Capricoarne, dati cu cornu' :)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Bine ati venit, ionica, oLo in clubul capri-cornitzelor!
Imediat va scriu pe listutza, da??
--------------------
Mission complete!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanaDo spune:
3 ianuarie 1973
Pupici si toate cele bune capricornitelor de aici.
Oana
http://community.webshots.com/user/ooanaa2003
ellen spune:
OanaDo, bine ai venit printre cornite. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ionica spune:
Capritelor!!
Hai sa vedem care are curaj sa vorbeasca de defectele si slabiciunile capricornului?
Eu una ma inscriu prima pe lista si va jur cu inima pe mana ca nu am sa trisez!!
1.Fumez
2.sunt dezordonata total (rau de tot) dar ma regasesc mereu
3. Imi plac numai barbatii inalti(verus sotul meu 192cm)
4.nu-mi place apa (sa inot)
5.Nu sunt prea sociabila (adica un pic introvertita)timida!!
6.ador ciocolata (nu am inca kg in plus) !
hmm ce aiurea este sa vorbesti intr-o cutie albastra despre propria-ti persoana!
Hai sa vad ce caprite sunteti voi!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
![](images/user_man.png)
pitzi spune:
Si mie imi plac capri-cornitzele. Asa s-a facut ca, capricorn fiind (15 ian), mi-am ales consoarta tot capricorn (05 ian), si avem un "pui (de) leu"
Mai sint cupluri de capricorni?
Am citit prin diferite horoscoape-horograme-horo-nustiuce ca relatia capricorn-capricorn nu functioneaza. Le transmit si pe aceasta cale ca se insala.
oLo spune:
Capricornii au defecte? Da de unde! Sunt plini de calitatzi!
Acu serios, eu una:
1. sunt timida (dar ma tratez)
2. imi place apa, dar nu ma dau in vant dupa innot. Mai mult balaceala...
3. sunt un fel de minitehnicus: cand eram mica, demontam toata jucariile, sa vad cum sunt facute. De era mama mereu cu gura pe mine. Cand m-am facut mai mare, ma punea sa repar fierul de calcat, sa ma uit de ce nu merge televizorul samd... Defectul e de fapt, ca stricam toate jucariile...
4. ciocolata nu-mi place
5. nu suport sa fiu contrazisa cand sunt sigura ca am dreptate. Si de multe ori am dreptate. Odata m-a batut cumnatu ca se juca la o tampenie de joc, si eu ii tot explicam ca o anumita miscare este absolut logica, si el nu si nu. Asa m-am infierbantat, ca am inceput sa-i demonstrez cu creionu pe hartie. La care tipul s-a ofticat(cum sa-i dau eu, mucea, lectzii de logica - e cu 20 de ani mai mare ca mine) si m-a caftit. De atunci n-am mai vb cu el.
6. sunt dezordonata (dar si aici incerc sa ma tratez). Culmea e ca stiu exact ce unde e. Mama punea 'bine' lucrurile, si uneori uita unde ce e. Ma intreba pe mine daca nu-mi amintesc unde le-a pus... Memorie de elefant... asa-i si fiie-mea capritza.
etc. etc.
din cate observ, multe dintre defecte sunt de fapt... calitatzi ;)
ellen spune:
Hehe, vad ca incepem sa ne caracterizam.
Pai sa incep si eu cu inceputul:
- Nu sunt prea sociabila, dar incerc sa ma tratez.
- Nu imi place deloc dezordinea. Cateodata mai fac si crize daca vad ca este prea multa dezordine in jurul meu.
- Imi place sa caut defectele la tot ce imi pica in mana (probabil e si defect profesional)
- Sunt cam incapatanata, dar incerc sa ma tratez
- Imi place sa ma balacesc in apa dar din pacate nu stiu sa inot, dar nici nu am de gand sa mai invat
- Imi place ciocolata, dar de cand cu kg in plus, am renuntat la ea
Nu imi mai vine acum nimic in minte, ce as mai putea sa adaug, dar mai completez pe parcurs.
Pitzi, hehe probabil sunteti un caz fericit. Sunteti exceptia care intareste regula.
In copilarie am avut si eu un prieten Capricorn, dar nu a tinut prea mult relatia ca am inceput sa ne impungem asa ca am renuntat. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
![](images/user_man.png)
pitzi spune:
quote:
Originally posted by ellen
Pitzi, hehe probabil sunteti un caz fericit. Sunteti exceptia care intareste regula.
In copilarie am avut si eu un prieten Capricorn, dar nu a tinut prea mult relatia ca am inceput sa ne impungem asa ca am renuntat.Elena &
Alexandra (25.09.2004)
Probabil pentru ca in copilarie nu cunosteai (cunosteatzi) notziunea de tolerantza.
![](icon_smile_big.gif)
![](amoras.gif)
ellen spune:
quote:
Originally posted by pitziquote:
Originally posted by ellen
In copilarie am avut si eu un prieten Capricorn, dar nu a tinut prea mult relatia ca am inceput sa ne impungem asa ca am renuntat.Elena &
Alexandra (25.09.2004)
Probabil pentru ca in copilarie nu cunosteai (cunosteatzi) notziunea de tolerantza.
Tot ce-i posibil. Numai ca nu regret nici o clipa acea lipsa de toleranta de pe atunci. Si tare ma bucur ca nu am avut nevoie sa cunosc asta nici in primii ani de casnicie cu taurul meu.
![](icon_smile_big.gif)
![](al9leacer.gif)
![](floare.gif)
![](copilas.gif)
krelia spune:
Capritza asta recunoaste ca este extra-mega-super dezordonata!!!!
Insa, cand se apuca de curatenie, meticulozitatea in persoana!!!
Pe ici, pe colo, niscaiva lene, apropos de memoria de elefant, cred ca o am si eu (mi-aduc si eu aminte, cum uita mami und epune aceva si eu - datorita nasului meu fin si cotrobaielii - imediat o indrumam spre locul cu pricina )
apa imi place, desi nu-s "maestra" decat la stilul brotacel, si asta pe distante scurte...
minitechnicus - me too, incapatanarea, evidenta!
ciocolata...daca n-are caramel, pot si fara ea
iar un defect de care trebuie sa scap....timiditatea
ah, ce chestie, am avut si eu, de mult, un prieten capricorn, cred ca o luna maxim, dar...n-a iesit nimic...ala era incapatzanat rau de tot, timid si ciufut....da' era dragutzel
Da' tot mai bun e geamanu' meu!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006