tauroaicele...partea a 2-a!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna "tauroaicelor" !!!

Ma alatur si eu voua ca sa marim randurile.

Eu sunt nascuta pe 22 aprilie 1979...in noaptea de Inviere; se zice ca cei nascuti la zile mari sunt norocosi; eu tot astept norocul ala...poate ma loveste .

Acum, lasand gluma la o parte, o sa va dau o chestie legata de zodia noastra, sa-mi spuneti daca voi va regasiti in ea. Macar in mare, pt. ca stiu ca depinde de -n alte aspecte. Poate aveti rabdare si timp sa cititi...

Femeia din Taur

Din multe puncte de vedere, femeia din Taur e pîinea lui Dumnezeu, o combinație a multora dintre calitățile rare pe care orice bărbat le caută și rareori le găsește într-o femeie. Chiar dacă are un temperament violent, care poate face un bărbat puternic să o rupă la fugă sau să se ascundă sub masă, ea nu va izbucni ca o tornadă devastatoare decît dacă e grav provocată. În mod normal, dacă n-o chinuiești peste limitele răbdării umane sau dacă soarta nu-i oferă o mînă îngrozitor de proastă, ea își va juca cinstit cărțile, cu un calm admirabil. Sinceritatea și onestitatea ei nu sînt știrbite de nici un fel de jocuri, lacrimi și alte trucuri tipic feminine. Fata din Taur are mai mult curaj moral și emoțional decît mulți bărbați duri, dar are suficientă încredere în sine ca să te lase pe tine să fii șeful, dacă asta vrei. Dacă nu, va prelua controlul și va conduce ea totul, dar ar prefera de o mie de ori ca situația să fie inversată. Ea caută un bărbat adevărat, pentru că știe că e o femeie adevărată și e mîndră de asta. Pentru ea, a fi femeie nu înseamnă neapărat să flirteze tot timpul, să aibă creier de găină sau să fie o pisicuță miorlăită care face pe fragila și neputincioasa ca să obțină ce vrea. Îți vei da seama repede că are opinii proprii și un creier suficient de puternic ca să nu fie nevoie să recurgă la șiretlicuri ca să atingă un obiectiv. O femeie Taur are atîta autocontrol încît ar putea ține în loc un întreg atelaj de cai (asta ca să-ți faci o idee despre forța voinței ei ascunse), dacă hotărăște să și-l exercite. Dacă are un ascendent în Berbec sau Leu, ea poate fi uneori capabilă de cruzime sau dese furtuni emoționale, iar dacă are influențe din Pești sau Gemeni ar putea fi mai agitată și nehotărîtă decît alte femei Taur. Dar femeia tipică a acestui semn dă de cele mai multe ori dovadă de reținere în toate domeniile. Acesta e un lucru bun, căci exteriorul ei placid ascunde o senzualitate atît de puternică încît trebuie ținută puțin în frîu. Bărbații apreciază întotdeauna tendința ei nobilă de a lua oamenii așa cum sînt, fără să-i judece. Femeia Taur se simte la fel de bine în compania unui savant care studiază musca Țețe în Congo, ca și în cea a unui înghițitor de săbii de la bîlci, atîta timp cît aceștia fac ceea ce își doresc și își exprimă astfel personalitatea. Cînd întîlnește o persoană pe care o antipatizează nu declanșează o campanie de distrugere a persoanei respective, ci pur și simplu o evită. Această femeie își poate trata dușmanii cu o indiferență glacială, dar dacă te numeri printre prietenii ei îți va fi loială indiferent de perioadele prin care treci. Hotărîrea cu care îți este alături la bine și la greu face ca relația dintre Damon și Pythias să pară o cunoștință întîmplătoare. Poți să circuli prin oraș cu trotineta, să te cațări pe un catarg de steag, să ajungi la mititica sau să te duci la birou cu margarete puse după urechi, ea va găsi întotdeauna o modalitate de a-ți justifica gesturile, căci ești prietenul ei. Dar dacă nu îi acorzi în schimb același devotament total va sta îmbufnată într-un colț, ca un nor negru, apăsător, plin de sentimente reprimate. Însă asta nu are nici o legătură cu gelozia. Femeia Taur nu va lua în serios hobby-ul masculin al privitului după fete. Spre deosebire de Leoaice sau de cele din semnul Berbecului, fata noastră nu se va face purpurie la față de furie de fiecare dată cînd admiri în mod deschis o fată drăguță. E nevoie de mult mai mult decît un flirt ușor sau un sărut aplicat pe obrazul unei bune prietene ca să-i stîrnești furia taurină. Dacă depășești limita a ceea ce consideră ea că ar fi fair play se poate transforma într-un monstru al terorii, dar granița respectivă e trasată cu linii foarte generoase. Deci poți să îi faci cu ochiul drăgălașei casierițe de la magazin, dar nu îi pune prea mult răbdarea la încercare, căci, deși pare nesfîrșită, își are, totuși, limitele ei. Dacă n-ai văzut-o niciodată furioasă, fă bine și nici n-o stîrni! Femeia din acest semn nu e dominată de scopuri strict intelectuale. Asta nu înseamnă că nu e inteligentă. Dimpotrivă, mintea ei poate ține piept cu succes celor mai deștepți bărbați sau femei, doar că nu i se pare crucial să înțeleagă teoria relativității și nici nu o interesează foarte mult să se piardă în discuții abstracte. Nu e nici impresionată, nici încîntată dacă faci colecție de diplome universitare. Una singură e suficientă ca să-i cîștigi respectul. Pentru ea sînt esențiale bunul simț, simțul practic și capacitatea de a înțelege esența oricărui subiect. Femeia Taur tipică nu e o intelectuală care citește filozofie din pură plăcere, iar ideologiile complicate nu sînt punctul ei forte. Picioarele îi sînt ferm înfipte în pămînt. Ea e o creatură strict fizică. Asta îl va interesa cu siguranță pe cititorul bărbat, dar ca să o intereseze și pe ea un obiect sau o idee, aceasta trebuie să-i încînte simțurile fine. Dacă încerci să o convingi spunîndu-i că "e bine pentru ea", că "toată lumea face asta", sau că "o va stimula intelectual" nu vei reuși decît s-o faci să caște. Ca să reacționeze cu entuziasm sincer, ea trebuie să găsească o formă sau alta de satisfacție senzuală în tot ce face. Nu prea vei vedea o femeie Taur îndesînd niște flori artificiale într-o vază. Florile ei trebuie să fie adevărate, să aibă textură și parfum cinstite. Îi plac buchetele uriașe de flori de sezon dintre cele mai simple - de cîmp, dacă se poate. Parfumul ei e de obicei exotic și persistent, deși unele femei Taur înclină spre cealaltă extremă și preferă ca părul și pielea să le miroasă a extrem de curat... și atît. Această fată e vizibil mișcată de cearșafurile proaspăt spălate, îmbibate de dulcele miros al soarelui sau de aroma delicioasă a pîinii coapte în cuptor. O sensibilizează puternic mirosul cernelii tipografice de pe ziarul de dimineață, parfumul îmbătător al ierbii proaspăt tunse după o ploaie primăvăratică sau aroma de frunze arse toamna. De aceea, dacă o scoți în oraș, ar fi spre binele tău să-ți cumperi un after shave de calitate, să-ți bagi în buzunar o frunză arsă, să-ți dai cu un strop de cerneală tipografică după urechi și să dai drumul la aspersoare înainte să o săruți în fața ușii, cînd o aduci acasă. Izurile neplăcute au un efect la fel de puternic asupra ei, dar în sens invers. Mirosul de pește proaspăt prins nu o va deranja cu nimic, căci e natural, dar cel de pește prăjit... e cu totul altă mîncare de pește. Și culorile reușesc să-i îmbete simțurile, mai ales cele intense. Fiecare nuanță de albastru, de la fumuriu la indigo, îi va slăbi rezistența opusă eforturilor tale de seducție. La fel și trandafiriul și rozul. Poartă o cravată albastră sau o cămașă roz cînd te duci la ea în vizită, dar ai grijă să nu le porți împreună. Nu uita că are un simț înnăscut al armoniei și nu e recomandabil să arăți ca un tort pentru copii preșcolari. Mîncarea ei are neapărat gustul care trebuie și de obicei pune condimente și ierburi aromatizante din belșug (doar dacă nu are ascendent în Fecioară sau Capricorn). Ai grijă să o duci la restaurante cu bucătari excelenți, căci cu un hamburger turtit și o supă chioară nu ai nici o șansă la inima ei. Dacă ești cu adevărat un tip norocos, te va invita ea la o cină preparată în casă și cu siguranță o vei cere de nevastă înainte să apuce să servească desertul. Fata asta nu-și pune șorțul doar ca să facă frigănele, așa că e întotdeauna o idee bună să nu mănînci nimic înainte de a trece pe la ea. Bucătăria ei poate fi o adevărată capcană pentru bărbați. Sunetele armonioase și imaginile frumoase o atrag ca un magnet. Majoritatea femeilor tauriene au un pronunțat talent pentru arte sau o fină capacitate de apreciere a lor. Cînd vorbește la telefon, desenele pe care le face fără să-și dea seama sînt schițe în toată regula. Ca să fii sigur că va fi o întîlnire reușită, du-o la un concert sau o expoziție. O femeie Taur care să nu fi fost niciodată la țară și căreia să nu-i placă pescuitul și călăria este un caz rar. Cu toată senzualitatea ei, în suflet ea rămîne un băiețoi. Mama Natură o atrage irezistibil cu chemarea ei, iar fata din acest semn o strînge cu voluptate la sîn. Dacă vrei să fii beneficiarul aceluiași tratament nu pune muzică zgomotoasă și dizarmonică în prezența ei, nu mînca usturoi înainte de întîlnire și nici nu purta culori care se bat cap în cap. În sfîrșit, simțul tactil o face pe femeia Taur să se plîngă că puloverul tău e aspru și neplăcut la pipăit. Aproape că e în stare să-ți spună ce culoare are o țesătură doar atingînd-o cu ochii închiși. Materialele purtate de ea sînt moi și delicate la atingere, niciodată iritante și se îmbracă simplu și cu gust. Natura ei senzuală probabil că nu include purtarea de lenjerie extrem de sexi și complicat croită și nici haine prea sofisticate. Preferă stilul sport și îmbrăcămintea practică, scumpă, fără zorzoane și ornamente, căci la ea confortul e pe primul plan. Această femeie e rareori pretențioasă, iar starea ei emoțională e în general echilibrată, realistă și plăcută. Oamenii sînt atrași de atitudinea ei directă, deschisă, la fel de relaxantă ca o baie fierbinte. Ea adoră căzile cu apă fierbinte, plină de spumă parfumată, loțiuni și uleiuri, așa că baia ei va arăta probabil ca apartamentele Cleopatrei. Probabil că vei afla pe pielea ta că unei femei tauriene nu-i place să fie contrazisă, mai ales în public. Nu uita că îi place să facă lucrurile pe îndelete. Dacă o grăbești se va înfuria și nu-ți dorești asta. Maternitatea i se potrivește de minune. Îi va alinta pe bebeluși și va adora copiii foarte mici, dar cînd progeniturile se fac mai mărișoare e posibil ca mama lor să devină prea severă și pretențioasă, căci îi vine greu să accepte schimbările derutante ale adolescenței. Mama tauriană se înfurie cînd e încălcată disciplina. Nu va suporta sfidarea și nu va tolera lenea și neglijența, așa că cei mici vor trebui să-și țină camerele în perfectă ordine. În afară de aceste impedimente, ea va fi un părinte bun; copiii și-o vor aminti ca fiind în primii ani o figură caldă, protectoare, iar la maturitate o prietenă cu mult simț al umorului. Anii intermediari, cînd nerăbdarea adolescentină se va ciocni cu încăpățînarea Taurului, pot lăsa unele amintiri neplăcute. Femeia din acest semn nu e niciodată o miorlăită. Rareori se va plînge de ceva. E genul care va munci ca să-și întrețină soțul în facultate sau care își ia o a doua slujbă cînd familia e în criză financiară, fără să facă deloc caz de asta. Ea e în stare să se urce pe o scară ca să răzuie vopseaua sau să văruiască, cu aceeași forță ca un bărbat, dar are absolută nevoie de somnul ei de după amiază pentru a-și păstra puterile. Va merge mîndră alături de bărbatul din viața ei, fără a-l depăși sau a sta în umbra lui. Multe soții din Taur își ajută soții la studii sau la lucru. Nici prin cap nu le trece să fie întreținute fără a contribui cu nimic la bunăstarea familiei și vor fi profund nefericite alături de un bărbat al cărui aport la problemele casei e nul. Ele detestă orice formă de slăbiciune. Bărbatul care se însoară cu o femeie a acestui semn nu se va alege cu o plîngăreață sau o vînătoare de avere. Ea va aștepta de la el să aducă banii în casă și să gestioneze cu cumpătare finanțele familiei. Va pretinde calitate maximă la aparatură, mobilă și mîncare, dar va fi cu ochii în patru după chilipiruri și e dispusă să aștepte pentru a-și cumpăra un obiect de lux îndelung rîvnit. O impresie bună e importantă pentru ea, așa că își va încuraja soțul să invite la cină oameni influenți. Ea va fi însăși esența ospitalității, considerînd evenimentul o investiție pentru viitor. Femeia Taur poate insufla cu tandrețe forță bărbatului ei cînd acesta se consideră învins și e la fel de pricepută la repararea unei siguranțe sărite ca și la prepararea unei plăcinte cu vișine. În inima ei e întotdeauna destul loc și destulă dragoste pentru a primi în căminul ei străini și rude, iar casa ei va fi un refugiu cald și luminos în mijlocul furtunii.

Va si poate devenim si noi mai harnicute la subiect...ca eu una sunt taaaare comoda

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Buna fetelor! Ma pregatesc de petrecere.Sotul meu e berbecut pe 11 si vreau sa-i pregatesc o petrecere surpriza.Ce ziceti?

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Gaby

se pare ca ne cunoastem . Eu sunt mamica lui David, din parc, din gasca Taisia, Sebi & CO. Vazandu-ti pozele mi-am dat seama...cum as putea confunda baietelul blond-blond si scump? Din pacate, atunci cand ne-am cunoscut, eu eram intr-o perioada foarte proasta si fara prea mare chef de "socializare". Vom reveni si noi curand la gasca, poate ne vedem...mai ales acum cand ne-am descoperit "tauroaice"...

Ca sa nu va mai zic ce surpriza am avut sa vad printre "tauroaice" o alta Alina, nascuta -culmea!- in aceeasi zi si acelasi an cu mine. Sunt tare curioasa...o fi si aceeasi ora???

Va pupicesc pe toate desi de fel nu sunt eu chiar pupacioasa...dar pt. "tauroaice" fac o exceptie ca zau ca va port o mare simpatie. Mi se pare o zodie super...nu stiu cat de bine ma incadrez eu in ea

Apropo, fetelor voi aveti simtul umorului??? Ca mie cred ca-mi cam lipseste si

ALINA

Mergi la inceput

In ce parc va intalniti voi mamici tauroaice?

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

M-am amuzat cand am citit descrierea ta,Salina,mi se pare ca ne cam ridica in slavi putin,desi in mare parte ma recunosc,mai putin in cea cu bucataria.Nu ca nu stiu sa gatesc ,dar asa nu-mi place sa stau in bucatarie!.A!!! si mai e un aspect in care nu ma recunosc.Nu as sta nici o data o vesnicie sa astept sa se ieftineasca obiectul pe care mi-l doresc.Ne ne ne,atunci cand mi se pune pata ,atunci trebuie sa mi-l cumpar.Una bucata bila neagra pentru mine ca m-am cam pacalit de-a lungul vremii .
Oricum m-ai facut sa-mi cresca moralul si sa nu ma mai tem ca sunt prea conservatoare ,uneori asta e o calitate.

va pup tauroaicelor si va doresc o zi buna la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Si eu sunt tauroaica: 22 aprilie 1975.

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salina - ma gandeam daca sa spun ca ne cunoastem sau nu...cum sa nu va stiu? david era cuminte...nu stiu cum mai e acum. trebuie sa te "mustruluiesc" putin! sper sa nu te superi pe mine! de ce nu mai dai nici un semn de viata la "copilasi de iunie-iulie 2003"?
noi mergem din cand in cand in moghioros..ca ne-am mutat in dr sarii. si ne e mai greu sa mai ajungem in parc. dar acum ca a venit primavara..o sa mergem mai des! poate ne mai vedem...pupici lui david!
lulu 75 - bine ai venit printre noi!
ma bucur ca v-ati mai inviorat!
andreea - la multi ani sotului tau! sa fiti sanatosi!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

21 aprilie - sorina
22 aprilie - karmen, dpintilie, danat, alina, lulu75, salina
23 aprilie - raisa
24 aprilie - "colegul" katalinei
25 aprilie - oana b, madelaine, baly
26 aprilie - maria m m , liliach
30 aprilie - tina 75, april

1 mai - diana sima
4 mai - doina sanda
5 mai - eli, lilanda, mihaela ce
9 mai - wantoknow, andreea tx
10 mai - oprietena, angela t
11 mai - miezure
12 mai - bogdanai, brienitza, cadina
13 mai - mirela anca
14 mai - danelutza, adusca
15 mai - bebi, dunemaire, katalina, tzuc
16 mai - cristina c
17 mai - cgaby, ruxandra sb, anangel lexi
19 mai - narcisa, dorelgh

cgaby

Mergi la inceput

Gabi,multumesc pentru urare.

andreeat

Mergi la inceput

iar am ajuns la coada vacii?
pai asa ne-a fost vorba? parca va mai invioraserati!
mai cu spor, va rog!

cgaby

Mergi la inceput