Azi, dupa remedierea problemelor, la Discutii generale se deschisese un subiect cu topul titulaturilor. Acum pana pe pagina 3 nu il vad si acolo sunt deja subiecte vechi. L-am cautat si aici, si la Best of DC, chiar si la Un ochi rade.... dar nu il gasesc. Stie cineva unde s-a ascuns?
Nu l-a mutat nimeni din pacate, a explicat admin www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44446" target="_blank">aici de ce au disparut subiectele din ultimele zile insa, daca vrei, poti deschide din nou topul la Discutii Generale.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
da' catalin, de ce nu-l redeschizi tu? pleaseeee! promit ca rescriu clasamentul meu.
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
Am si bolduit in primul mesaj. Subiectul l-am vazut azi, dupa remedierea problemelor. Deja erau doua pagini de raspunsuri, toate de azi. Ca nu cred ca am inebunit de tot si sa mi se puna pata pe ceva vazut acum 3 zile. Sau mai stii? Ca atat am incercat de ieri sa intru, ca nu mai sunt sigura. Am inteles ca problemele au fost la mesajele din zilele trecute nu de azi.
Daca gresesc si era mai vechi, imi cer mii de scuze.
Hai mai Cataline, deschide-l tu, ca doar tu ai venit cu ideea...dau o bere
Si eu promit sa-l rescriu
L-a redeschis Veve www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44594" target="_blank">aici
Pozele noastre
Poze noi