Pentru bebelusi (3)

Pentru bebelusi (3) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinabajenaru spune:

Buna,

Am si eu niste lucrusoare pentru bebelusi de la nepotelul meu. Sunt lucrusoare pentru 0-4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

cum functioneaza sistemul?am si eu hainute de la Marc pana la 1 an jumate-2 (la copii mai slabuti si nu prea inaltuti cred ca merg pana la 3 ani)Sunt lucruri bune pentru ca Marc a crescut fantastic,are 1 metru la 2 ani si multe hainute sunt in stare foarte buna,mai ales cele de vara.Hmm..ar mai fi cateva pe care de bune le-am combinat in masina cu alte culori si nu mai arata prea bine.
pot sa trimit pachet in romania,dar cui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

hainutzele le puteti trimite la mine. Mamica dulce iti dau PM.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Anuntul cu masinutele nu mai este valabil, iar pentru carucior am gasit doritori.
Va multumesc frumos.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu, in continuare, am un sampon Johnson, un ulei Johnson si un sapun Teo Bebe pentru cine are nevoie de ele.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am si eu hainute de la nou-nascut pana la 1 an, dar nu stiu cum se pot trimite de aici. Sunt multe si cred ca e scump transportul. Cine de pe aici nu are ceva origanizat?

Mergi la inceput

primit lapte de la Simona Bebelac 7 cutii le-am directionat catre Adina (e subiect la Umanitare).

Avem nevoie de un carucior care sa aiba posibilitatea sa se lase spatarul la 180 de grade pt bebelusul Adinei. Are acum unul gen landou si nu mai ii este bun copilului, adica numai incape

Am strans foarte multe haine pe balcon si nu pot sa cred ca anul acesta nu avem copii pe care sa ii ajutam. Mai sunt 3 mamici care au haine de dat acasa si nu le pot lua pt ca numai am loc de stocare. Si sunt 2 pachete mari de haine pe drum din Europa si Canada.

Am haine pt 0 - 1 an si jumatate. Mai am de incaltzat pt vara nr mici. Hiane mai groase pt 5 ani, dar numai e timpul lor, abia sunt primite. E o mamica care are haine pt un baiatzel de 10 ani.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Am si eu hainute pentru 6-9 luni, de vara.
Freia, am inteles ca nu mai ai loc. Daca stii persoane care au nevoie de ele, te rog da-mi un PM cu adresa si le trimit eu direct. Sunt lucrusoare de fetita.
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Buna,

Mihaela (Ulisernic) are de dat un carucior si mai multe hainute pentru 3luni - 1,5 ani.
Freia, s-a rezolvat cu caruciorul pentru Adina?
Daca are nevoie cineva de hainute, sa spuna. Eu voi lua hainutele de la Mihaela (care nu are deloc spatiu pentru depozitare), dar nici eu nu stau foarte bine cu spatiul.

Mergi la inceput

n-am luat caruciorul de la ulisernic. Mie nu mi-a mers IE si abia azi l-am pus pe picioare. Asa ca nu am vazut mesajul de la mihaela sa n vedem pt carut. Acum sper sa se faca putin frumos afara si sa pun mana pe niste bani sa iau carutzul de la ea si sa-l duc cu taxiul pana la Adina. Altfel nu pot. Numai am voie sa mai ridic greutati o perioada.

Freia si Alexa

Mergi la inceput