Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
Flavia_Hurducas spune:
Mysweetest si eu am cosmaruri destul de des, ceea ce nu se intampla pana acum, dar am citit in revista aia pentru mamici ca este ceva mormal. In legatura cu dormitul, nu mai sunt asa somnoroasa, dar cu toate acestea, pe la 22-23 ma duc in pat si adorm instantaneu. Dupa plimbarea la toaleta, nu mai am somn pana aproape se face ziua si suna ceasul si am impresia ca nu am dormit decat jumatate de noapte, sau chiar mai putin.
Flavia 10+
diafera spune:
La Multi ani ! dragi mamici cu burtici, sa fiti fericite, frumoase, sanatoase 

si nui uitati totusi ca azi este ziua noastra!
va pup pe toate, Aura
Ioana75 spune:
Si eu la fel cu dormitul
. Pina in saptamina 12 cadeam lemn la 9, cel tirziu 10, si pina dimineata dormeam bine (cu vreo 5 pauze de mers la baie
). Acum insa ... pot sa-mi prind o emblema "gaina" - ma culc tot la 9-10, dar de la 5 fac oki si ma foiesc pina e ora de trezit. In weekend ma trezesc direct si ma joc pe calculator, dar in timpul saptaminii incerc sa ma mai odihnesc un pic. Iar vise ... foarte foarte ciudate!
Ioana
Ioana75 spune:
Fetelor, vreau sa va intreb daca faceti gimnastica pentru gravide. Si daca da, sa-mi ziceti si mie unde anume mergeti (cele din Bucuresti). As vrea si eu sa incep, am citit ca face foarte bine. Bineinteles ca o sa-mi intreb ambii doftori inainte daca am voie.
Ioana
nicole74 spune:
La multi ani, mamicilor!
Voi simtiti asa o greutate in burtica? Nu rau, un piculet.
Pupici
Nicole 14 saptamani
LiaMia spune:
LA MULTI ANI TUTUROR!
Sa avem o primavara frumoasa, cu mii de flori si raze de soare!
BBii sa ne fie sanatosi si sa ne intregeasca fericirea!
LiaMia
LiaMia spune:
Ioana, n-am inceput gimnastica, dar am intentia de a cumpara o carte despre ( am vazut la Diverta - Mall Vitan).
Nicole, eu nu mai simt nimic majoritatea timpului (afara de FOAME-FOAME-FOAME). Din cand in cand, noaptea, cand ma sucesc de pe o parte pe alta incepe sa fie mai dificil: pe burtica nu prea se mai poate, ca o striveste...
LiaMia
mihaela_e spune:
Draga Ioana, si euas vrea la gimnastica, dar cand l-am intrebat pe doctorul meu a inceput sa rada si mi-a zis "nu te simti suficient de obosita? O sa fii in curand atat de obosita incat nu-ti vei dori decat sa dormi! Chiar ai timp de pierdut? O sa poti face gimnastica pana te plictisesti dupa ce o sa naști." Așa ca....poate daca voi gasi un centru unde se face gimnastica sambata sau in cursul saptamanii dupa ora 20, ceea ce nu cred!!
Incearca sa suni la telefon 223.58.55 - Fundatia Clinica Provita si intreaba acolo....si daca suni sa ne spui si noua![]()
Ioana75 spune:
Eu am fost invatata de mica sa consider timpul in care fac sport timp cistigat si nu pierdut.

M-am lasat de mers la sala de prin toamna. Eu stiu o sala, dar foarte scumpa, in Piata Alba Iulia, care au si ore special pentru
, inclusiv in weekend. Daca am unda verde de la doctori, ma duc simbata si va povestesc ce am facut
.
Mihaela, am gasit site-ul la Fundatia Clinica Provita, dar nu scrie nimic de gimnastica pe site. Asa ca nu mai sun
.
Ioana
anya spune:
Am intrebat medicul ginecolog si a zis ca cea mai buna e piscina, chiar recomandata, cu grija sa nu racesc cand plec si de asemenea e OK si sala, dar sa vorbesc inainte cu instructorul de la sala sa imi arate ce pot sa fac. La sarcina trecuta am facut gimnastica speciala pt gravide - din luna a 7-a - la Giulesti, chiar in spital si era 50.000 sedinta de 1 ora. Prin luna a 9-a am facut si tehnici de respiratie, discutii despre "tehnica" nasterii si o serie de lucruri ce ne interesau. De asemenea, doamna cu care am facut gimnastica a fost foarte draguta si a venit la mine si in sala de nasteri (conteaza mult - psihologic- sa vezi o fata cunoscuta), a doua zi la salon sa vada cum ma simt si am rugat-o sa-mi arate si cum sa-i fac puiului gimnastica pt ca avea piciorusele putin "strambe" datorita pozitiei in uter. Sper sa mai lucreze inca, ca tare as vrea sa mai ajung pe la ea.
anya