Care este tariful

Care este tariful | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Maine merg la medic , la o policlinica de stat (acolo este medicul care as vrea sa-mi urmareasca sarcina), cu trimitere, deci teoretic nu ma costa nimic.
Intrebarea mea este, cat se da la medic pentru asa ceva ? Banuiesc ca pentru prima data imi face ecografie, nu ? Pentru a-mi confirma sarcina si a-mi spune cate saptamani are; se face si control gineco ??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

O fosta colega de-a mea mergea si ea la o policlinica de stat (dr. care ii supraveghea sarcina nu avea cabinet privat). Dadea la fiecare consultatie 200.000 lei (a nascut in august 2004).

Intreaba persoanele care au mai fost la el (daca cunosti), sau chiar pe cele care stau in sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Miruna, medicul la care vei merge lucreaza si in spital?
Daca lucreaza doar in policlinica nu este o varianta prea grozava, ar fi indicat sa gasesti pe cineva care lucreaza in spital si care poate fi alaturi de tine atat pe parcursul sarcinii cat si la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Lucreaza si la spital si la policlinica si are si cab particular; ptr ca vineri pot merge, dupa amiaza este la policlinica si oricum mi-a zis sa vin unde imi este cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinatwo spune:

Miruna, e excelent in cazul asta. Cat despre intrebarile celelalte, fiecare medic are propriul stil de a lucra. In principiu ar trebui sa-ti faca o ecografie, consultul ginecologic nu-l fac toti mai ales daca totul este normal d.p.d.v. ecografic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Daca este prima vizita, eu cred ca-ti va face si un control in afara de echografie. Echografia nu e totul. Poate ca-ti va lua si o lama pt. anumite analize (de ex. Papanicolau). Mie cel putin asa mi-a facut dr.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Fiind prima vizita mai mult ca sigur va fi si un control ginecologic si ar trebui sa recolteze si pentru cateva analize de secretie si Papanicolau.
Nu stii ce tarif are la cabinetul particular? Da un telefon si intreaba asistenta. Din ala, daca vrei, mai scazi ceva si gata, stii cat ii dai.
Succes!

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Multumesc mult, am fost ieri si am dat 300 000 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Bravos..

eu am fost urmarita de 2 medici - ginecologul (la 2 sapt) si obstetricianul (o data pe trimestru, dupa depasirea termenului din 4 in 4 zile tp de 2 sapt). Ginecologul mi-a fost "alaturi" de cand eram domnisoara asa ca la el m-am dus glonte sa se ingrijeasca despre mine acum cand eram insotita..si n-am dat NIMIC de fiecare data.. Mergeam la policlinica de cartier si singurele "daruri" au fost catre asistenta pentru ca era o draguta si nu ma puteam abtine sa-i iau floricele.. Iar el nu mi s-a plans sau explicat vreodata ca ar trebui sa-i dau bani.. Si l-am vazut si dupa nastere, si tot la fel s-au petrecut lucrurile.. mi-a devenit mai mult prieten decat medic ;)
Experienta din spital m-a dezvatat de bunele mele obiceiuri si acum "palmez" de fiecare data cand am ocazia, oriunde.. am vazut eu ca asa e mai bine ;)

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput