Pestoaicele sunt pe aici? (8)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
Va multumesc mult pt felicitari si pt ca v-ati bucurat pt mine!...
Inca odata fetelor nascute pe 16 scuze de intarziere, dar ultimele 3 zile nici nu mai vreau sa mi le amintesc
Chiar dupa ce am primit mail de la organizatori ca am castigat concursul a inceput toata nebunia: Mihai a plans continuu, nu a dormit toata noaptea, se linistea (nu dormea) doar in brate plimbat prin casa. Orice pozitie care inainte ii placea acum nu-i mai convenea... Da ce zic eu plangea... urla!... De parca il taia cineava!... Urmatoarea zi a continuat la fel: nu puteam sa merg nici la WC, nici sa-i pregatesc lapte praf, la san sugea 15 min apoi tipa cu sanul in gura...
Am fost la o dr pediatra. L-a consultat: rosu in gat si puroi. Mi-a dat sa fac analize si reteta cu antibiotic. Mi-a dormit baiatul meu doar afara in carutz. Seara l-am sunat pe cardiolog ca mi-a zis sa-l anuntz orice apare: "Nu-i dati nimic, veniti urgent cu el la mine sa il va, copii la 3 luni nu fac puroi in gat!" A urmat inca o noapte de nesomn (dar dupa 36 ore in care nu dormisem nici 5 min, in aceasta noapte am mai atipit cate 30 min ). Dimineatza fugi la analize, de acolo ia taxiul si fugi la cardiolog: rosu in gat, dar NU are puroi, sa nu-i dau nimic. Am asteptat inca o ora sa-i faca si ecografie, situatia neschimbata la inima, dar el in 6 saptamani nu a luat nici 1 gram in greutate, asa ca mi-a zis sa renuntz la san si sa-i dau doar lapte praf, mi-a schimbat si captoprilul cu enalapril... Mi-a zis ca orice ar fi sa nu fac nimic fara stirea lui. Am ajuns acasa, i-am dat sa manance si am iesit cu el afara. Chiar daca eram obosita moarta, am zis ca macar el sa dorma. Daca in carutz-afara doarme at stau afara...
Am intrat la ora 17 in casa. Abia ma mai taram... Pana la 1.30 noaptea alta repriza de urlete , plans, plimbari si eu eram in pragul unei crize de nervi... (sotul chir in aceste 3 zile avea un inceput de raceala
). La 1.30 nopate m-am gandit sa-i pun in patutz panza de mir de la botez si asa a dormit baiatul meu de la 1.30 la 4 , i-am dat sa manance si a mai dormit pana la 7.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danamunti spune:
La multi ani Denisam!
Un pic cu intirziere dar n-am reusit sa intru deloc azi.Scuze!
La multi ani! Scarmanus si Denii mic
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
crig72 spune:
LA MULTI ANI DENISAM!
LA MULTI ANI SCARMANUS!
LA MULTI ANI DENII MIC!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze pentru voi http://community.webshots.com/user/crig72
Maruta spune:
saracutu ... ii bolnavior ... si eu cand sunt bolnavioara "fac urat" si multa sanatate lui bebe mic si galagios; si sotului
La multi Ani !
Scarmanus
Denii mic
Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
LA MULTI ANI SCARMANUS SI DENII MIC!!!!
Felis cum e Mihaita?E mai bine acum?I-a trecut gatutul???
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
Nally spune:
La multi ani Scarmanus!!!
La multi ani Deniimic!!!
Sa fiti iubite!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Nally spune:
Felis iubita nu mai cere mama atatea scuze pentru acu 2 zile!!! Tu ai pui mic care e cel mai important lucru din lume!!!
Cum se mai simte Mihaita acum? A dormit si el un pic langa mami?
Eu zic sa il iei langa tine sa te simta aproape de el, sa iti simta cadura si mirosul tau! Ii linisteste foarte mult! Si eu lui Sebi asa ii fac cand e agitat! Si doarme foarte bine!
Acum tu faci cum crezci ca e mai bine!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Denii mic spune:
Multumesc mult pentru urari!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nastere!
Toate cele bune si multe bucurii!
Deni mic
Nally spune:
Fetele am inceput un capitol nou!
Poftiti va rog
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45508" target="_blank">Pestoaicele sunt pe aici? (9)
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze