semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Elise, nu stiu ce sa-ti spun cu durerea asta de sani.N-as vrea sa te dezamagesc , dar pe mine ma dor sanii imediat dupa ovulatie si pana imi vine cm.N-a fost intodeauna asa, doar de vreo cateva luni.Si eu speram la inceput dar se pare ca a fost in zadar.Sper ca la tine sa nu fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Elise si eu cred ca este prea devreme, avand in vedere ca semnele cu dureri de sani, somnolenta, si mers des la baie apar abia dupa nidare, deci dupa inca 7zile.
La mine simptomele aparusera abia pe la trei sapt. de sarcina.
Speram sa fie cu ochisori, o nasa de-a mea a avut CM normal si la 10zile dupa dupa a avut o problema medicala si cand sa internat ia facut HCG si eco si avea o sarcina de cca. 5sapt, si acum are
Pentru siguranta fa si un test.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Elise ai facut vreun tratament de stimulare luna trecuta? Eu asa am patit in luna de tratament ....dureri mari de sani, somnolenta,pofte...asta cu doua sapt inainte de CM...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si mie mi se intampla sa am astfel de simptome intre ovulatie si CM,dar nu in fiecare luna(nu stiu de ce....).

Fetele,temperatura mea a fost dimineata 37.2,deci a crescut...Ma gandeam ca imi puneam ieri problema daca nu cumva am ovulat tarziu si totusi...mi-am adus aminte de cele cateva picaturi de sange de acum cateva zile...O fi posibil sa existe sangerare la ovulatie sau imediat dupa???Is derutata rau tareeee

Pupici

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Da, flori, dureri sau picaturi de sange la ovulatie se poate sa ai, cica asta e semn de fertilitate, ca ovulatia chiar a avut loc.

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor sunt trista...cu 3 zile intirziere, cum nu mi s-a intimplat niciodata mi-a venit cm...azi...dimineata...cind aveam de gind sa bifez al doilea test...nu am mai avut de ce...din pacate nu am scapat de durerea pe partea stinga pe care o am de o sapt....si renosc ca nu stiu de la ce poate fi...pina la viitoarea monitorizare o sa stau cuminte...merci tuturor fetelor care m-au incurajat..si bafta celor care sunt in asteptare..succes si tie Flory76...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata imi pare tare rau .Lasa ca sigur intr-o zi va rasari soarele si pe strada noastra

Merci pt sustinere,o sa mai stau cateva zile si daca nu apare nimic...mai fac un test.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Cata, imi pare rau. Te inteleg bine, ca si eu ma pregateam saptamana trecuta sa fac al doilea test de sarcina si a venit CM. Hai sa fim optimiste, poate luna viitoare...
Oricum, bafta multa!

Mergi la inceput

Fetele,cam cand ar trebui sa inceapa durerile de sani la o eventuala sarcina?Ca eu in afara de o stare de greata(nu ma bazez pe ea,ca am mai avut si altadata) si dureri de burtica...alte simptome nu am.

Pupici

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cata, scumpa, imi pare asa de rau... Cunosc foarte bine dezamagirea ce te cuprinde cand iti dai seama ca nici luna asta n-a fost cea norocoasa... Insa, continua sa speri. Punct, si de la capat! Incepe o luna noua, cu noi sperante.

Flori, nu stiu ce simptome ar trebui sa ai, ca n-am fost niciodata insarcinata, insa... speram sa ai simptomele corecte si sa ne anunti ca esti cu bebe in burtica!!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput