Capricoarne, dati cu cornu' :)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Buna suratelor,
Revin si eu in forta:))
Pitzi si eu sunt o exceptie care confirma regula: sunt maritata tot cu un capricorn si ne impacam tare bine fiindca ne completam. bine asta e valabil pana se incinge o cearta si nici unul nu vrea sa cedeze fiindca considera ca dreptatea e de partea lui.
Defectele si calitatile mele:
1. si eu sunt timida, of sa fie asta o caracteristica de top al capricornilor? Eu ma mai si inrosesc usor la fata.
2. sunt ordonata si ma dispera sotul care e f. dezordonat.
3. sunt meticuloasa si stiu fiecare lucru unde l-am pus. unoeri sotul ma intreba: unde e nu-stiu-ce lucru? iar raspunsul meu e: "la locul lui".sunt atat de atenta la detalii incat observ maruntisuri, daca s-a umblat printre carti, de ex, si sotul imi spune ca pot deveni detectiv.
4. nu-mi place apa, mi-e frica de ea, de valuri chiar si la televizor. Nu-mi place sa stau pe malul marii noaptea si sa ma uit la mare.
5. imi cer ff rar iertare chiar si daca gresesc fiindca nu recunosc ca gresesc
6. nu-mi place sa mi se comande sau sa mi se impuna ceva.in copilarie faceam totul pe dos daca mi se impunea ceva chiar daca nu era in avantajul meu.
7. imi place sa ma imbrac clasic si sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Hai ca ma inscriu si eu(desi m-ati scris deja),deci sunt nascuta in 27.12.1979 la ora 23 asa ca am lasat-o totusi pe mami macar de craciun sa steie inca acasa.(daca cineva ar putea sa imi calculeze ascendentul m-as bucura tare mult).Sotu e rac si impreuna locuim in Stuttgart,Germania.

Acuma sa incep si eu cu calitatile si defectele,dar le scriu pe toate ca nu stiu sigur care sunt calitati si care defecte .
1.Incapatinata,dar incapatinata rau de tot.
2.Lenesa,as dormi toata ziua.
3.Dezordonata,dar cum a spus oLo stiu unde este totul pus (sotul face lucruri din astea ca el nu stie unde-si pune lucrurile si ma intreaba pe mine,salvarea lui)
4.Cind ma supar,stau toata ziua bosumflata,cel mai bine,dorm o tura si cind ma trezesc nu mai sunt suparata.
5.Ambitioasa,dar vad ca la mine sunt cam prea multi bolovani ca sa ajung unde vreau(deci atitea piedici cite am avut pina acuma...)
6.Si eu am inceput cam pe la 10 ani sa repar lucruri(ceasuri,specialitate) si mai tirziu eu reglam televizoarele in special cel de la bunica mea.
7.Timida,hmm,cind eram mai mica nu eram dar acuma daca se uita cineva frumos la mine sau imi spune un compliment atunci ma inrosesc si eu.

Deci cam astea ar fi,incerc si eu sa ma tratez in multe lucruri,dar cam fara efect.

Aaa,am uitat,mie imi place apa mult si tot in apa as fi,daca as sta undeva unde ii apa!

Si ca si cornelia laura si crista-s,si eu am suferit ca nu puteam duce bomboane de ziua mea la scoala si ca nu prea primeam flori.

Si daca as fi asa desteapta,doctor chirurg m-as face,dar nu am atita cap pt. asa ceva si nici rabdare!!!!

Va pup,caprite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Mai am uitat sa mai adaug si eu:
Daca ma supara cineva, nu ma las pana nu-si cere scuze. Parca intru in transa si stau bosumflata pana persoana respectiva isi cere scuze, altfel nu mai avem ce vorbi.
Nebuna, ce sa mai...

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ellen
Daca ma supara cineva, nu ma las pana nu-si cere scuze.

Hehe, parc-ai fi capritza
Eu tocmai m-am supi de dimineatza, ca tanti de la curatenie mi-a luat lingurita mea de cafelutza si nu mi-a maia dus-o inapoi...si am facut urat..dupa ce am intrebat-o daca e la ea, mi-a raspuns da, si "sa vi-o aduc inapoi"..i-am zis ca poate s-o pastreze, nu mai am nevoie de ea...si daca nu i-as fi zis sa nu-mi masi ia lucrurile...cana, farfuriile, lingurita..sa le lase asa, murdare, nespalate, ca mi le spal eu...sau...sunt paranoica???
Ah, bineineles ca putem fi orice...doctori, politicieni, etc...etc

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Krelia, tanti de la curatenie de acasa, sau de la serviciu?

Daca ar fi de acasa eu una as schimba-o imediat, daca mi-ar face faze din astea.

Chiar, eu am oroare daca imi umbla cineva in lucruri.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Si eu detest sa-mi impart lucrurile cu cineva!
Si vin si cu precizarea ca nici macar in adolescenta nu am suferit de mania "imprumutatului" hainelor, cosmeticelor, CD-urilor sau altor lucruri personale.
Culmea e ca acum incerc sa ii sugerez (ca nu as putea sa-i impun) fetitei mele sa imparta jucarile cu alti copii (ceea ce au in copilarie nu faceam). Inutil sa va spun ca nu tine figura, desi nu e capricorn, ci balanta?!

Cea care spera

Mergi la inceput

Nici eu nu am suferit de mania imprumutatului.
Nu imi place deloc chestia asta. Cu toate astea cand eram la facultate si stateam in camin am mai dat din cosmeticele mele, dar atat, nimic altceva. Iar cateodata nici nu le mai foloseam, le dadeam de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Krelia, si eu m-am confruntat cu aceeasi problema:)) Nu m-am suparat pe fete (la noi sunt mai multe) fiindca colega mea de birou prefera sa i se spele cana si ma gandeam cum sa tina fetele minte toate hachitele noastre. Asa ca am luat un marcar permanent si am scris pe cana:"Va rog nu-mi mai luati cana si lingura". Bine, nu a tinut marcarul mult, desi era permanent, dar a tinut indeajuns de mult incat sa se invete fetele cu "nebunia" mea.
Cu imprumutatul nu am suferit nici eu dar pentru ca tata m-a invatat sa nu imprumut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Incerc si eu, timid (of!), o zebra cu corn ce sunt, sa ma inscriu in lista de cornute. Asadar, sunt "recenta" in acest forum si, dupa cum se vede, nu am somn. Stiu de pe acuma ca de dimineata voi fi foarte bosumflata si somnoroasa si-mi voi promite (pentru a cata oara?!) ca ma voi duce la culcare mai devreme. Nu se va intampla,e probat si rasprobat. Mai e vreo "capra" insomniaca ca mine pe acolo?
Apropo, sunt nascuta in 7 ianuarie si am fost mereu frustrata ca atunci toata lumea ii felicita (doar) pe Ioni si Ioane. Evident, NU ma cheama Ioana. Altfel,... sunt o perfectionista prin excelenta (fapt care e, de cele mai multe ori, extrem de chinuitor - atat pentru mine, cat si pentru cei din jurul meu). De exemplu acum, sunt f atenta la ceea ce scriu si am modificat modul de exprimare de cateva ori. Desigur, nu sunt convinsa ca mesajul are forma cea mai buna pe care o poate avea si dupa ce o sa-l postez o sa-i gasesc o mie de defecte. Si asta e nimic. Iar faptul ca "discursul" meu ia deja o tenta negativa e, din nou, ceva specific. E cazul sa ma opresc. Mai stau vreo 10 minute sa vad daca apare vreun capricorn ratacit, dupa care va doresc noapte buna si o dimineata usoara!
Un pupic de zebruca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Asadar, vad ca dormiti cu toatele.
Somn usor si lin, atunci.

Mergi la inceput