"Retete" antistres

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valilabrador spune:

Bravos natiune!Buuuuuuuna idee

Marius nota 10.
Naly din toata hardughia de terapii complementare(sunt fan)ce anume functioneaza?
Tiara a mai "zis" ceva fffffffffffff interesant:CUM SA EVITAM STRESUL! Adica sa nu-l mai lasam sa ne
Cat despre medicamente nu cred c ar fii asa de nedaunatoare sistemului nervos.
Au chinezii un proverb ,ceva cu problemele tale.Sa le imparti in doua:cele care depind de tine si celelalte care nu.Cele care depind de tine le poti rezolva.Celelalte le uiti.
Si mai e ceva:hai sa reinvatam sa ne bucuram IN FIECARE ZI de ceva si sa devina obicei .[
Cum zice Mircea Badea:Traim in si asta ne ocupa tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valilabrador spune:

Aaa...si mai am o propunere:ar fii foarte bine sa dam aici solutii den "Marius" solutii care sa ne destinda "pe loc"
RASUL SANATOS ESTE CEA MAI BUNA TERAPIE ANTISTRES.
Va pupice pe burice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

la mine trece cu un plans bun si o ora de piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

VA rog sa-mi povestiti si mie despre "solutia MArius" ,ca eu nu am resit sa o vad.
Vali,ai facut o obesrvatie buna .Si eu astept sa se scrie despre evitarea stresului .MA intreb daca se poate .100% probabil ca nu, dar e bine sa incerci.

Scriu cind mai am timp ,acum trebuie sa plec ,rapid.
Am o intrebare totusi.Ce va streseaza cel mai tare?Pe mine ,de ex ,un anumit sunet ,zgomot etc.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

O buna prietena careia i/am trimis un mail cu necazurile mele mi/a raspun cam asa: "Inchipuie-ti dusmanii curatand podeaua iadului cu periuta de dinti!" Incercati si voi. E super....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns issamanu spune:

Nu, Melisa nu e Valeriana, melisa e un copacel foarte frumos mirositor cu frunze ascutite pe care le uscam sau le folosim verzi in ceai negru ca aroma dar acum vad ca e bun si pentru stres asha ca o sa o folosesc mai des copacelul il am in gradina!

Manuela

Mergi la inceput