La France (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Aurelia, banii care i-a trimis lui Lulu sunt de la Nicole, am inteles bine, nu? Ii multumesc din inima, este a doua oara cand ne ajuta, sa-i dea bunul D-zeu dupa sufletul ei. Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Aurelia, imi pare rau pentru puiul tau, dar vreau sa te incurajez, totul o sa treaca cu bine! Copiii se refac repede, ai sa fii si tu uimita! Sigur ca e greu, dar va trece!
N-o sa uit ziua in care Olivia a cazut de la 2 metri si ceva, cu capul pe o dala din beton! a avut craniul fisurat de la o ureche la alta (fisura interna). Sotul meu a fost gata sa lesine (de-a binelea) cand a vazut radiografia. Dupa 2 saptamani(deja!) ne-au spus ca e vindecata.

Ca sa schimb: ca si acum o saptamana, va invit din nou la noi. De data asta, si mai aproape: Thalassa transmite diseara in direct de la Cannes!
Deci fiti cu ochii pe televizor, sa vedeti La Croisette, bulevardul pe unde-l plimba Oana pe Seb.
Oana, te duci diseara sa faca Sebi coucou la fete, la televizor? Glumesc...
Va pup, silentioaselor!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour fetele
Imi pare rau Aurelia,imi inchipui in ce stare ai fost cind l-ai vazut asa!!Ca si eu sint la fel cind Anna isi face cite un cucui sau o vinataie(si nici nu se compara cu capul spart al lui Luca).Iti doresc sa se faca bine repede,iar tie multa putere sa termini scoala!hai ca mai e putin si e vacanta!!!
Vreau sa va spun ca sint la a sasea ora de conducere,si parca nu se prinde nimic de mine( asa repede cum as vrea eu)!!
Acum o saptamina am facut numai prostii,parca nu intelegeam ce imi spune instructoarea!
Sper sa fie mai bine saptamina viitoare!!
Va pup pe toate!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Buna seara sau buna dimineata!

Auras, am scris pe fuga ieri si nu am citit ce ai scris, dar acum am facut-o si m i-au dat lacrimile, imi imaginez ca este ingrozitor sa-ti vezi copilasul intr-o asemenea situatie. Offf, mititelul de el! Sa-l albesti pupandu-l din partea mea. Sanatate!

Lulu, nu am stiu ca ma duceam sa le faca Seb un coucou la fete, ne-am plimnat dimineata si dupa masa am stat la discutii in casa. Nu ii mai tacea gurita si nici mie...:P Pupici!

Corina, curaj, ca esti fata isteata, usurel vei reusi. Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Un salut insorit din partea mea fetelor de pe "la france"
O noua zi ,din nou noii sperante !
Iata ca astazi vin sa va multumesc tuturor carora s-au gindit la noi dupa ultimul meu post ,intradevar astazi va scriu cu alta inima .
A fost sotul cu luca la medic azi de dimineata si i-a scos firele ,deci eu n-am vazut nimic (doamne ajuta)cind il vad fericit i-mi bate si mie inima de fericire ,doamne ce inseamna sa fii "mama" !!!
si voi stiti la fel de bine ca si mine toate acestea iar eu va multumesc ca ma intelegeti .
La noi este soare si frumos si parca miroase a primavara !!!
Am un maldar de scris dar nu am deloc chef sa am apuc de munca ........mi-as dori sa plec undeva departe ,sa am o caravana si sa dorm in fiecare noapte in alt loc ,sa traesc fara nici o grija si sa nu mai aud ceasul sunind dimineata.
Pina una alta trebuie sa ma multumesc cu maldarul de rufe de spalat si cu pusul aspiratorului in casa si in masina ,superba dupa amaiaza de simbata in perspectiva!!!
Voi ce v-ati propus sa faceti astazi?
Sybille esti suparata pe mine ca nu ti-am raspuns repede la postul tau cu numarul de telefon al lui Mirunda?
Oana am inteles ca nu mai ai lapte deloc ,cum faci cu laptele fraf?
Te ajuta vreun pic asociatia ?caci noi la Secours Populaire cumparam lapte praf si scutece pentru bébélusi in fuctie de ce arre nevoie fiecare familie inscrisa pentru bebelusul ei.
Lu i-mi imagin ca tu ai fost mult mai lovita decit mine si te admir ca ai putut sa suporti situatia ,emisiunea eu n-am putut sa o vad caci nu-mi mai permit sa ma uit la televizor de la o vreme,regret.
Corina nu vreau sa ma intelegi gresit dar eu zic ca tu esti presata sa vezi rezultate prea repede ,poate und ecosta atit de mult lectiile ,stiu ca am trecut pe acolo doar ,dar ai rabdare cu tine insuti ,si rezultatele vor veni cind o sa te astepti mai putin
,mai ai ceva vesti de Elena (emoison) caci nu am mai vazut-o de mult ,dar de celellalte fete ,parca erau mai vorbarete inainte ,sa nu-mi spuneti ca pregatiti deja pastele ...............

Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Pai sa raspund si eu!
Aura, imi pare tare rau. Imi imaginez prin ce ai trecut! Bine ca nu a fost si mai grav! Si din partea mea un pupic lui Luca, doar stii cat il ador!
La mine, de cateva zile s-au inecat corabiile rau de tot! Nu mai am chef de nimic, nu am chef sa ma ridic din pat, nu am chef sa fac mancare, nu am chef sa fac curat, nimiccccc!
Incep sa ma ingrijorez ca bebele meu nu misca inca, desi sunt in saptamana a 16; stiu ca poate e cam devreme dar tot citind ca la alte fete deja a miscat..Abia saptamana viitoare merg le medic.

Corina, o sa se prinda condusul, stai linistita! Doar nu or fi toate frantuzoaicele mai destepte decat tine, nu?

Sa va spun ce mi s-a intamplat ieri:am iesit cu romanca mea in oras si pt ca mi se facuse pofta de floricele, am intrat intr-un magazin; nu am gasit floricele dar am luat altceva de rontait la 1,17 euro; pt ca aveam mult marunt, de cate 20, 5, 1 centima am zis sa scap de ei; si tot trancaneam, asteptand la casa, cand o madame, cam la 55 de ani, ne intreaba daca suntem din Cehia. Noi, nuuuu, cum, suntem ROMANCE; in timpul asta eu tot imi numaram maruntul, sa fiu sigura ca nu dau cu o centima mai putin. Deodata o auzim spunand, pe un ton foarte serios,nici urma de zambat: "C'est tout que vous avez à manger ce soir??????" Pe un ton de mila de am ramas amandoua blocate! Ne-am uitat una la alta si am crezut ca nu intelegem bine ce spune. Am preciat apoi, sa stea madame linistita, ca am facut deja cumparaturile... I-am spus ca desi suntem romance, asta nu inseamna ca nu avem ce manca... In fine.. Am pus-o pe seama varstei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Un pupic si de la mine!Va anunt ca voi intra rar pana luna viitoare, sau chiar deloc! Deocamdata am inceput lucrul (sunt in remplacement pana pe 31, dar dupa cum se prezinta lucrurile nu cred ca voi ramane la clinica). Inca nu m-am mutat, vai si amar de pielea mea!
Nu am timp sa va citesc, imi cer scuze si.... pe curand! Nu am uitat cu petrecerea, ramane valabil!
Oana, da-mi un mesaj pe PM, si eu vreau sa te ajut!

Michaela
http://community.webshots.com/user/samsara7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna si bine vam gasit si un pupic pt toate fetele din franta ;
Sibyelle imi face mare placre sa vin in grupul vostru , am vazut subiectul si chiar va urmaream cu mare placere ;cit despre mine sint cu o burtica de 11sap +6 care pina in prezent totul merge bine;inca o data va fac si sa ne auzim cu bine

nanadana

Mergi la inceput

M-a trezit Seb si cat ii dau sa pape m-am gandit sa va scriu. Ne-am bucurat, ca nasicii ne-au facut o surpriza placuta si au trecut aseara pe la noi. Nasica a asistat la baita lui cat nasicul ii facea lui George ceva pe calculator.

Auras, mie imi dau cei de la Resto du Coeur, dar doar o cutie mica de lapte pe sapt si un pachet de 2_ de pempersi, care imi ajung maxim 4 zile. Atat. Acum am lapte din ce am primit de la voi, iar pempersi mi-am facut rezerve cand a luat George bani, am gasit promotii bune la Huggies, la jumatate de pret.

Nanadana, bine ai venit printre noi, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! Mai ai copii? Cati ani ai? Zi-ne cate ceva despre tine!

Ce bine e sa fi mama!!!!! Sunt amorezata (e putin spus) de Seb. Mai ales ca ii multumesc lui D-zeu ca am asa copil, care doarme toata noaptea, deoarme cel putin 7 ore pe noapte continuu. Ati avut dreptate ca se regleaza.

Va pup si va multumesc!

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Oana este bine ca ai putut gasi scutece la jumatate de pret la cei de la huggies,dar asta nu o sa tina tot timpul ,la tine acolo nu exista magazice "discounte"? ca "bébé cash","lidle"s-au "liderprice"unde au scutece la 7 euros si ceva pachetul de 56!?
Te intreb pentru ca mi se face frica cind ma gindesc ca scutecele huggies sint la 17-18 euros pachetul !!!!
Eu am luat dinastea la inceput citeva luni apoi o frantuzoaica mi-a zis ca ea cumpara numai de la "bébé cash" si plateste 7,46 euros pentru acelas pachet de scutece ,am fost acolo si noi si le-am testat sa vad daca sint bune si daca le suporta pustiul si daca am vazut ca totul este ok! de atunci luam scutece numa de al ei ,si la "lidle" magazinele nemtesti sint la fel de bune scutecele le-am incercat si pe acelea,acum nu stiu daca la tine exista magazine "discount" ,trebuie sa te interesezi si tu!
nadia stii ca unii bebelusi misca dar noi nu simtim neaparat ,unii sint mai lenesii asa si abia de prin luna a 5 incepem sa-i simtim cu adevarat ,dar eu stiu ca acum in situatia ta orce lucru care nu se intimpla asa cum auzi tu la alte gravidute ,i-ti da de banuit si-ti face frica !
Nu mi-ai spus ca ai gasit in sfirsit o rominca in zona ta ,cum ai facut sa o gasesti da-mi si mie reteta!!

Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput