Bebelusi de sept - oct 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
roandre spune:
M-am intors de la facultate...si mi-am luat si eu in sfarsit diploma de licenta ca zacea pe la ei pe acolo. Nu a mers totul chiar din prima dar dupa ceva plimbari prin Romana am reusit sa rezolv si problema asta.
Pozele am vazut si eu ca au ceva erori...banuiesc ca sunt de la ei ca am incercat sa le mai incarc si tot la fel este. Mai astept si poate se rezolva. Ziceam si eu sa ma laud cu dantura bebelinei .
Eliana, daca ajungi prin zona da-mi un telefon si iesim la o plimbarica sau venit pe la noi.
E frumos afara asa ca trebuie sa profitam de ziua asta. Ma duc sa-i dau sa pape bebelinei si apoi trebuie sa ne facem drum pe afara!
Angela, esti o dulce si mi-a placut faza cu...te gatesti...hihihi! Pe licurici cu cine il lasati?
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ellen spune:
Mihaela, stai linistita ca se vad cateva poze cu dintisorii, le vedem noi si pe celelalte.
Am pus si eu niste poze noi cu Alexuta mea in rochita.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ionella3003 spune:
La multi ani fericiti, mamicilor! si tuturor bebicilor care mai adauga azi o luna!!!.
Ieri tare bazait a fost puiul meu... nu mai stiam ce sa-i fac! PAna la urma i-am dat cu Calgel pe gingiuta si s-a linistit! Insa nu se vede nimic, nu e nici rosie gingia, e doar putin inflamat, se simte doar la deget. Oare vine, vine dintisorul???.
Azi am fost la analize... Doamne ce l-a mai chinuit, i-au luat sange in 3 fiole si nu prea curgea din vena, asa ca l-a intepat si din deget. A plans mititelul de mi se rupea inima. TAica-su a zis ca nu-i mai trebuie sa-l vada asa..., ii venea s-o ia pe biata asistenta la bataie, ii arunca niste priviri, de parca avea vreo vina, saraca...
Noi am scos deocamdata din meniu legumele de cateva zile, isi facea greata si se stramba de ziceai ca cine stie ce-i dau! Azi o luam de la capat, sper sa manance catusi de putin, sa ne tineti pumnii!
georgiana, sa ne spui cum a fost la serbare... si voi, celelalte mamici, sa ne spuneti ce cadouri ati primit!!
Ca tot vorbeati de surioare sau de fratiori... de vreo cateva zile mi-e greata de nu mai stiu de mine... asa ca m-am hotarat: imi fac test de sarcina! Sa-mi tineti pumnii si la asta, insa nu-s convinsa nici eu daca de "da" sau de "ba"!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
frosa spune:
Vine vine prii...mavara ....
LA MULTI ANI
mai am scris si eu o data mai mult si s-a sters, lasa ca scriu din nou
Eu am primit de la dr. cind era Robert mic urmatoarea recomandare in legatura cu diversificarea va scriu si voua poate va mai inspirati. Eu nu i-am dat chiar tot ce este scris acolo:
Dupa virsta de 6 luni , granulatia alimentelor va deveni mai mare, se vor putea introduce pe rind, ca si cantitate crescind progresiv urmatoarele alimente:
- supa de carne (cu taietei sau galuste de gris)
- ciorbe de carne sau legume acrite cu bors sau lamiie
- supa de rosii
- mincare de cartofi, de fasole verde
- pilaf cu carne de pasare
- perisoare din carne de vita sau pasare cu sos alb sau sos de rosii
- ficatei de pasare cu piure de cartofi sau de legume (ficateii se vor fierbe in lapte)
- mamaliguta cu brinza de vaci si smintina si/sau unt
- budinci din orez + mere rase + brinza de vaci + galbenus de ou (se pun la cuptor)
- budinci din paste fainoase (vezi sus)
- iaurt cu/fara biscuite sau piine
- iaurt cu fructe
- prajituri facute in casa (fara frisca)
- papanas cu brinza de vaci (fierti) + unt si gem de casa
ionella si eu eram disperata cu virsta pina a aparut vali02
Monica Robert si Razvan (10.09.05)
pufymic spune:
Mihaela, ce fain se vad dintzisorii la iepuritza ta!.....multi inainte!
Ellen, tare scumpica e Alexuta ta in rosu!
Ionela, iti tinem pumnii....de "da" sau de "ba".....cum te-oi hotari tu....!
Noi avem azi 5 luni! Si piticul meu nu mai vrea sa stea decat in fundic!.....In rest e bine, am inceput sa-i dau suculet de mar si de portocala, si cand vede castronasul incepe sa tremure de nerabdare si sa se tot intinda dupa el sa-l apuce....ii place tare mult suculetul....miammmmm!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
daany28 spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!!!! Fetelor va dorim (eu si bb din bratuca) numai sanatate si numai bucurii alaturi de bebelusi. Azi este o zi frumoasa si nu trebuie sa ratam plimbarea. Noi raportam bb marait, nu papa deloc piureul de legume si de dormit nu prea dormim noaptea. Desi eu suspectam marul+bisc. responsabil de kk cu sange din cauza constipatiei, medicul mi-a zis sa continui cu el. Nu prea sunt multumita de sfatul lui dar mai astept sa vad daca se mai repeta si apoi il invat eu pe medic meserie.
Pupici, ca s-a plictisit i brate le mami in fata calc.Dana si bb Vladut.
Pufy LA MULTI ANI ptr,.Alesio, sa creasca mare si voinic
aissa spune:
Multumesc fetelor care ma incurajeaza sa mai aduc un fratior/surioara Alexandrei. Sa vedem...intai ar trebui sa slabesc muuuuuuulte kg.
pufymic sa-ti traisca bazcu sa creasca mare si voinic!
Ionela, eu din reflex o sa iti tin pumnii pentru da ca am fost o viata intreaga cu obsesia unui rezultat pozitiv. Numai daca esti sigura-sigura ca vrei un ba, atunci asa sa fie!
Roandre, cunosc d-rele secretare de la ASE si cat trebuie sa fii de umil sa-ti dea dreptul tau. Eu pana sa imi iau diploma am avut nevoie de o adeverinta cu situatia matricola si nu ma intreba cum a trebuit sa ma rog sa-mi faca o copie....
Ellen, am primit si noi o rochita de Craciun, atunci am considerat ca ii e mare (nici nu am incercat-o sincera sa fiu) si am vrut sa-i fac acum o poza gagalicei si ce crezi? Ne vine ca bluzita. Si nu e mini cum spune lumea, e chiar bluza, ca nu se vede forma, croiul ca e rochie. Sta mulata pe umflata! Mai am una dar aia ii e palton. Asa ca....alta data in rochita, de Paste poate!
Cristina si Alexandra
pe webshots
pe yahoo
ellen spune:
Ionela, iti tinem si noi pumnii. Sa fie cum vrei tu
Aissa, si eu am facut de curand ordine in lucrurile care credam eu ca ii sunt mari si am descoperit ca sunt multe care abia, abia ii mai vin. Poate sa i le mai dau luna asta si gata . Dar una din rochitele alea i-am luat-o eu acum 2 zile.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ana_a spune:
Ellen, aissa, si eu patesc asa cu hainitzele, le asez bine mersi in dulap...ca inca sunt mari..si pe cand sa le imbrace nu-i mai vin... Am patit si eu cu cateva salopetele frumoase, care le-a purtat doar o saptamana dar de acuma eu una le verific saptamanal hainele! Deja am pus in cutii o gramada de haine pentru surioara sau fratiorul...care ne-au ramas mici.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!