Bebelusi de iulie-august 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

biuna searaaa,,,si de la noi.
pitak s-a predat la ora 8...a cazut mort de oboseala.
Catinca, spanacul da-i-l cu ou, cu peste...cu pui...cu ce vrei. fiert impreuna cu celelalte legume sau separat. ai putea sa incepi cu carnea ca e maricel....sau vrei sa mai astepti?
Alice sa ne spui cum a fost cu fructele confiate!
o seara buna si linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele mie imi este somnnnnnnn. Moata mea la ora 3 noaptea era inca treaza. Asa ca mami s-a suparat pe ea, si a lasat-o singura in patul mare(caci in al ei plange) si uite asa dupa inca 15 minute a adormit singura. Dupa ce s-a invartit peste tot, ba pe burta , ba pe spate, ba cu fundul in sus. Inainte incercam sa dorm si eu langa ea, si-mi tragea o rafala de picioare in spate, sau ma tragea de par. Asa ca i-am luat "jucaria" si am lasat-o singura.
Iar bineinteles ca la 7 cand am plecat era iar treaza si avea chef de joaca si cusut la masina (asa de repede loveste cu picioarele), dar de data asta cu tati.
Asa ca eu sunt la scoala si sincer imi cad ochii in gura de somn.
Cu toate asta, tot printesa mami cea dulce ramane.
Pupici dulci
Liliana si Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

A, am uitat, si noi avem lupte teribile la schimbat. Si pe noi ne atrage cutia cu servetele umede. Dar mami e smechera si ne da una goala in brate pane ne pune diaperul. Nu merge totdeauna, ca se rasuceste si cu cutia in mana, dar castiga mami cateva secunde.
Si inca ceva fetele, aveti grija SA NU TRAGETI DE COPII daca se intepenesc pe undeva. Ieri sotul meu a lasat gaza cateva minute cat s-a dus sa-i incalzeasaca laptele. era in patul mare, baricadata de perne si jucarii uriase(2 ursi si o ratusca). Patutul ei este chiar langa patul nostru. asa ca frumoasa mea s-a tarat pana la patutul ei si si-a bagat capul intre patul mare si patutul ei. Sotul a auzito maraind si s-a dus sa vada cei. I-a inghetat sangele in vine, doar picioarele i se mai vedeau. A avut inspiratia sa dea patul fetei intai la o parte si apoi sa scoata printesa, caci sincer, ea avea capul bagat sub marginea patului. daca incerca sa traga, i-ar fi frant gatul. Ma ingrozesc numai gandindu-ma.
asa ca aveti grija de pitici. Caci uneori o secunda de neatentie poate costa scump.

Liliana si Adeluta- Nazdravanuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna seara fetelor!
Iar v-am pierdut sirul...da cum si noi suntem parte(cu stima si mandrie) integranta a bebelushilor de iulie august, venim cdin urma cu forte noi!
DE ALALTAIERI AVEM UN DINTE....primul de altfel!! Si nu a fost deloc un cosmar, doar ca Elise a fost putin ami agitata si mai solicitanta, a vrut mai tot timpul in brate si s-a smiorcait spre seara pana a adormit...aaaa, si a supt la tzitzi de 5-7 ori pe noapte in ultimele 2 saptamani, deci ma asteptam eu la ceva...
...in rest tot sclifosita in ceea ce priveste mancarica, papa iaurt, biscuite, supica cu pui, galbenus de ou cu iaurt si spanac(ca tot veni vorba mai sus), asta fiind ultima din pleiada de gaselnite pe care le aplic ca ma gandesc ca tot a manca odata si odata!!!! Si treba asta a mancat-o cat e ea de mofturici!!
Acu' ca doarme trag o fuga si ma uit la albumele foto, ca tare ma linistesc si ma binedispun!!!!
Va pup pe voi si pe bebei!
Noapte buna
p.s. Liliana, parca o descrii pe Elise....exact, da' exact asa face si ea, in cel mai mic detaliu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Catinca, intr-adevar, de ce nu incerci sa ii dai si carne ? De pui sau de vita ... sau chiar de curcan ! Eu galbenusul de ou il dau ori cu amestec de legume, ori cu piure de cartofi si iaurt ... spanac recunosc ca nu am cumparat inca, i-am dat lui Moflici doar de la borcanel si nu a fost foarte incintat, e adevarat ca atunci nu am pus nici iaurt nici ou nici nimik !! Doftorita mi-a spus sa cumpar spanac de la piata, sa nu ii dau copilului din acela congelat ... da mie mama denaturata mi-a fost lene sa curat spanacul crud si atunci am recurs la borcanele (traiasca cei care le-au descoperit !!!). Daca imi dai adresa de mail iti pot trimite niste retete pe care le-am primit si eu de la o mamica de aici de pe site !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!
Una bucata copil culcat (ii era asa de somn ca nici sa planga nu avea putere), treburi pe jumatate facute (trebuie sa fac niste pui cu ciuperci si smantana) si toate paginile de DC citite .
Liliana, ai dreptate, chiar ca iti ingheata singele cand te gindesti ce se putea intampla. Si trebuie sa incepem sa fim mult mai atente cu ei.
Alice si Corina si toti bebelusi care implinesc lunile zilele acestea
Vrabiuta, eu am reusit sa vad toate pozele (dimineata) si chiar atunci ma gindeam sa-ti spun ca sunt superbe, dar mie tot ultima mi-a placut cel mai mult! Si are o rochita asa frumoasa Alex!
Eu m-am plans la pagina 2 ca nu mai sta Stefi sa o schimb! Si ea este innebunita dupa cutia de la servetele umede (vedeti pozele) si telecomanda si telefon si radio-ul cu ceas (are butoane).
Din fericite Stefi mananca bine in continuare, dar se trezeste noaptea. Azi noapte s-a trezit plangand pe la 1 si a urlat cam 10 minute, pana s-a trezit de tot. Apoi s-a linistit si am pus-o in patut si a adormit. Nu inteleg de la ce. Si dimineata la 7:30 la fel, numai ca nu a mai adormit la loc. O doare ceva, dar nu imi dau seama ce si nu cred ca sunt dintii.
Papadie, ce mi-ai facut! Iar m-a apucat tristetea ca nu v-am gasit mai repede, mai ales ca ultimele 2 luni de sarcina am fost singura (sotul era in armata la Craiova). Si nu stiu ce am avut astazi, dar m-a apuc un pic depresia. Dar de fiecare data cand o vad pe Stefi vesela si zambitoare imi trece. Probabil astenia de primavara este de vina.
Baby boom, chiar ma gindeam la tine, ce mai faci cu diversificarea. Incet, incet o scoateti voi la capat.
Adema, ce mai face Codrut? Cum mai stati cu alergia?
Pupici inca o data la toate mamicile si la toti bebelusi. Sa avem o noapte calma.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

merci mult Alice pt retete; adresa mea e anchi09@yahoo.com

mai e ceva, voi toate aveti pt bebei premergator? cum e?
eu am din ala fix, adica fara roti, nu am de unde sa cumpar aici cu roti. cum le place bebeilor sa mearga prin casa?
eu incerc sa-l pun pe jos pe o patura sau intr-un spatiu ingradit si nu sta mai mult de 10 minute, se enerveaza rau de tot si plinge. am inteles ca ar fi bine sa stea pe jos ca-si dezvolta reflexele pt mers.
voi cum faceti cu ciubucasii astia nazdravani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna seara si de la noi!Hmmm...cu ce sa incep oare?Toata ziulica a fost cuminte Bubu si dupa baita de seara l-au apucat "crizele"....nu stiu nici acum ce-a avut ce n-a avut cert e ca abia acum a adormit....l-am pus in patut,s-a foit,maraia...l-am luat in pat(patutul mai nou e doar de decor si la noi)a inceput si acolo...ba pe burta,ba pe spate,ba cu fundu-n sus...nu-si gasea locul nici cum...ce sa mai zic ca in brate nu vroia nici cum!Asa ca am ajuns la sticluta de Nurofen(gandindu-ma ca-l dor gingiile) i-am dat 2.5ml,l-am dat si cu Dentinox....si a cazut frant de oboseala!
O chestie misto ce a facut in seara asta:scos tzitzi din gurita,gasit sticluta cu apa langa si s-a autoservit,si apoi bagat tzitzi inpoi in guritza dar invers
Si cand ma gandesc ca peste vreo doua saptamani trebuie sa ma duc inapoi la servici ma apuca disperarea ca n-o sa mai fiu langa el la fiecare progres...
Fetele ati gasit spanac in piata?Am avut si noi o tentativa de papat spanac de la borcanas care s-a soldat cu Bubu murdar si-n cap de spanac ca facea buuuuuuu,eu cu spanac si-n ochi asa ca am abandonat(dar tot a halit vreo juma de borcanel)
Pupe la bebei si somn usor

Mergi la inceput

Catinca, ti-am trimis mailul cu retetele ... sa nu te sperii de mesaj, ca l-am redirectionat catre tine fara sa mai sterg originalul, sper sa nu te superi !

Mergi la inceput

Cit despre premergator, eu nu sint fan ... inca nu stiu daca o sa folosesc ... am citit atitea pareri, si pro si contra, incit nu stiu ce sa fac ... ma mai gindesc !

Mergi la inceput