Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004(29)
Raspunsuri - Pagina 4
onitza spune:
Mai da' harnicutze mai sunteti la scris...
Am tot vrut sa va intreb, da' nu am mai apucat cu Paul al meu care ma tine in suspnas de vreo tei sapt. incoace...cum scapa de una, cum apare alta.... In fine, Ana CUlcer mi-a psus sa-i pun in apa debaita musetel cu bicarbonat..si pe fata sa-l spal cu acelasi continut....a facut careva asa ceva???? n-am apucat sa iau bicarbonat, desi am fost azi la farmacie.....am uitat...eu deocamdata ii pun in apa de baita albastrele (ideea luata de la BITS ) si musetel. Dar am de gand sa incerc si cu bicarbonat
Noi azi am fost in parc si a fost frumos.
UPS, s-a trezit teroristul!
Pe curand!
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
aime spune:
Fetelor, uitati-va ce-am gasit la
www.TickerFactory.com
ce frumos ne putem arata varsta bebeilor, numai ca nu stiu cum sa trec imaginea la semnatura mea din site DC. Poate va pricepeti voi.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20041115/n/Vladimir+Andrei/dt/7/k/9edb/age.png[/img]
aime si vladut(15nov.2004)
Sabina spune:
E f bun bicarbonatul, eu i-am dat sofiei cand avea vreobubita ceva.
Onitza, ce faci cu alaptatu, cum merge?
Aime,nu poti pune gifuri in semnatura, de 2 ani nu se mai poate....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cecilia C spune:
Roserb ,poti te rog sa adaugi la listuta si link-ul meu cu poze?
A fost acolo mai demult dar probabil cineva a uitat sa-l adauge.
mersi frumos
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
aime spune:
Pacat ca nu putem pune gifuri, ca era tare fain...eu mi l-am pus la pagina personala, ca mi-a placut prea mult...merci Sabina
andreap spune:
Buna fetele!
In primul rand multumesc celor care ne-ati votat!!!!!!!
In al doilea rand,vad ca Sabina,Felis si For2nity sunt tari pe pozitie..bravo,sa o tineti tot asa!!!!
Bumbacel,Ane Marry,"la multi ani"ptr.BBlusii vostri,sa va traiasca si sa creasca mari.
Mariiuta mea ecam galagioasa,poate revin..
Pupici,
Andreea si mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
aime spune:
Fetelor, uita ca voiam sa va intreb ceva mai demult si uit. Bebeii vostri dorm inveliti, asa cu paturica, normal?...Ca Vladutu meu da din picioruse si se dezvelesteeee...e comic tare, ridica din ambele picioare si tranteste cu putere in patut, apoi rade si tot asa pana paturica e la picioare. Noi am trecut la saculet de dormit, din ala prin care scoate si mainile, care ii trebuiesc mereu, are treaba incontinuu cu ele.Si asa copilu' e invelit si dorm si eu si tati fara grija.
andreap spune:
Buna din nou!
Bits,ce haios este Kenzo...Si ce par are,zici ca-i punker!
Aime,da Maria doarme invelita...nu se dezveleste deloc ptr.ca noapte e linistita...si daca se agita o face incet...
Pupici,
Andreea si Mariuca
roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
Fetelor, uita ca voiam sa va intreb ceva mai demult si uit. Bebeii vostri dorm inveliti, asa cu paturica, normal?...Ca Vladutu meu da din picioruse si se dezvelesteeee...e comic tare, ridica din ambele picioare si tranteste cu putere in patut, apoi rade si tot asa pana paturica e la picioare. Noi am trecut la saculet de dormit, din ala prin care scoate si mainile, care ii trebuiesc mereu, are treaba incontinuu cu ele.Si asa copilu' e invelit si dorm si eu si tati fara grija.
Mihnea doarme invelit doar cu un cearsaf ( la noi sunt 28 grade), si, ca sa nu se dezveleasca, i-l bag pe sub el pe laterale. Cand se va opri caldura, trecem si noi la sacul de dormit!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
try spune:
Mey, fetelor, scrieti intr-un stil barbar. Eu nu mai pot tine pasul cu voi.
De-abia daca apuc sa mai citesc pe ici pe colo, d-apoi sa mai si postez.
Avem poze noi la activ, uitati-va in adresa noastra de la semnatura, albumul nr. 20. A doua jumatate sunt de la botezul lui Kathryn.
Alex a facut si el progrese, s-a intors pe burtica singurel (pe o parte se intoarce de vreo 2-3 sapt.), apuca mult mai bine jucariile, e mai sigur in miscari, isi scoate suzeta si se joaca cu ea, incearca sa si-o bage inapoi in gurita, dar nu nimereste mereu. A descoperit un nou mod de chiuit: ascutit, scurt, clar, ca o pisica. De regula el mormaie pe note joase si mai mult din gat.
Bagam tot ce se poate in gurita, nu conteaza ce, iar preferinta sunt tesaturile, orice e carpa/material.
Acum cateva zile m-a cuprins cu manutele de gat (Doamne ce senzatie placuta am putut avea), cand ne jucam cu el aproape de fatza lui ne pipaie cu manutele pe fatza, ne apuca de urechi si de par e un deliciu pentru el.
Avem si noi la piciorus 10,5cm lungime, inaltimea si greutaea nu le-am mai masurat de 3 sapt., asteptam vizita urmatoare la pediatru.
cam atat noutati, nu stiu cand mai apuc sa dau un semn de viata pe aici.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi