Pentru Admini
Raspunsuri - Pagina 2
andy.p spune:
si eu patesc la fel .se incaraca fff greu pagina ,am crezut ca doar mie mi se intampla
laura si andy(7.04.2002)
marius spune:
Pot sa fie probleme si la voi e posibil sa fie si de la reclame.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Jazz spune:
quote:
Originally posted by marius
Da a fost revizie.
Marius Pernes
Multumesc pentru raspuns, Marius. Puteati sa postati si voi pe undeva ca in weekend e revizie tehnica... Am petrecut o gramada de timp incercand sa accesez site-ul si cred ca nu am fost singura. Daca ati facut asta si nu am vazut eu, imi cer scuze.
In legatura cu postarea care mi-a disparut vreau sa intreb daca trebuie sa imi fac un fel de back-up la toate postarile? Sau sa nu mai pierd timp postand? Este o regula ca postarile forumistilor sa dispara? Exista o metoda de a repara situatia asta?
Multumesc din nou.
PS: Si mie mi se incarca paginile foarte greu (in special prima) si folosesc Mozilla si AdSubstract deci reclamele ies din discutie.
marius spune:
De principiu reviziile sunt facute in perioada duminica-luni ale saptamanii. In perioada reviziei se incarca o pagina care anunta revizia. Uneori se mai poate intampla pot sa fie si probleme neprevazute - asta e cu serverele nu exista perfectiune dar pana in prezent cred ca s-au rezolvat cu succes.
Ce inseamna a disparut postarea? Nu prea dispar. Am avut si cazuri nefericite cand a cazut serverul si s-au pierdut o parte din ultimele date dar sunt totusi cazuri chiar rare neplacute ce e drept. Insa in acest caz este vorba de pierderi de date generale. Exista back-upuri se fac sistematic. Dar ca orice back up exista si legea lui murphy care functioneaza al naibii de eficient. Daca se face back up saptamanal sigur se vor pierde datele in ziua exact precedenta urmatorului back up sau chiar in ziua back-upului dar cu 5 minute de operatia respectiva.
Marius Pernes
andy.p spune:
Marius sa stii ca am intrat acuma dimineata si merge super .repede ,repede .nu stiu ce o fi fost dar acuma s-a remediat .
salutari
laura si andy(7.04.2002)
ilinkutza spune:
Am si eu o intrebare....de ce nu mi se schimba numarul de mesaje ? Am 66 mesaje postate, de 2-3 zile,azi am postat 3 parca si tot 66 imi apar.
Freia spune:
poate ai postat la sectiuni ale forumului unde nu se numara mesajele, cum ar fi Probleme Tehnice, Zona Zoster, Ajutor Umanitar.
Freia si Alexa