Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Babee, pai avem baieti mari,cum adica???
Albert de mult se da jos din pat, asa drag mi-a fost de el prima dara cand l-am gasit jos...el se trezeste , se da jos in pat si vine la noi.E asa scump...cand il vad ca se descurca singur. Se urca si coboara fara probleme.Ma bucur ca a invatat treaba asta ca tare frica imi mai era sa nu cada din pat, si nu a cazut niciodata.

E disperat sa manance cu furculita noasta, cum o vede cum o ia si mesteca cu ea in farfurie , dar nu prea i-o las, mi-e frica sa nu se intepe.

E tare poznas, daca baga ceva in gura si stie ca nu are voie, vine la mine sirade asa intr-un fel anume, smecher, si-mi dau seama ca are ceva in gura. Dar se da singur de gol ca vine la mine , are o placere sadica, cred sa-i zic eu "scoate din gura" Sau se ascunde si baga in gura , dupa aia vine iar la mine.
Pupici , sa speram ca maine va fi timp frumos!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

N-am fugit la nani c-am stat sa-mi fac un test IQ(sa vad daca-mi mai merge neuronul ala singuratic).
Monica..Phillip stie de la 9 luni a se da singurel din pat, si de la 10 sa se si suite..m-a socat usa aia cum s-a deschis asa..lent...(ca-n filmele de groaza) si faptul ca nu l-am auzit cand a miscat prin pat.Stiam eu ca-s mari..maine poimaine ne vin cu fetele la usa

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by Babee

..m-a socat usa aia cum s-a deschis asa..lent...(ca-n filmele de groaza) si faptul ca nu l-am auzit cand a miscat prin pat.Stiam eu ca-s mari..maine poimaine ne vin cu fetele la usa

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

aaaaaaaaa, m-am lamurit!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45028" target="_blank">Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (69)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput