Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Cristina si Daria (16 feb 2004)

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Emilly

La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si implinita!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

TUTUROR FETELOR.... SANATATE, FERICIRE, NOROC SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI SUFLETELOR VOASTRE.....

LA MULTI ANI !

Din Timisoara
Adrian

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor am pus ceva noi de la ziua lui Amos si cu Ailish.

Va pupam

Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Saphir, aveti niste copii superreusiti, iar tu arati grozav de bine
poza aia in care dorm amindoi e bestiala

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Frumoase poze Saphir, e leita tati.Ti s-a mai spus asa-i?
Sa fie sanatosi si voi la fel.

pupicei si asa e arati super bine

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Saphir, doamne ce frumosi copilasi aveti!!! Sunt superbi si le sta asa de bine impreuna . Iar tu parca abia ai facut 18 ani. Iti sta tare bine suvitata. Asteptam si alte poze, cu fiecare luna care va trece.

Fetelor, aseara am primit si eu cadoul de la tati, de 8 martie: un compleu de la Jolidon, din dantela grena. Este super si-mi vine turnat. Asa ca ma va ambitiona sa mai slabesc un pic macar.

Noi am avut iar o noapte agitata. Aseara Cosmin l-a schimbat pe Rares si se pare ca nu i-a pus bine pampersul. Toata noaptea s-a foit, a marait si nu-mi dadeam seama de ce. Cand la 5.30 pun mana pe el si era baiatul ud fleasca. Bineinteles ca a trebuit sa schimbam tot, de la body pana la asternuturi. Asa ca Rares s-a trezit fix in picioare de la ora 5.30.
Tati a stat cu el si eu am mai dormit pana la 8. Altfel azi eram scoasa pe tusa.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata!
Wow, ce zile frumoase...Soare si ...senin! Si-s asa fericita cand bate soarele in fereastra! Asa o stare de beatitudine ma cuprinde. Brrr ...m-am saturat de atata iarna!

Hei, mamici, cum ati petrecut?Eu m-am facut ...mumoasa(oricum eram...si laudatorii mi-au murit!), dar un pic de osteneala acolo...merita! Si prima surpriza am avut-o de la sufetelul mamii scump Anduta. A intarziat vreo 10 minute de la scoala si nu stiam unde este. Cand colo se dusese sa-mi cumpere cadoul. Draga mamii.... Mi-a luat un album mare de poze sa pun in el pozele cu ea si surioara ei. M-au trecut lacrimile...de fapt am plans. Fetelor sunt asa de fericita cu asa copil...asa copii. Anduta are un suflet mare-mare....e f miloasa si buna. Nu stiu cum o sa razbeasca prin viata...Ieri chiar a plans ca mamica unei prietene a batut-o pe fetita ei de fata cu Anduta. II plangea de mila.....
A , sa revin si in punga de cadouri mi-a pus si o punguta cu bomboane cu lapte si caramel ca stie ca-mi plac. M-a emotionat de nu mai stiam ce sa fac. De obicei imi picteaza felicitari. Nu stiu daca v-am spus ca este f. talentata la pictura.
Lol, ce m-am intins... Asa...si Costin mi-a adus un buchet de flori si un medalion din argint cu 5 pietre de chihlimbar, in felul acesta completandu-mi setul: bratara, cercei(primite la nasterea lui bibi), inel(de ziua mea) si acum...lant cu medalion...sunt asa fericita.....imi plac f mult pietrele din chihlimbar.
Gata m-am intins destul.Pupici si o zi minunata!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze MARTIE!

Mergi la inceput

Tania, ce frumoooos

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ce liniste!!!

Am intrat din greseala la Bebelusi de ian.-febr. 2005 si nu pricepeam ce-i.

Subiectul nostru disparuse cu desavarsire.

Propunere: vreti sa ne numim de acum Copilasi de ian.-febr. 2004???

La noi cred ca vine primavara. E un soare afara! Abia astept sa se trezeasca Rares si o zbughim in parc.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput