Bebelusi de iulie-august 2004 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
Marcelle spune:
Nicole, am uitat sa va intreb cum reusiti cu cazaturile??? Vreti sa fiti in top, sau e concurs si n-ati spus la nimeni??
Oricum nu vreau sa ne inscriem si noi, asa ca sa ramanem codase, noi inca nu am cazut. Era, ieri dar mami a prins-o si mi-a facut inima cat un purice!
Marcela si Bianca cea cuminte
BLUE ANGEL spune:
Olivia , cam rar pe aici .. esti suparata ? si eu pun ori ulei de masline ori o buc de unt indiferent daca-i dau carne sau galbenus
Roxi , sa porti cu placere ce ti-ai luat si sa te distrezi bine la nunta si poate ne arati si noua poze ...
Nicole , 10 kg ????? oauuu ! bravo !!!!ar cam trebui sa mai dau si eu vreo 5 kg jos ... dar sa va zic .. cu toate ca am slabit cam cat vroiam am ramas cu burta si ... blugii nu mai stau cum stateau odata daca intelegeti ce vreau sa spun .. adica mi-a "cazut" fundul!trebuie musai gym
Marcela , nu l-am dus pe Luca la control la bazin .. nici nu stiu unde trebuie sa merg .. cum adica nu are nucleii .. sorry !!!
pai la vara , mergem in gasca la mare si mergi cu noi .. . ne asteapta Patrick !!!
pupici
o noapte frumoasa
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
apropo de caazaturi .. am citit povestea unei mamici din cta la parintii intreaba ... de m-au napadit lacrimile si fiorii reci .. asa ca sa avem mare grija !!!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Marcela, Nicol, Simona multumesc de raspunsuri.
Simona daca-s suparata? Sitn pe diazepame de 4 zile.....rudele s-au carat,nu din US ci doar de la noi...nu am cu cine sa-l las pe Luca...acum sint eu acasa...vizitez daycare-uri si as putea sa scriu o carte...dar cine m-ar crede ca in US...conditiile sint oribile, miros , sint facute in garaj ,copii dorm pe jos...m-ar crede oare cineva? Si daca nu as sta intr-o zona cosmopolita ....
Felicia ma operez as soon as possible...cind gaseste dr. loc.....eu vreau si miine , asa as putea sa -mi iau disability si sa stau citeva luni acasa cu 60 % din salariu...
Va pup si oricum eu va citesc...
Luca cel frumos
kim222 spune:
Si ca sa fie tabloul complet ..ne dau si dintii...unul sigur,posibil mai multi. Tot ce ne trebuia acum!
Luca cel frumos
Oana_B spune:
Poftiti la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44980" target="_blank">51
Oana_B