Sfaturi despre termopan...

Sfaturi despre termopan... | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Va rog mult orice sfat, ca am dat un search cu goolge si m-a luat durerea de cap ...foarte multe date tehnice nici nu stiu de unde sa incep.
Cum sa fie geamul, tamplaria si nu in ultimul rand raportul pret calitate?
Multumesc mult!

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

depinde de cat te-ai gandit sa cheltui si ce iti place din ce-ai vazut.eu am mers pe varianta tamplarie din lemn triplustratificat.
Cred ca ar trebui sa te hotarasti ce iti place(tamplarie de lemn,PVC,aluminiu),dupa care ar trebui sa mergi la cateva firme si sa obtii devize pentru lucrarea pe care o ai de facut pentru fiecare varianta.
spor la treaba si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Uita-te si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36649
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24237
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&whichpage=2&TOPIC_ID=21380#280373

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Noi am facut o cercetare f serioasa. Si:
- am ales profile Veka, armatura metalica interioara este patrata si nu in forma de U ca la majoritatea, rezulta rezistenta mai buna
- unul din cele 2 randuri de geam are un strat de argint - se numeste Low E- invizibil, care reflecta razele solare, si cum noi stam spre sud chiar se simte
- nu am ales cea mai ieftina varianta, reduceri de 30% mie mi se par neserioase
Cam atat. A, da am facut si o greseala am facut multe deschideri si nu le folosim defapt. Cred ca daca se deschide unul din doua e suficient si pt aerisit si pt spalat.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Veka!Anul trecut erau nr 1(mi-au spus cei de la Deceunik,adica concurenta)!

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

si eu tot weka am...
mi se par ok, adica comparativ cu ce am mai vazut pe la prieteni si rude...
am facut lucrarea cu o firma din Ploiesti, ca-s de acolo...
mai multe despre termopane, pareri si sfaturi avizate aici
in ultimele pagini sunt posturi mai recente, altfel threadul respectiv dateaza din 2003...
bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Pardon . Si eu tot Veka si nu-s multumita deloc.

Timplaria are 2 ani vechime si vara trecuta i-am chemat de 3 ori (!!!) sa le regleze. E adevarat ca geamurile sint foarte mari, dar e inadmisibil ca dupa atit de putin timp sa se curbeze rama de PVC. Au venit, au constatat, au incercat s-o indrepte si pas. N-am fost multumita asa ca le-am trimis o scrisoare bine simtita si mi-au inlocuit geamul cu totul.

Acum iar ma pregatesc sa-i chem ca am probleme la sistemul de inchidere... Si da, sint cei din Ploiesti.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

eu am facut cu fenster...
mie mi s-au parut profesionsiti baietii, i-am chemat si eu mai acum cateva luni ca ciupisera o garnitura la montaj si desi am vazut atunci am zis sa o lase asa ca mai aveam eu niste chestii de rezolvat la geamuri si am zis ca ii chem la sfarsit..
au venit, au inlocuit garnitura au uns un pic si reglat balamalele si aia a fost...sotia zice ca geamurile se inchid bine si nu-s probleme...acum sper nu dau eu de belele cand m-oi duce acasa...
eu am pus geamurile in iunie anul trecut, asa ca nu au nici un an, dar sper sa nu am probleme mai incolo...
altfel, baieti de treaba...la baie, pusesrea o balama care lasa geamul sa se deschida mai putin decat as fi vrut eu (ca sa se aeriseasca cum trebuie baia) asa ca i-am chemat, au incerct ei niste reglaje pe acolo au reusit sa mai castige ceva spatiu insa cum tot nu am fost multumit mi-au schimbat-o cu una mai mare...nu ma asteptam sa platesc pentru asta si nici nu am platit...
acum asa cum ziceam sper sa nu am probleme in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Delia, scuza-ma ca ma bag peste subiectul tau.
Am si eu o intrebare. Stiti cumva fata de tamparia PVC alba, cu cat este mai scumpa tamplaria din lemn stratificat sau tamplaria PVC cu folie aplicata. Pentru cea cu folie am intrebat un furnizor si mi-a zis ca ar fi cam cu 75% mai scump decat cea alba. Mi se pare enorm.

Tana

Mergi la inceput

am mai dat o data link-ul asta, dar nu ma doare mana sa-l mai dau o data...
se dau acolo si ceva informatii despre termopan din lemn stratificat, pvc colorat si pvc cu folie...
bafta!

Mergi la inceput