cum este cu corset

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Eu am avut rochita de mireasa cu corset si pe crinolina.
Nu m-a incomodat nici corsetul,nici crinolina.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Roxy79, vreau sa ma uit si eu pe site-ul miha_ellei ,poti sa-mi dai adresa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu vreau site-ul Mihaelei. l-am avut, dar nu stiu pe unde l-am scris, ca nu-l mai gasesc.
trimiteti-mi un Pm cu el, va rog.
pupici la miresici!!!

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare

Uite aici niste poze de la nunta noastra ca sa vezi cum este cu corsetul...
Eu am avut o rochie super simpla cu corset si fusta...
Baga un ochi pe:

http://community.webshots.com/user/sebastian_rotaru

Bafta multa si nu te lasa influentata de nimeni in alegerea rochiei...
si... casa de piatra!

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

mie imi place mult ideea de corset.
si am probat si ma simt bine cu el.
cum arat hotarati voi. aveti pozele in albumul de la Marriott

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraM spune:

Eu zic sa o probezi si sa vezi daca iti place si daca te simti bine in ea.
Eu nu vroiam cu corset, tocmai in ideea de a nu trage de ea tot timpul.
Dar dupa lungi cautari, m-am oprit la o rochie cu corset. M-am simtit foarte bine in ea si nu am avut nici un fel de problema.
Cat despre crinolina ... eu am avut si asa ceva. Rochia mea a fost simpla, fara nimic aplicat ... asa ca am vrut sa fie foarte bogata. Venea super ... problema era ca nu o probasem decat in picioare pana atunci.
Prima oara cand a trebuit sa ma asez jos a fost in masina ... a fost un adevarat spectacol. Toate cercurile mi s-au ridicat in cap, fotograful nu a ratat ocazia ... ce sa zic. La toaleta iar ... a mers nasa cu mine si a trebuit sa imitina rochia sus ca nu aveam cum altfel.
Cu toate astea m-am simtit super in ea. Mai ales cand dansam si se invarteau pe langa mine.
Ca sa revin ... trebuie sa te simti tu bine si sa-ti placa tie ca tu o sa o porti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

si eu ma simt bine cu corsetul.Nu am nici o problema cu el.Numai ca nu imi prea place cum imi stau la spate fentele acelea, sau nu stiu sigur cum se numesc, asa ca trebuie sa mai fac un drum la Tulcea ca sa mi le taie putin.In rest totul e ok.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Si eu am rochie cu corset si sta foarte bine. Oricum o voi purta fara sutien... ca sta mai bine asa. Tot secretul este cum iti "monteaza" cineva corsetul pe tine... Adica trebuie sa stie exact cum ti-l strange si cat ti-l strange...
Probleme nu sunt si n-am auzit de mireasa careia sa-i cada corsetul sau sa-i iasa mai stiu eu ce din corset... Dar poti sa stii vreodata??? ...hihihih

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Fetele multam mult de raspunsuri ! Eu mi-am cumparat rochita,gata!!! si este cu corset si cu crinolina si este taaaarrrrrrrreeeeeeee frumoasa Acum de abia astept sa o imbrac la super fericitul eveniment

nunta pe 30 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Anaemi, si eu am rochita cu corset.Ma simt foarte bine in el si cu crinolina la fel.Nu cred ca voi avea mari probleme , numai cand voi sta pe scaun.cred!!!nu stiu sigur ca inca nu am stat o noapte cu ea.hihihi!!!stai linistita, cand vrei sa te simti printesa te simti in orice, este noaptea ta si oricum vei avea cea mai frumoasa rochita pe care ti-o vei alege.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput