Cluj - acasa!!!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
carrie spune:
fetelor io tare ma amuz cand citesc de bebeii vostri mai grasuti si leneviori ca noi am fost la polu opus.pe langa bucuria de a o vedea pe Thea in permanenta actiune si fara stare(sa va detaliez la doua zile de la nastere se ridica de pe burtica in manute, la doua luni se rostogilea prin pat executand si prima cazatura, la 4 luni statea bine in fund si la 6 luni s-a ridicat singura in picioare.tot la 6-7 luni patrula bine in 4 labe.a umblat singura la 11 luni si ceva.)
insa ce vroiam sa zic e ca eu am fost tot timpul ca o oala sub presiune.nu avea rabdare in nici o etapa, ea trebuia sa treaca in urmatoarea...
la 4 luni nu mai vroia culcata in carucior sub nici o forma aveam scandal nu gluma...
cand statea in sezlongul ei in fundic eab vroia in picioare, era ca un sfredel, se impingea in calcaie, se enerva, era ff agitata.
la noi primul an de viata a fost mai greu din punctul asta de vedere...
dupa ce a inceput sa umble lucrurile s-au linistit f mult.a devenit stapina pe ea , s-a cumintit, a devenit un copil tot fara stare dar care se joaca si e f intelegatoare.
insa desi a papat bine, e durdulie si cu sunculite, nu a avut niciodata o greutate mare, energia consuma calorii...
v-am spus asta ca sa vedeti ce diferente exista intre copii si intre stilurile de dezvoltare, ca noi ca mame intotdeauna o sa avem stressuri intr-un domeniu sau altul.si asta tocmai ptr ca ei sunt centrul Universului nostru.
Thea e foarte harnica , toata ziua matura , da cu mopul, cara aspiratorul ei de jucarie prin toata casa.
v-am spus ca dimineata se atarna de mine cand se scoala si-mi adoarme in brate, vrea numai sa nu plec nicaieri...
asa ca Roxana te inteleg perfect.
Mariana cum te simti, ai greturi?iti dorim sa treci cu bine de primul trimestru ca al doilea e muuult mai relaxant zic eu.
Florina, sporulet la mutat, deja ma gandeam ca la vara o sa putem sta in curte la iarba verde cu piticile tropain in jur:)
fetelor va pupam si va tinem pumnii sa nu va doara prea rau dintisorii...
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
Florina, imi pare nespus de rau ca nu ne-am intalnit sambata; poate nici tu nu ai putut, dar eu am fost plecata toata ziua la o nunta ca sa fac poze. Trebuia sa mearga sotul, dar a intervenit ceva si m-am dus eu. Bine, mi-a prin enorm de bine iesirea asta, dar imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Acum cine stie cand ne-om mai vedea . Cum e in casa noua?
Roxana, la nunta de ieri (pomenita mai sus) am intalnit o tipa care seamana leit cu tine! La inceput m-am uitat ca proasta la ea si ma intrebam daca vad bine sau nu; dar pana la urma m-am dumirit, insa uimirea nu mi-a trecut nici acum. Ai cumva o sora? Ti-as trimite o poza cu ea numai ca sa vezi asemanarea, dar nu e frumos d.p.d.v. profesional, asa ca ma abtin.
Cristiana, cand povestesti de Thea imi vine sa rad. Parca il vad pe Stefan, care nu are pic de astampar. Si doar atat iti spun: primii pasi i-a facut la 9 luni si jum. A umblat asa, cate 3-4 m, cam o saptamana, dupa care s-a oprit, iar acum, la 10 luni si jum si-a dat drumul din nou la mers, dar acum cu mult mai mult spor; toata casa o bantuie si deja s-ar urca peste tot. E un dulce; si e un siluet ; ii pot numara coastele, desi mananca bine. Astia mici sunt niste scumpi in general.
Bebe2, deocamdata e cuminte si e bine. Am intrat in trimestrul 2 de marti. Asa ca am scapat de greu, desi nu am avut nici o problema.
Fetelor, si ca sa ma credeti pe cuvant ca am un voinic umblaret, va prezint aici o poza elocventa .
Si va mai arat o poza in tinuta in care am fost azi la gagici .
Si inca una prin care vreau sa ma laud eu cu talentul meu de fotograf .
Sper ca nu v-am plictisit si sper ca va plac pozele. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Moamaaaaa, Mariana, ce scump e Stefi in costumul de nunta. Ptiu pe el, ca tare mi-a placut! Si poza a 2-a e faina, intr-adevar ai tanent!
Despre nunta...chiar as vrea sa-mi trimiti o poza cu fata aceea, sa vad cat de tare poate semana cineva cu mine ;-) O astept pe roxana_nastase@yahoo.com
Va pup pe toate,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mariana tache spune:
Roxana, Roxana, ce ma pui tu pe mine sa fac! Dar de dragul tau ma risc. Dar sa nu mai spui la nimeni, OK? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxana, ca sa pot sa-ti trimit, trebuie ca sa intru eu adresa mea, ca numai asa pot sa atasez poza; dar sunt nedumerita in privinta adresei tale: e roxana nastase sau roxana_nastase? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(15 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxana, am trimis pe roxana_nastase. Sper ca la tine ajunge. Cum o primesti sa-mi dai de stire si sa stergi poza, OK? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(15 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
Dana_ spune:
Buna fetelor
N-am mai dat p-aici de ceva vreme , sper ca nu m-ati uitat. Am citit postarile voastre si vad ca aveti spor la scris , nu gluma
Noi suntem Ok , printul meu e mai mult la maica-mea , eu lucrez si suntem impreuna mai mult in weekend.
Fetelor , cred ca a venit primavara in sfarsit! Sper ca reusim sa ne vedem curand , poate facem o escapada in parcul mare...ce ziceti?
Un help va rog : vreau si eu adresa casutei cu jucarii...unde se pot inchiria sau e doar loc de joaca ..( in Gheorgheni parca..)
Pupilici
Dana&bb Andy(2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
roxana1974 spune:
Mariana, shhhhhhhhhhh nu zic la mine! Jur! Ai pus bine poza, ma duk sa vad.
Dana, nu te-am uitat, dar chiar ma intrebam ce mai faci si pe unde umbli! Si io zic ca a venit primavara, ma gandeam ca de maine sa iau pantofii si sa ascund cizmele.
Pupici, revin...
R
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mariana tache spune:
Dana, nu e rau ca tot mai dai cate un semn din cand in cand . Dar vreau sa te intreb ceva: tu intrii rar pe DC sau nu mai treci pe la CJ?
Moooaaammma, ce vreme super e afara! AM fost cu Stefan si ne-am topit amandoi de placere. Cum am intrat in casa l-a palit somnul (de aia sunt acum pe DC ); si pe mine la fel, dar prefer sa stau aci decat sa pierd vremea dormind.
Se vede de la o posta ca Florina s-a mutat .
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(15 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
Mama Mariana ce scump e micutu umblaret….
Aseara am avut niste musafiri tare draguti in persoanele Florinei, Elise si Mihai.
s-au mutat cu bine, sunt innebuniti cu aranjatul acuma.Elise e o super scumpa, a fost tare cumintica si a studit-o pe Thea care ii tot aducea jucarii si n-o scotea din “beeebeee”.si ca success mare a papat cas in premiera, cred ca i-a facu Theiutza pofta.
Raluca, tu ce mai faci?ca de cand nu ne mai intalnim joi dupa masa pauza de vesti de la tine…sper ca sunteti bine…
hi Dana, ma bucur sa auzim vesti de la voi.noi chiar ieri dupa masa am fost cu printesa la plimbare in parc a fost tare bine.asa ca sper sa ne vedem curand
Casuta cu povesti unde noi suntem clienti relativ constanti, cam odata la o saptamana doua e pe str Baita nr 1, la etaj 1,un bloc de 4 etaje, in Gheorgheni.au jucarii tare drgute.se poate tine si ziua de nastere acolo, la 2 ani eu probabil i-o voi tine acolo ca sa nu-mi mai fac circ din casa.
Eu am reusit sa racesc, imi curge nasu ca de la robinet…:((
va pup virtual ca sa nu va virusez
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia