Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica
Raspunsuri - Pagina 2
dianiana spune:
salutare fetele;
eu sunt tare nebuna cu nunta mea; stiu ca unii nu dau importanta asa mare si iau tot mai lejer insa eu vreau sa construiesc totul din mici detalii; intelegeti adica sa iasa totul super pana la cel mai mic detaliu; pentru asta vreau sa investesc in mine, in noi. pana la urma este ca un spectacol si publicul asteapta maxima pregatire si ne privesc cu maxima exigenta. vom fi pe scena pt o zi!
sa va zic ce imi voi face eu: voi merge la sala ca sa fiu in forma; voi merge la bronzat si voi avea grija sa nu ma prajesc; imi voi face tratament cu parafango pt picioare ca sa arate super; imi voi comanda lenjerie de la Victoria's secret pt ca trebuie sa ne gandim si la ceea ce nu se vede, trebuie sa ne gandim si la barbatul nostru si la noaptea de dupa; imi voi pune lentile de unica folosinta cu o culoare apropiata de a mea doar pentru ca sa am ochii mai stralucitori; voi merge la un stilist pt par pe care l-am vazut ce a facut dintr-o prietena la nunta ei si la make-up artist, o tipa pe care am vazut-o ce a facut tot la o nunta si cu care am vorbit de acum desi nunta e in septembrie; imi voi vopsii parul in ziua aia ca sa fie o surpriza pt ca din blonda ma voi face satena pt ca e contrastul mai mare si pt ca stiu ca imi sta super; voi merge sa imi fac pictura speciala pe unghii; cred ca pana in septembrie imi mai vin idei si va mai dau si voua;
dianiana
R.Cata spune:
Buna
Ciciep, unde te duci pt lentile de contact? Ca si pe mine ma intereseaza, pt ca port ochelari. Am auzit ca sunt mai multe tipuri.....de unica folosinta, sau de un an. Daca ai pe cineva la care te duci cu incredere, poti sa-mi zici si mie?
Merci
Martiana spune:
Si eu vreau sa ma apuc fitness dar pana una alta doar am decis sa merg pe jos dimineata la servici (sunt cam 3-4 statii de tramvai ). Sper sa se cunoasca...
leyla spune:
Pentru lentile de contact puteti incerca de la Optinova (in Mall sau Carrefour) sau Sover (mag Unirea parter). Preferatele mele sunt cele de la Sover, eu folosesc zilnic.
ciciep spune:
quote:
Originally posted by R.Cata
Buna
Ciciep, unde te duci pt lentile de contact? Ca si pe mine ma intereseaza, pt ca port ochelari. Am auzit ca sunt mai multe tipuri.....de unica folosinta, sau de un an. Daca ai pe cineva la care te duci cu incredere, poti sa-mi zici si mie?
Merci
Salut!
Tot pe site-ul asta (dar la alt forum) am pus si eu o intrebare asemanatoare. Cred ca o sa ma duc la Optimed (prin spatele magazinului Unirea) pe care l-au laudat multi pe aici si unde se duce si doctorita mea de familie. Pt inceput cred ca o sa imi iau o pereche de 1 luna ca sa vad cum ma acomodez cu ele si, daca totul o sa mearga conform planului, o sa imi iau probabil unele de jumatate de an sau chiar de 1 an. Cele de unica folosinta nu ma incanta de loc si sunt si foarte scumpe.
Bafta!
leyla spune:
Eu una nu iti recomand sa iti iei o pereche pentru 1 an sau jumatate. Eu asa am avut la inceput si dupa doua luni am reusit sa pierd sau sa rup (nu-mi mai duc aminte exact ce s-a intamplat) una din ele si ca atare a trebuit sa-mi comand alta pereche pentru ca nu se poate sa-ti iei una singura. De atunci imi cumpar un set cu 3 perechi care in mod normal ar trebui sa fie perechea si luna dar eu am purtat chiar si trei luni o pereche (depinde cat de atenta am fost). In plus cele pentru termen mai lung sunt mai scumpe decat cele pe termen mai scurt, deci.... Eu port lentile permanent (mai putin noaptea) de 4 ani de zile pe motiv ca ochelarii ma deranjeaza cumplit, si sunt foarte multumita. E adevarat la inceput o sa te simti putin bizar dar cu timpul o sa te simti absolut normal.
Salut!
Tot pe site-ul asta (dar la alt forum) am pus si eu o intrebare asemanatoare. Cred ca o sa ma duc la Optimed (prin spatele magazinului Unirea) pe care l-au laudat multi pe aici si unde se duce si doctorita mea de familie. Pt inceput cred ca o sa imi iau o pereche de 1 luna ca sa vad cum ma acomodez cu ele si, daca totul o sa mearga conform planului, o sa imi iau probabil unele de jumatate de an sau chiar de 1 an. Cele de unica folosinta nu ma incanta de loc si sunt si foarte scumpe.
Bafta!
[/quote]
vmariejeane spune:
Chiar astazi am programare la cosmetica pt un tratament. Am zis sa fac unul acum si unul cu o saptamana inainte de nunta ca sa fiu fresh.
Si eu port ochelari. Dar nu imi fac probleme ca am lentile de contact de vreo 6 ani. Asa ca nu voi fi o miresica cu ochelari ci una draguta, machiata frumos. Legat de asta: voi apela la un make-up artist. Anul trecut am fost d-ra de onoare si am vazut care e diferenta. Pot spune ca este IMENSA. Nu se compara machiajul care il faci tu sau o cosmeticiana, cu ala facut de un make-up artist.
Vreau sa ma duc la sala(am pus ceva kg pe mine) si la solar. Dar cred ca voi adopta varianta statului la soare.
Cam atat.
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Si eu vreau la sala dar nu am cu cine sa merg...cine ma ia si pe mine???????????????????
roxygeo
AngeliquedeS spune:
Fetelor, in legatura cu parul mi-a dat dana n (multumesc, dana)o adresa cu un topic mai vechi legat de par care este super interesanta, adica am aflat multe lucruri interesante pe care le-am pus in aplicare deja. Daca va intereseaza vedeti acolo. Eu am facut o masca cu ulei de masline, galbenus, vitamina A si E si ulei de ricin si este nemaipomenita.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29616
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
roxy79ro spune:
Draga Angelique, daca vrei,itzi pot recomanda o coafeza super.Asta daca nu ai gasit deja pe cineva care sa te aranjeze in ziua nuntzii.Prietena mea e plecata acum in luna de miere, dar cand se intoarce o sa o rog sa-mi dea nishte poze, pe care o sa le postez, sa vezi daca itzi place ce coafura a avut.