"Retete" antistres
Raspunsuri - Pagina 3
valilabrador spune:
Bravos natiune!Buuuuuuuna idee
Marius nota 10.Naly din toata hardughia de terapii complementare(sunt fan)ce anume functioneaza?Tiara a mai "zis" ceva fffffffffffff interesant:CUM SA EVITAM STRESUL! Adica sa nu-l mai lasam sa ne Cat despre medicamente nu cred c ar fii asa de nedaunatoare sistemului nervos.Au chinezii un proverb ,ceva cu problemele tale.Sa le imparti in doua:cele care depind de tine si celelalte care nu.Cele care depind de tine le poti rezolva.Celelalte le uiti.Si mai e ceva:hai sa reinvatam sa ne bucuram IN FIECARE ZI de ceva si sa devina obicei .[Cum zice Mircea Badea:Traim in si asta ne ocupa tot timpul.
valilabrador spune:
Aaa...si mai am o propunere:ar fii foarte bine sa dam aici solutii den "Marius" solutii care sa ne destinda "pe loc"RASUL SANATOS ESTE CEA MAI BUNA TERAPIE ANTISTRES.Va pupice pe burice.
MLDiana spune:
VA rog sa-mi povestiti si mie despre "solutia MArius" ,ca eu nu am resit sa o vad.
Vali,ai facut o obesrvatie buna .Si eu astept sa se scrie despre evitarea stresului .MA intreb daca se poate .100% probabil ca nu, dar e bine sa incerci.
Scriu cind mai am timp ,acum trebuie sa plec ,rapid.
Am o intrebare totusi.Ce va streseaza cel mai tare?Pe mine ,de ex ,un anumit sunet ,zgomot etc.
Lidia ,Tiara si David D.
danitin spune:
O buna prietena careia i/am trimis un mail cu necazurile mele mi/a raspun cam asa: "Inchipuie-ti dusmanii curatand podeaua iadului cu periuta de dinti!" Incercati si voi. E super....
issamanu spune:
Nu, Melisa nu e Valeriana, melisa e un copacel foarte frumos mirositor cu frunze ascutite pe care le uscam sau le folosim verzi in ceai negru ca aroma dar acum vad ca e bun si pentru stres asha ca o sa o folosesc mai des copacelul il am in gradina!
Manuela