanzatoare. N-a iesit cum am vrut , dar tot la bani am ajuns, numa' ca-s pe hartie:)nu-i palpez. Am ajuns la banca si dupa aproape un deceniu tot aici sunt.Unii zic ca mi se potriveste,eu nu sunt prea convinsa.
simina2005 spune:
"O viata nu valoreaza nimic, dar nimic nu valoreaza cit o viata." (Jerome K. Jerome)
De mica doream sa fiu mamica

Cand am mers la gradinita doream sa fiu educatoare

in scoala generala doream sa devin detectiv

In timpul liceului doream sa ma fac medic
ca sa pot ajuta oamenii in suferinta

Am fost si antrenor de aerobic (
in facultate) si profesoara
de liceu si inginer electronist
dar cea mai grea mi se pare meseria de mama, casnica si om bun la toate...

si chiar mi-e frica sa-mi doresc
batraneti linistite ca cine stie ce mai iese...
"Viata ne este data ca o bucata de lut. Important este sa stim cum sa o modelam!"Mamica
Diana
si
Andrei
adrienne12 spune:
Eu cind eram mica eram buna si la literatura si la matematica. Mergeam la ambele la olimpiada si aveam rezultate f.bune. De aceea visam pe rind sa devin fie ziarist fie matematician. Mai tirziu mi-am dat seama ca ziarist nu pot sa jung pt. ca ziaristii trebuie sa scrie ce le dicteaza partidul (era pe vremea lui Ceausescu) iar matematician implica sa fiu profesoara la tara. Cum voiam sa locuiesc intr-un oras am ales sa fac facultatea de calculatoare si nu pot spune ca a fost o alegere rea. Am si publicat dupa ce am absolvit. Puteam la un moment dat sa ma reprofilez, dar atunci am preferat sa emigrez si asa ca imi practic in continuare meseria cu mult succes.
pyssy spune:
Sunteti super toate .. m-ati facut sa zambesc toata ziua .. mare minune e si copilaria asta...
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
Sabina spune:
La mine e cam ciudat.
cand am cerut pian la 3 ani jumate ai mei m-au tolerat 2 anu dupa care chiar l-au cumparat.Atunci vroiam sa ma fac pianista.
cand am inceput sa iau lectii am vrut sa ma fac compozitoare, dupa care de pe la 10 ani am vrut din nou pianista, alternand cu jurnalism sau canto.Abia din clasa a 10-a am revenit la compozitie...dar inca nu simt ca s-ar fi implinint visul.Cred ca o sa ajung la sfarsitul vietii sa ma intreb daca sunt sau nu compozitoare:)
dar,per total, ma consider norocoasa.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carmenp spune:
Cind aveam citiva anisori imi doream sa fiu dansatoare
si cintareata
, sa cint pe o scena mare de tot si toata lumea sa cinte cu mine si sa fie in extaz.![]()

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes
an-k spune:
pai, mai intai imi doream sa fiu invatatoare, ieseam cu abecedarul in fata blocului sa invat copii care intr-un final fugeau de mine
, ma rog, mi-a trecut... apoi a fost "molima" in cartier cu avocatura, nu stiu de unde a inceput dar toti vroiam sa ne facem avocati, dupa ce mi-a trecut si de drept, mi-am dat eu seama ca n-am nici o inclinatie spre asa ceva, m-a lovit rau de tot- farmacia veterinara, dar la examenul la liceu am intrat in una din cele doua clase de economic si... iata-ma contabila
deci nu-i cum se planuieste, da-i cum se nimereste!
am intrat in saptamana39
Anca si Bianca din burtica