Mamici de martie-aprilie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna burtici!!
Claudia felicitari si sanatate multa tie si ingeraselor tale!!
Ana71 si Giuliatm mult curaj si sa aveti o nastere usoara !!
Roxx,Gabrielaveres insanatosire grabnica!!
Fetele va multumesc mult pr raspunsurile in legatura cu pampersii.
Eu vad ca pun iar kg asa intr-o veselie acum la sfarsit si iarasi fac scandal cei de aici ca am obs ca ma ingras cam cate un kg pe saptmana acum.Trebuie sa merg saptamanal la control si hop cate un kg in plus se aduna si de mancat nu mananc cine stie ce...
Eu am inceput sa ma misc greu tare dar continui cu plimbarile zilnice,iar bebelusa mea cam protesteaza intr-un fel sau altul, ca mi se cam intareste burtica in ultimul timp.
O zi buna sa aveti

Raluca&bebelusa 36 saptamani http://community.webshots.com/user/hiroral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

LA MULTI ANI pentru toate mamicile si viitoarele mamici! Sa va creasca puii mari si sa va iubeasca si sa va bucurati de ei!
CE MUUUUUUUUUUUUUUUUUULT ATI SCRISSSSSSSSSSSSSSSS!!!
Ce bine e sa citesti despre fete care deja au nascut!!! Asta inseamna ca se chiar apropie termenul limita! Ce biine!
intrebam si eu de un grafic din care rezulta greutatea copilul in functie de celelalte dimensiuni dar nu m-a bagat nimeni in seama! Eh mai caut si singurica.
Pupicei la toate si spor la mancat mucenici (sfintisori) desi sunt diferiti de cum ii facem noi...ai nostri sunt CEI mai buni!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Geta_Sava, un grafic de genul asta este la un subiect cu mamicile de martie-aprilie, dar din pacate nu mai stiu exact la care...
Ma bucur sa vad cum rand pe rand apar alte mici minuni printre noi, imi inchipui pe fiecare dintre voi, fericite, cu un puiut mititel in brate. E un sentiment coplesitor! Sa vezi o fiinta asa de mica care depinde in totalitate de tine ca sa traiasca! Multe felicitari tuturor noilor mamici si nastere usoara celor care urmeaza !
Eu ma bucur ca incet, incet, trec ranile de la sani si sper ca in curand sa renunt de tot la laptele praf! Deja am probleme cu buricul, are aproape 2 saptamani si nu vrea sa cada! Si are si un fel de carlig de plastic acolo care il jeneaza !
In rest, toate sunt bune si frumoase, ma topesc dupa bebelinul meu, normal ca mi se pare ca e cel mai frumos..., eu parca mi-am mai revenit, nu ma mai doare operatia decat la miscarile bruste, hm, si sunt super incantata ca am inceput sa slabesc ... am slabit .... 1 kg, dar inceputul e mai greu, nu?
Multi pupici si aveti grija de voi!

Cristina si bebe Stefanut (25.02.2005)

Mergi la inceput

Ellinia mersi pentru raspuns!Sa-ti traiasca bebele si sa te bucuri tare de el. Mi se pare normal sa fie cel mai frumos bebe din lume!! Am gasit graficul pe la partea 10, dar nu stiu cat de exact este.
Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

danuta t,exact ce-i spuneam lui ocrainic ce si cum cu anestezistul;pe scurt,fie ti-l recomanda ginecologul,fie ti-l cauti tu dupa referinte de la prietene/rude.Daca vrei mai amanuntit,vezi ca nu departe de sfarsitul pg.10 din sectiunea trecuta ii explicam Oanei.Tensiunea trebuie neaparat mentionata anestezistului,chiar daca uita sa te intrebe si,de principiu,nu se fac alte investigatii.Cat despre cezariana,depinde cat de urgenta e:daca nu progreseaza travaliul,de exemplu,e timp sa-ti faca o anestezie loco-regionala(rahidiana sau epidurala);daca apare vreo complicatie ce necesita interventie urgenta,de ex.prolabare de cordon=iese cordonul prin vagin inaintea copilului),atunci se face generala.
Bine ca nu-mi plac mucenicii,altfel,la cat ati vorbit de ei m-ar fi apucat o pofta nebuna si,la dimensiunile actuale,n-am nici un chef sa misun prin bucatarie.
geta sava,nu am uitat dar n-am reusit sa postez link-ul pe care,dealtfel,mi l-a dat si mie o mamica de pe forum si e f.bun.Mai incerc odata,sa vedem:http://www.aly-abbara.com/echographie/biometrie/estimation_poids_foetal_calculatrice.html
Introduci datele de la echo si-ti estimeaza greutatea fetal dupa 20 formule.
ellinia,sigur ca bebele tau e cel mai frumos,mi se pare normal ptr.orice mamica iubitoare sa gandeasca asa.
Dar cum ai slabit numai 1 kg?Fata de greutatea de dianinte de nastere cat ai pierdut?Parca nu-mi vine a crede ca numai 1 kg.
Stai linistita,va cadea buricutul;important e sa nu fie infectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Se pare ca azi e ziua kilogramelor pierdute sau acumulate.
Rog proaspetele mamici sa ne informeze si pe noi, inca gravidute,cate kilograme au pierdut la nastere...
Si haideti si noi,, sa facem inca o data prezenta la kg, asa pe ultima suta de metri, ce ziceti?
Mie imi e un pic teama, maine merg la medic si nu m-am mai cantarit de o saptamana...evit sa o fac...
Oricum saptamana trecuta(sapt 35)aveam 13kg in plus...si o sa se tot adune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Mie nu-mi e frica nici sa ma cantaresc nici sa va spun ca am luat 13 kg in cele 32s.si 5 zile care s-au scurs;nici nu se vad prea tare,caci se insira pe ceva distanta,si voi si scapa de ele la momentul oportun.Nu va faceti griji suplimentare,avem altele pe cap acum si ne asteapta lucruri minunate de facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna burtici
am venit de la scoala, si vad ca sunt bine, oi avea eu col deschis 1cm, si am pierdut ceva din dop, dar bebelina se lasa asteptata,... asteptam ce sa facem
dana, scuze am inteles eu gresit ca tu cumperi mucenicii, ai grija de tine si de diabetul ala, incearca sa excluzi dulciurile, fainoasele si cartofii de tot, eu iti tin pumnii sa fie totul bine
acum despre examen, sa vad cum nasc ca daca nu pe 16 si pe 18 am examene la scoala, dar cred ca le programez in aprilie
ellinia, are gabiG o semnatura care mie imi place f mult "pe lume exista un singur copil(bebelus) perfect, si fiecare mama il are"
claudia felicitari, sa va traiasca melissa ioana
oana si eu am facut bagajul, mai am de pus in el gelul de dus, pasta si periuta de dinti, antiperspirantul si gata, tot ce mai astept e sa se hotarasca Bianca sa vina
multi si dulci

am intrat in saptamana39
Anca si Bianca din burtica

Mergi la inceput

A NASCUT ERIX azi dimineata un baietel de 3,850 kg. Nu stiu amanunte dar era programata la cezariana pe data de 10. Sa fie sanatosi amandoi si asteptam sa ii vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oanamc eu am luat pana acum 15 kg. si abia am intrat in saptamana 35. Ma consolez cu ce am citit si anume ca dupa saptamana 36 mai creste doar bebe, greutatea mamicii ramane neschimbata. As mai avea o saptamana si ceva de adunat. Mamacita are dreptate, chiar nu e motiv de ingrijorare si comparatiile nu sunt neaparat in regula, fiindca fiecare gravida acumuleaza diferit. Mai conteaza si diferenta de inaltime si cata apa retine fiecare. Oricum dupa nastere dispar kg. aferente lui bebe (astea defapt se detaseaza), placentei, lichidului amniotic, partial sange si atat. Zilele urmatoare:apa retinuta. Inca ceva cand uterul isi revine la dimensiuni. Rezervele cu putin noroc se duc in timpul alaptatului si la sfarsitul alaptatului isi revin si sanii la greutatea lor. Cam asta e.

Mamacita Ellinia se referea cu siguranta la 1 kg. pierdut din greutatea cu care a venit acasa.

tuturor si multumesc din nou celor care mi-ati urat de sanatate.

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 34+

Mergi la inceput