Ce ati cumparat inainte de nastere?
Raspunsuri - Pagina 3
carina spune:
Cred ca s-a spus cam tot ce se putea spune. In plus ti-as recomanda sa iti cumperi pentru tine crema pentru sani GARMASTAN. E foarte buna: daca faci rani, si in plus e preventiva pentru rani si pentru mastita.
Nastere usoara si sunt sigura ca vei avea un bebelas frumusel foc si sanatos
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai
crissandrada spune:
Eu am cumparat doar strictul necesar pentru imbracat in maternitate dar nu mi-au folosit ptca aveau ei hainute si nu le-am mai scos pe ale mele. Altceva nu am cumparat , nu pt ca as fi fost foarte superstitioasa dar imi era frica sa nu se intample ceva rau si ...
Cadita pt baie ia-m luat in ziua cand am iesit din maternitate. Inainte de a naste am vizitat o multime de magazine si stiam ce vreau si de unde sa cumpar.
Hainute nu i-am luat aproape de loc. Cand veneau bunicii, rudele, prietenii si altii in vizita (cum se vine) ii aduceau ei (dar sa fie noi toate; Pana creste un pic mai mare nu-l imbraca cu hainute purtate de alti copii; Eu una asa am facut)
In spital de mare ajutor mi-au fost servetelele umede pt copii Pampers (dar sunt si alte marci). Asa nu te mai chinui cu vata, cu prosopele cu hartie igienica.
In primasaptamana am culcat-o in cadita de baie apoi i-am luat patut , lengerie pt patut de copii, un carusel (o jucarie muzicala care se invarte pusa deasupra patutului), carut Chico si alte maruntisuri : suzeta (pe care n o foloseste), pompa pt san (pe care am folosit-o 1-2 ori),biberon (din care a inceput sa bea la 4 luni), un storcator de fructe ( care ne prinde bine acum la 5 luni), tot felul de jucarii etc.
Iti doresc o nastere usoara si un copil sanatos , cuminte si frumos
ruxij spune:
S-a mentzionat cam tot ce trebuie. Vreau doar sa spun ca pe langa cumpararea in avans a tuturor lucrurilor inshirate de fete, eu am facut prea multe provizii de papmpers marimea 1 si au ramas mici repede. Mi-a parut f. rau ca a trebuit sa ii dau si am aruncat banii pe fereastra. La fel si cu hainutzele, nu prea multe pentru 0-3 luni, ca raman mici. Fa provizii de Pampers cu moderatzie si mai ia si marimi mai mari daca tot vrei sa iei dinainte. Inutil a mai fost incalzitorul de biberoane si pompa de muls manuala. Doar cu electrica mi-a mers, dar nu se poate cumpara, costa mult prea mult, asha ca am inchiriat si a fost si asha enorm de scump. Daca nu incepi munca repede si n-ai lapte peste masura, cred ca e buna si cea manuala.
Nashtere ushoara si bb sanatos!
Ruxi
sumisa spune:
Eu folosesc pompa de la Chico tip siringa. De asta am folosit si la Daria. Eu cred ca este mai buna decat cele cu pompa pentru ca ai controlul asupra presiunii , plus ca se poate steriliza, deci poti pastra lapticul pentru biberon daca e cazul.
Mie una pompa de san mi-a fost foarte utila si la Daria cand nu am avut chiar asa de mult lapte, pentru stimularea secretiei. Iar acum cand am prea mult iarasi o folosesc din plin ca sa-mi golesc sanii.