Probleme tehnice baza de date

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Se pare ca se poate raspunde la subiectele deschise azi. Noi la mamici sept-oct.2004 am deschis un episod nou ca la cel vechi nu se vad raspunsurile. Deschideti deci subiecte noi.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

uraaaaa ... merge

multumim

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu,
....si la mine aceasi problema.Postez si eu sa vad daca s-a reparat.
Scuzati..

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mai, am zis ca is io nebuna

da stii ce ma oftic ca am pierdut perlele lu fie-mea?

(nu erau ele cine stie ce, da erau ale mele!!!)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Vai ce ma bucur ca s-a rezolvat ca mie imi crescuse aseara tensiunea rau: mi-a aparut prima oara mesajul acela si a doua oara cand am incercat sa-l mai postez imi spunea ca mi s-a suspendat accesul la forum sau asa ceva...
Va dati seama ca nu intelegeam nimic, dar cand am accesat din nou pagina m-am linistit ca e o problema tehnica.
Multumim mult!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumim,adminii,merge iar!
Daca putem si noi sa facem ceva teste sau orice sa ajutam,sa ne spuneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

deci s a pierdut TOT, 4EVER, de 3 zile incoa?

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

la mine nu se vede niciodata autorul mesajului. i se vede titulatura, dar numele..ioc!

nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La Clubul mamicilor si taticilor singuri a ramas blocat numele meu la ultimul raspuns; daca te duci sa vezi ce am raspuns, se deschide un subiect la care nu am ajuns, ceva cu copiii care urla, de la alta sectiune...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

Welcome to Twilight Zone!
Sau "azi il vedem si...nu e!"
Acum vreo jumatate de ora (adica pe la ora 3p.m, ora Romaniei), vazui un subiect la Discutii generale care-mi atrase atentia. Pentru ca, desi in cimpul unde se specifica numarul raspunsurilor trona mare un 0, la ultimu' raspuns era trecut tata lu' Toma. Zic hai sa-l deschid, ca se pare ca tot sint probleme. Dau sa-l deschid si mi se spune "pardon, cucoana, ca sa vezi forumu' asta, tre' sa fii inregistrat" (ma rog, nu chiar cu vorbele astea). Zic "aoleu, nu stiam ca se inasprira asa tare regulile pe aici, da' ma conformez (ca, intr-adevar, nu eram logata)" Asa ca-i dau cu loghin, si ma duc din nou la forum. La Discutii generale, prima pagina. Ma uit, ma frec la ochi - nimic! Disparuse subiectu'! Ma uit si pe paginile celelalte - tot nimic. Oare chiar l-am vazut? Io zic ca da, da' se poate sti? Si totusi, azi n-am nimic...Sau poate da...Nu mai stiu.
Va salut pe toti si sper sa se rezolve repede problemele.

Mergi la inceput