Capricoarne, dati cu cornu' :)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Eu acum am vazut ca faceti lista cu data de nastere.
Asa ca va zic acu' : 18 ianuarie. Cam la sfarsitu' zodiei insa tot capricoarna de capricoarna ma consider si pot sa spun ca ce a scris Daisy ma caracterizeaza pe deplin si pe mine si culmea e ca si io tot nevasta de pesti sunt!

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Daisy parca m-ai descris pe mine... mai putin la cap parfumuri! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

si caprioara doreste sa se inscrie pe lista capricornilor
- 22.12
Super incapatanata si nervoasa, intotdeauna fac numai ce vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Capricoarna reaaaaaaa de tot-22.12 , mai fetelor de pe 22 noi suntem nascute de solstitiul de iarna, stitzi ce puteri magice au fiintzele astea... io mi-s nascuta chiar la miezul noptii, mama zice ca as fi fost buna de vrajitoare, si intre doua zodii...ce sa mai...anyway si la mine dupa 30 de anisori a inceput sa lucreze ascendentul care cica ar fi in Fecioara...valeu, dupa ce ca sunt incapatanata, mai sunt si perfectionista!

Parfumuri, tzoale, calatorii, lux...toate astea, dar si altele gen: iert, dar nu uit!

Pupici, de la Capricoarna Lena cu Scorpion Freya

P.S. Sotul este pe 20 ianuarie, toata lumea zice ca e Varsator, dar in Horoscop apare uneori in Capricorn, care o fi adevarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Sintem niste fete fine!Nu-i asa?Daca tot ne laudam...Si ne facem tot mai frumoase odata cu timpul care trece in favoarea noastra!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pup cornitzele frumoase!!
N-am mai intrat de ceva vreme pe aici, eram un pic suparata...si cand colo, cornitze noi!
Ce sa va mai spun, adevaru' e ca uneori simt ca sunt sunt rea (oare de ce?) si alteori parca-s o musca beata, de buna ce sunt. Oare asta sa fie o caracteristica a noastra, sau tine de fiecare om in parte? Si chiar ma gandeam ca treaba aia cu familia, are impact la mine, ma simt foarte legata de parinti, de bunici, de iubi al meu, insa atunci cand de ex., am de lucru, nu rup usa cand "orologiul" bate sf. de program...iar cand e vorba sa-mi si placa, chiar sunt perseverenta! Ca sa nu mai zic, implicari in relatiile apropiate (cu "prietenele"....ce de bobarnace...ce de bobarnace, ete asa:
lena, sa stii ca si eu am ascendent in Fecioara (habar n-am cum sunt astia ) si am mai auzit kestia cu "dupa 30 de ani"..mai e un pik chiar sunt curioasa.
Mia, nu sunt sigura, insa, cred ca nu ai cum s-ti afli ascendentul cu exactitate, decat probabil incadrandu-te in niste intervale orare, care, din pacate, nu vor da o caracterizare prea exacta....
alexa, hm...parc-am fi capricoarne amandoua, zau! , chiar fac de multe ori ce vreau, da' stii ca mi se intampla sa ma lovesc de propria mea incapatanare ...ei si, ce..lasa dom'le ca omu' din greseli invata! stiti voi povestea aia cu pragu' de jos si al de sus ...ce mi-o mai spune mami meu
la voi,
Capritza Krelia

Listuta actualizata:
alexa121 - 22.12.
lena - 22.12.
Porumbita - 22.12.
Mia - 23.12
Dandanescu – 27.12.
LindaG - 27.12
mamaluidavid - 27.12.
claza - 30.12.
Lorelai - 31.12.
corina iulia - 4.01.
smmiha - 5.01.
krelia – 6.01.
gianna_r - 7.01
Daisy – 8.01.
Daneza 13 - 13.01.
samila - 13.01.
olguttza – 15.01.
nora2005 - 16.01.
justasmallkiss - 17.01.
ariadna - 18.01.
acina -
Arhistefy –
babirusa –
chatonel –
cybip –
emoison -
infofun -
isy -
julia23 -
KLA -
lorelei_19 -
mariaangeli_que -
Marox -
misticgirl -
mr_baz -
oanaDo -
oLo -
palmyrah2002 -
Pegasis -
symaco -
Ven -
Zeeva -

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Dandaneasco,ai vindut mobila?Ce mai faci?Ce imi mai face nora?Luca tot cu gradinita,au inceput sa-i scoata afara si-i leaga ,bineinteles,si el face pe-a independentul,ca el nu vrea legat...Ca doar si el e Capricorn,face numai ce vrea el...L-am tuns ...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daneza 13 spune:

Prezent si eu (in sfarsit, chiar ma gandeam, toate zodiile si-au dat intalnire, numai noi nu)...Tot capra incapatanata - 13 ianuarie, si cu ascendentul in Fecioara.Am auzit si eu de "dupa 30 ani" (cica pana la 30 ani ai caracteristicile zodiei, intre 30 si 60 amestecat zodia cu ascendentul, iar dupa 60 doar caracteristicile ascendentului), la mine o fi valabila, n-o fi...nu stiu...parca tot capra am ramas...Unde mai pui ca si in ala chinezesc tot capra sunt .
Iar sotul e Gemeni, si baietelul Balanta... Sora-sa (care e pe drum),o sa iasa Leoiaca (asta daca nu se grabeste, cum a facut fratele ei care a venit pe lume mai repede cu 3 saptamani).
Pupici la toate cornitzele!!!

Dana lui Tody(25.09.2003) si cu in burtica
http://community.webshots.com/user/daneza13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Deci in mare parte aveti cam aceleasi trasaturi, nu?
Vedeti ce ne asemanam?
Conservatorismul, asta-i secretul zodiei:))

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hey, voi aveti bebei in burticutze, altele mergeti deja la gradinita....eu sunt o capritza mai mica, deocamdata....dar cu personalitate! ..si uneori cam puturoasa , recunosc (nici cand m-am nascut nu m-am grabit!
Daneza, si iubi meu tot geaman e, si cumnateii, tot in montreal stau!
Ce mica e lumea....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput