Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Sabina spune:
si cum dau de poza 41???Adica cand intru pe situl cu concursu...cum dau de poza mea?
Mersi felis,esti o dulce!daeu nuprea inteleg voturile astea,ca eu am un singur vot si nu e normal sa fiu pe locu 1!Credca se aduna voturile peste cateva zile,altfel nu-mi explic.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
ad_rianna spune:
Hihihi!!! Mi-a placut si de distractie am pus si eu o poza cu gemenii:
http://www.ro-internet.com/modules.php?op=modload&name=PNHotorWhat&file=index&next=42
MONICA ELISABET sa va fie botezul intr-un ceas bun, ingerasii sa va ocroteasca.
Azi Bianca a refuzat si ea complet o masa, pur si simplu nu a vrut sa manance. Mama mea e la noi si abia am reusit sa o opresc sa nu-i mai tot bage biberonul in guritza. Ea saraca voia sa manance copilul. Si Tudor a facut azi fitze: nu a vrut sa pape suculetzul de portocale sub nici o forma. Asa ca am sarit si peste suc astazi. Maine o sa-i dau si mere, poate o sa-i placa mai mult.
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
FELIS spune:
Eu cred ca sunt persoane care cred ca de la 1 la 10 sunt locuri, nu note
Altfel nu se explica toate notele de la 5 in jos!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
FELIS spune:
Mai fetelor... va sarbatoriti de 8 martie?...
Paxela... se rezolva?... De ce nu mi-ai zis ca iesi cu bb?
ONITZA... ce mai face Paulica?... Papa?... Mai sa stii ca m-am gandit si eu cand am citit mesajul tau cu ce ai facut la dr: cum sa mai ai lapte daca o luna tu nu ai mai alaptat?...
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
andreap spune:
Buna seara!Acum vad si eu treaba cu voturile,dar trebuie sa ma inregsiterz?Ca asa spune parca....
Eu am fost cu Mariuca la doctor,v-am zis ca de 2 zile seara imi face febra 37.1-37.2,ziua insa are doar 36.4-36.8..Mi-a spus ca nu are nimic si ca sa ma ingrijorez pe la 37.8
Va doresc o seara buna si poate maine am timp sa ma inregistrez si sa votez
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Felis,dar la auzul vocii tale intoarce capul?Sau la zgomote puternice tresare?Daca da,e bine.Poate nu e inca interesat de jucarii.
ANDREAP... toate raspunsurile sunt la noi si cu DA si cu NU.... Adica... Inca din maternitate el tresarea daca se trantea usa... A tinut-o mult timp asa si dupa ce am venit acasa... Eu insa inca din prima zi l-am invatzat ziua cu zgomote: televizor deschis, vorbeam normal (chiar daca el dormea)... In timp s-a obisnuit cu zgomotele (ex zgomot de usa inchisa) si nu mai tresare tot timpul. Am sesizat ca tresare doar daca e in starea de intre somn si realitate. Tresare la zgomote noi. Pe cele obisnuite zici ca nici nu le aude.
La glasul meu nu reactioneaza decat daca e in alt mediu decat la noi in casa. Am povestit ca l-am lasat la soacra si era in pat cu cumnata mea la care radea. Sa nu plec fara sa-l bag in seama am zis sa-mi iau larevedere si i-am zis "Pa mami" fara sa ma astept la nici o reactie, dar surpriza, in secunda cand mi-a auzit glasul a intors imediat capul la 180 grade (eram in spatele lui) si s-a uitat in directia mea. Am ramas toate 3 (eu soacra si cumnata). Reveniti acasa... pot sa vorbesc non-stop ca parca nici nu as exista Daca e in patutz si se trezeste, daca apar eu nu are absolut nici o reactie... Nici nu se uita la mine
Nu pricep si pace!...
Pozele noastre!
danamunti spune:
fetelor!In sfirsit am reusit sa intru si eu dupa atitea zile.Eric ma tine in sah aici.Am slabit 2 kg de simbata pina azi!Nu ca mi-ar parea rau dar nici chiar asa,ca nu e bine.
Urez la toti bebeii care se aniverseaza azi sa creasca mari,sa fie sanatosi,un pic(de tot) galagiosi si sa manince bine si la sini si la biberoane,numai sa manince!
Felis,Sabina,For2nity si Ad_rianna v-am votat bebeii.Am vrut sa vad daca merge sa votezi de mai multe ori si a mers,iar pe Felis am votat-o chiar de 2 ori.Sper sa nu va suparati dar vroiam sa vad daca se poate,apoi v-am votat pe toate.
Fetelor era sa inebunesc duminica.Cind sa-i fac baita lui Eric constatam ca nu mai era apa calda.Ne-am invirtit pe linga centrala de 10 mii ori si nimic.La un moment dat imi vine ideea sa inchid gazul(mai vazusem eu pe la tata,noroc cu el!) si minune cind il deschid iar gata,centrala functioneaza!Dar intre timp renuntasem sa-i mai fac baita lui Eric care adormise.Pe la 23.45 se trezeste Eric si cum nu vroiam sa-l las asa ii zic sotului sa-l pregatim de baita si sa terminam cu el repede ca sa doarma ca e tirziu.Zis si facut!Ii facem baie,maninca si adoarme 5 minute si incepe un tipat de nu mai stiam ce sa-i fac.L-am luat in brate,nimic.L-am pus in patut mai rau.L-a luat sotul nici atit.Uite asa pina la 2 noaptea.Atunci s-a pus pe un plins de ziceai ca-l taie cineva.De fapt,atunci il dureau gingiile si d-aia plingea asa tare,dupa care s-a potolit si a adormit dar mi-era o mila de el ca suspina intr-una!
Ieri a trebuit sa mergem undeva si a trebuit sa-l las cu bona.Nu-mi venea sa plec de acasa ca stiam ca-l las cu cineva strain si pe deasupra fata e spanioloaica.Dar am sunat sa vad ce face mereu si asa ma mai linisteam.A stat cuminte si nici n-a plins.Eram asa mindra de el ca a stat cuminte
Mikimi si tu ai botezul tot in iunie?Pe cit?Noi pe 26 caci pe 20 iunie vine si sotul(intra in concediu).Eu plec mai devreme ca sa ma ocup de botez.
Roserb ce-mi plac pozicile alea "doctor docent" si aia cu ursuletul!
Eliza5 5 milioane pe 12 ore dai la bona?Sau pretul asta e pe luna?Hai ca m-ai facut curioasa!
Viovio nici Eric n-avea treaba cu jucariile,dar acum se arata mai interesat de ele,mai ales de carusel.Dimineata cind se trezeste se uita la carusel si incepe sa rida si sa vorbesca pe limba lui acolo.
Fetele care au avut botezul in week-end,sa le fie de bine bebeilor,sa fie sanatosi si cuminti!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Buna seara!Acum vad si eu treaba cu voturile,dar trebuie sa ma inregsiterz?Ca asa spune parca....
Eu am fost cu Mariuca la doctor,v-am zis ca de 2 zile seara imi face febra 37.1-37.2,ziua insa are doar 36.4-36.8..Mi-a spus ca nu are nimic si ca sa ma ingrijorez pe la 37.8
Va doresc o seara buna si poate maine am timp sa ma inregistrez si sa votez
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124
Si mie mi s-a zis inca de la inceput ca la bebelusi se considera teperatura daca trece de 38 grade. Pana la 38 se considera temperatura normala.
Pozele noastre!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danamunti
Viovio nici Eric n-avea treaba cu jucariile,dar acum se arata mai interesat de ele,mai ales de carusel.Dimineata cind se trezeste se uita la carusel si incepe sa rida si sa vorbesca pe limba lui acolo.
Danamunti ... VIOVIO imi raspunsese mie ca ma plangeam ca nu reactioneaza la jucarii, nu are nici o reactie nici daca le zornai. M-am mai linistit daca ziceti ca unii dintre bebelusii vostri la fel fac: nu dau atentie la jucarii... Probabil daca i-as lua o jucarie cu lumini ar avea vreo reactie...
Multumim de vot
Pozele noastre!
ioana_du spune:
Dragele mele, La Multi Ani de 8 martie ! Sa aveti o seara, daca nu romantica (si in fond de ce nu ?!?), macar linistita!
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du