Bebelusi de iulie-august 2004 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana_Filipescu spune:
Eu ii dau 2 zile maxim din borcnas. Iar despre branzica..noi am trecutla Branzica de casa de Covalact. ii place si lui mami si lui Bubu..asa ca..
alice2004 spune:
Buna dimineata fetele ! Bebe mai trage o tura de somn, iar sosu meu e plecat la munci iarasi - cred - toata ziua, asa ca pot sa mai scriu pe aici ...
Ramona, io brinza pe care o fac in casa o pun intr-un borcanel si o tin maxim trei zile in frigider, depinde de cit ii pun in fructe ! Dar mai mult de 3 zile nu am tinut-o niciodata ... citii si eu pe aici pe forum pe la fetele cu bebici mai mari ! Iar dintr-un borcanel pe care il deschid ii dau azi si eventual miine, asta daca nu il termina odata pe tot ! Ca avem si noi preferinte si nu mincam in fiece zi la fel ! Si depinde si de borcanel, ca sint cele de 125 de grame si cele mai mari, de 190-200 ! Io am incercat si cu cele de la Nestle sau de la Nutriben sau Hero, lui Moflici al meu ii plac mai mult decit fructele naturale, deh ... tot incerc sa il dau pe brazda dar cind vad ca ma chinuiesc sa ii fac fructele naturale si el nu maninca ... ma enervez mai rau ... e adevarat ca imi ramine mie, dar ideea este sa manince el si nu io !!!
Va doresc o zi minunata ... la Bucuresti este iar soare, sper sa pot iesi pe afara, desi perspectiva de a cara singura carutzu+una bucata copil de 9 kile la cele 48 ale mele ... vorba ceea, o sa ma fac si io ca Arnold (in miniatura !!!) in curind !
Pupici !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/alice20041
roxanaz spune:
buna dimineatza!
se pare ca si la noi s-a mai imblinzit vremea.
pupam schimbul III si trimitem mucenici tuturor!
Danule si noi fara dintzi suntem....si fara nici un semn. eu m-am consolat ca pina la 2 ani nu o sa aiba dintzi...
eu i-am dat spanac congelat dar am vazut si proaspat in piata. asa ca de acum exista si varianta asta.
si la noi a fost o zi ca oricare alta...dar in fiecare zi e ziua noastra, nu?
Siomna eu nu mai fac brinza in casa. ii iau covalact sau altele si ii dau cam 3-4 zile din ea.
va pupam., fugim la plimbarici!
alicegh spune:
Buna dimineata!
Rox, am primit mesajul, merci!
Ieri i-am trimis sms lui sabin si i-am spus sa nu uite ca este pentru prima data in viata cand sarbatoresc ziua mamei... - am primit flori si parfum - la anu' trebuie sa gasesc altceva . i-am spus ca nu s-a orientat bine, ca sapt. viitoare e ziua mea - si a ridicat stacheta mult... Sunt o nesimtita...
Vine primavara
Roxana si Radu (21.07.2004)
szivarvany spune:
Buna dimineata tuturor !
Vreau sa va intreb ceva ... legat de FIER la bebei ... cat si ce anume mananca ai vostri bb-i ???
Noi papam juma` de banana in fiecare dimineata, curestul de fructe, biscuiti si branzica. De 3 ori cate o juma` de galbenus pe saptamana si o juma de piept de pui mixat in supa pe saptamana. I-am dat Giuliei sambata ficatel fiert ... avea un gust de-ti venea sa , dar ea l-a mancat pentru ca era ceva cu gust nou. SWincer eu nu mancam asa ceva ... Tre` neaparat ficatei , fetelor ??? E groaznic de gretos ...
Danonino dat careva la bebel ??? De care ???
Daca ne raspundeti, va multumim frumos !!!
Pupici de la Oradea inzapezita rau de tot !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Ramses spune:
Ioana,Alice2004,Roxanaz,multumim de raspunsuri!!
Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu
Dorsilia spune:
Buna!
nici io n-am petrecut in vreun fel ziua mamei, decat ca m-am ocupat de Danut all day long :-) Am primit flori si ciucalati, o caruta, si `nenteles ca burtoasa de mine nu s-a abtinut sa infulece din ele.
Alice, si Danut e contorsionist cand vine vorba de schimbat si imbracat si uneori imi plesnesc nervii si mai ridic tonul sa-i atrag atentia la mine da` in principiu ma abtin sa ridic tonul ca vad ca n-are nici un efect pozitiv, isi intoarce pe dos buzita de jos si se incrunta, ii vine a plange, iar eu nu asa vad eu rezolvarea. Il las sa se zburataceasca cat are chef, il acopar cu o patura si dupa ce se satura il imbrac, nu dureaza mai mult de 5-7 minute zburataceala lui, ca se plictiseste destul de repede. Fructe la borcan mananca insa nu mi-am facut un obicei din a-i da, ii dau eu mere autohtone la greu si banana, cate jumatate, i-o bat cu lapte si o fac spuma, o pun in branza, asa ii place lui. Borcanelele nici pe-o mustata nu-i ajung, poate doar alea de 200 gr daca or fi existand, pana acum i-am cumparat numai deastea mici de 125 gr. Oricum eu bat moneda pe mar zilnic.
Mai nou baga ambele maini in cana si tine de margine vartos sau pescuieste cate ceva in pireu, imi ia si lingura din mana, si-i flutura generos in drum spre gura drept pentru care la finalul mesei suntem amandoi manjiti, el pana la urechi si cu manutele incleiate iar eu stropita pe ici pe colo.
pupilici de la doi manjiti actualmente
merg sa il spal pe botic
Ramses spune:
Daria,fetita mea inca nu papa asa multe feluri cu Fe ca a ta;inca nu i-am dat ficat si galbenus,dar eu ii dau Fe Haussman-picaturi ca supliment,la recomandarea medicului(nu i-am facut analize sa vad daca are anemie)
Cat despre Danone,de cand mi-a povestit Simona(Blue Angel) cat de 'naturale' sunt,am decis sa nu mai pun gura pe ele nici eu si nicidecum sa-i dau fetitei.
Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu
roxanaz spune:
Tizo, oki! felicitari ptr faza cu cadoul!!!!!! esti taareeeee!!!!!!
Lia asa face si grasu...da io ascund cana sub masa....si-i dau asa... zici ca suntem la circ.
daria sa stii ca ficatelul nu e gretos...de ce ti se pare asa? las-o sa se obisnuiasca cu el ca face tare bine. nici eu nu ii dau fier. al meu maninca ficatel cam o data la 10 zile, ou cam de 2 ori pe saptamina...broccoli....si cam atit. plus fierul din laptele praf.
danonino nu i-am dat dar i-am danone natural, normal.
a propos de spus "nu". al meu a luat obiceiul ff prost de a trage de par. asa ca ii zic "NU" raspicat...si se opreste. asa ca am de gind sa il invat incet-incet cu sensul lui "nu" ca doar e ditamai galiganu', nu?
irrinuca spune:
Mamici dragute, sa traiti, La Multi Ani (iar cu intarziere), eu sunt dupa alta ora (vorbind cu indulgenta).
Eu tot postez dar mi-am pierdut mesajele in neant.
am vazut ca retraiti atmosfera de anul trecut. Pe cuvant de nu era bine sa fii gravida. Cam anul trecut pe vremea asta ma alaturam si eu forumului Despre Copii. Imi pare tare bine ca v-am intalnit, va multumesc.
Bunny: toate sunt mai bune in prezent. Merci tare mult ptr incurajari. Asa cum ti-am spus, am trait prin clipe de groaza, asa cum ar trai orice femeie cand i se zmulge copilul din brate. Inteles literal, nu este o figura de stil. In fiecare zi imi tot spuneam ca este cosmar si ca ma voi trezi si totul va fi ok.
Acum tot ma invinovatesc ca a trebuit sa merg inapoi la serviciu, ca a trebuit sa o aduca pe soacra in casa. Cred ca daca aduceam pe orice altcineva, lucrurile ar fi stat mult mai bine.
Mai exista vreun bebe mai maricel decat Andreas, sunt disperata, mis e pare ca creste prea mult... Luni avem un control general. Sper ca nu e nici o problema. Cad ca fratiorul lui, Danutz al Liei, a ramas cu mult in urma, desi e si el maricel si e nascut in aceeasi zi.
Am pus pozici noi, dar cele din ultimul album nu se prea deschid, nu stiu de ce. Stie cineva, este vreo problema cu webshots?????
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas