"Retete" antistres
Nu stiu daca s-a mai scris despre asta.Am vazut citeva subiecte despre "nervozitate" si dupa pararea mea una dintre cauze este stresul.
Daca stie cineva "retete antistres" si cum sa evitam stresul ar fi perfect.
Lidia ,Tiara si David D.
Raspunsuri
sora2001 spune:
eu , in general ignor ceea ce ma stresseaza , asta-i cea mai buna reteta.
ema&richard-sora
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by thalia
Capsule cu Pssiflora
ce sunt alea ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
Sorina7 spune:
ceai de sunatoare !
de exemplu Remotiv, tabletele la care se tot face reclama la tv, contin extract de sunatoare.
eu am inceput sa beau din ala, parca ajuta, dar face si somn !
assa spune:
Ceai antistres . Eu il folosesc pe cel de la Biovit pentru ca am observat ca nu da dependenta,nu induce somnul si nu are efecte adverse. Are gust bun, avand in compozitie doar plante si fructe. Si ma mai linisteste (din toate punctele de vedere) ca n-am stare o clipa
thalia spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27quote:
Originally posted by thalia
Capsule cu Pssiflora
ce sunt alea ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
Se gasesc la toate magazinele Plafar .Sunt foarte eficiente. Este o planta Passiflora din care sunt facute aceste capsule. Eu le iau de mult timp si pentru insomnii si pentru stres.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by assa
Ceai antistres . Eu il folosesc pe cel de la Biovit pentru ca am observat ca nu da dependenta,nu induce somnul si nu are efecte adverse. Are gust bun, avand in compozitie doar plante si fructe. Si ma mai linisteste (din toate punctele de vedere) ca n-am stare o clipa
Esti sigura ca nu contine extract de valeriana???
Asta e similar Diazepamului... care nuuu da dependenta...
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
assa spune:
Nu are valeriana. Uite ce are in compozitie: frunze de melisa, coaja de lamaie, flori de tei, radacina de cicoare, maciese, coaja de grapefruit, coaja e portocale, floare de lavanda......Nu stiu ce e melisa, dar sigur nu e valeriana.
Assa