Flafi am vazut noua colectie postata pe site chiar acum.Rochita mea este ca cea de la Premier Jour , doar ca trandafirasii sunt crem .Este si pe catalogul lor de prezentare.
Sa porti cu drag rochita pe care ti-ai cumparat-o!
Voalul l-ai cumparat tot de la Christian Philippe?
Iael
Buna fetelor!
Am fost si eu la targ, si am plecat f dezamagita.Oricum nu vroiam sa-mi cumpar rochita de acum, dar macar sa-mi fac o idee de unde sa mi-o fac.Am probat vre-o 3 rochite, si alea de gura mamei, nu ca m-ar fi dat pe spate.Am ramas f dezamagita de rochitele de la salon Gabriela, in catalog arata super, in realitate nu.Am probat una de vre-o 1000E si nu m-a impresionat, daca tot dau atatia bani macar sa fie super, si nu erau.Deci pe ei i-am taiat de pe lista.
In rest nimic..aglomeratie...si atat
Cred ca-mi voi face rochita undeva, cam cum vreau eu, ma gandeam sa incerc la Monica Darie sau Nanette.
si eu am fost la targ si sincer ma asteptam sa gasesc mult mai multe oferte dupa cat de laudat a fost!...a fost o inghesuiala cumplita si nu va spun ca am plecat de acolo cu o durere de cap ingrozitoare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45638" target="_blank">Partea unshpe
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin